15 Mayıs 2011, Pazar 09:00:15

IMF BAŞKANI HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

New York Times gazetesinin haberine göre Strauss-Kahn, New York'taki JFK Havaalanı'ndan Paris'e uçmasına dakikalar kala uçağından indirilerek göz altına alındı.
  • OFKELENDIGIMIZ KIZDIGIMIZ ISRAIL BILE CUMHURBASKANLARINI TACIZ DEN ICERI TIKTI. MILLLETI ICIN VAR OLAN DEVLET BOYLE BIR SEY DEMKKI. ABD DE OZNESI INSAN OLAN BIR SISTEM HALA VAR DEMEKKI. KOSKOCA IMF PATRONUNU KOL KIRILIR YEN ICINDE KALIR MALIR DEMEDEN ICERI TIK. MUHTESEM.
  • Ateş olmıyan yerden duman çıkmaz.
  • en kolay suclama yontemi
ABD'nin New York kentinde bir otel görevlisine cinsel saldırıda bulunduğu şüphesiyle gözaltına alınan Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın, bugün ilerleyen saatlerde resmen tutuklanması ve hakkında suçlama yöneltilmesinin beklendiği bildirildi.

Uluslararası haber ajanslarında yer alan haberlere göre, New York Polis Teşkilatı Sözcüsü Paul Browne, yaptığı açıklamada, 62 yaşındaki Strauss-Kahn'ın bugün resmen tutuklanması ve hakkında suçlama yöneltilmesinin beklendiğini belirtti.

Browne, Strauss-Kahn'a, "cinsel suç eylemi, tecavüz girişimi ve yasadışı biçimde alıkoyma" suçlamalarının yöneltileceğini kaydetti. Browne, Strauss-Kahn'ın bir avukat tuttuğunu ve polise açıklama yapmadığını da söyledi.

Bu arada, Strauss-Kahn'ın avukatı Benjamin Brafman, Reuters'a yaptığı açıklamada, IMF Başkanının kendisi hakkındaki suçlamaları reddedeceğini kaydetti.

Fransa'da gelecek yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sosyalist Parti'nin olası adayları arasında adı geçen Strauss-Kahn, Air France havayollarına ait uçakla New York'taki JFK Havaalanından Paris'e uçmasına 10 dakika kadar kala uçağından indirilmiş ve Times Meydanı yakınındaki lüks Sofitel Oteli'nin geceliği 3 bin dolar olan suitinde bir otel görevlisine "cinsel saldırı"da bulunduğu şüphesiyle polis tarafından sorguya alınmıştı.


IMF BAŞKANI HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
OFKELENDIGIMIZ KIZDIGIMIZ ISRAIL BILE CUMHURBASKANLARINI TACIZ DEN ICERI TIKTI. MILLLETI ICIN VAR OLAN DEVLET BOYLE BIR SEY DEMKKI. ABD DE OZNESI INSAN OLAN BIR SISTEM HALA VAR DEMEKKI. KOSKOCA IMF PATRONUNU KOL KIRILIR YEN ICINDE KALIR MALIR DEMEDEN ICERI TIK. MUHTESEM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ateş olmıyan yerden duman çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
en kolay suclama yontemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000