31 Temmuz 2009, Cuma 15:51:01

İKİ BÜYÜK ŞİRKETTEN DEV ZARAR!

İngiliz milli havayolu British Airways (BA) ile Fransız milli havayolu şirketi Air France büyük zarar açıkladılar.
  • pakistanlilara paki demek, onlara sovme anlamina gelir. denemesi bedava, gordugun bi pakistanliya paki de ve tepkisini gor.
  • bu yorumun ırkçılıkla müslümanlıkla ne ilgisi var.nerden nereye getiriyosun.provakasyon yapma, yorum yap.
  • Aninda Pakistanlilara "Paki" demeyi. Ingilterede birisi duysa adama irkci der, ama bu adam Turk olarak harbi musluman.
  • her yıl milyonlarca turist çeken bu ülkeler eğer zarar ediyorsa bıraksınlar bu işi.bence asıl sebep pahalıya bilet satmaları .Thy de bu açığı farketmiş olacakki ingilteredeki pakive hintlileri uygun fiyatla istanbul aktarmalı ülkelerine taşıyor.
  • Gercekten bilmiyorlarsa bu isi, gelip sorsunlar THY nasil yapiyor diye. Aklima Turkiye'yi dunya ucuncusu yapan Senol Gunes'e gelen transfer onerileri geliyor.Ingilterede ve Fransada varsa hemen bir an once apronda deve kesimleri ile bu kotu gidise bir dur demeleri lazim.
  • BU İKİ DEV BU BİLMİYOR DA KÖKENLERİ KESİNLİKLE HAVACI OLMAYAN THY Mİ BİLİYOR? SİZ THY NİN KARLI OLDUGUNA İNANIYORMUSUNUZ?

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden British Airways 155,5 milyon dolar, Air France ise 598 milyon dolar zarar açıkladı.

Küresel mali kriz nedeniyle zarar ettiği belirtilen dev şirketlerin ilk çeyreklerini astronomik zararlarla kapatması, sektördeki diğer şirketleri de tedirgin etti.

155,5 milyon dolar zarar eden British Airways, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğini 58 milyon dolar civarında bir karla kapatmıştı. Şirketin gelirlerinin de bu yılın ilk çeyreğinde 1,98 milyar sterline gerilediği ifade edildi.

BA, uçuşlara olan talebin azaldığını ve bu nedenle tasarruf çalışmalarını sürdüreceklerini açıklarken, şirketin dünya genelindeki 40 bin çalışanından 3 bin 700’ünün iş akdine son verileceği iddia edildi.

AIR FRANCE’IN DURUMU DAHA VAHİM!

Fransız milli havayolu şirketi Air France’ın durumu ise British Airways’e göre çok daha kötü!

Şirket, yılın ilk çeyreğinde 598 milyon dolar zarar ettiğini açıkladı. Zararda, global ekonomik krizin business class ve kargo hizmetlerine gösterilen rağbetin az olmasının payının büyük olduğu ifade edildi.

Air France, geçtiğimiz yılın aynı döneminde 168 milyon Euro kar açıklamıştı.

Ayrıca yapılan açıklamada, şirketin gelirlerinde yüzde 20,5 gibi büyük bir düşüş olduğu ve böylece şirketin gelirlerinin 5,17 milyar Euro’ya gerilediği belirtildi.

İKİ BÜYÜK ŞİRKETTEN DEV ZARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
pakistanlilara paki demek, onlara sovme anlamina gelir. denemesi bedava, gordugun bi pakistanliya paki de ve tepkisini gor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu yorumun ırkçılıkla müslümanlıkla ne ilgisi var.nerden nereye getiriyosun.provakasyon yapma, yorum yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aninda Pakistanlilara "Paki" demeyi. Ingilterede birisi duysa adama irkci der, ama bu adam Turk olarak harbi musluman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her yıl milyonlarca turist çeken bu ülkeler eğer zarar ediyorsa bıraksınlar bu işi.bence asıl sebep pahalıya bilet satmaları .Thy de bu açığı farketmiş olacakki ingilteredeki pakive hintlileri uygun fiyatla istanbul aktarmalı ülkelerine taşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gercekten bilmiyorlarsa bu isi, gelip sorsunlar THY nasil yapiyor diye. Aklima Turkiye'yi dunya ucuncusu yapan Senol Gunes'e gelen transfer onerileri geliyor.Ingilterede ve Fransada varsa hemen bir an once apronda deve kesimleri ile bu kotu gidise bir dur demeleri lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU İKİ DEV BU BİLMİYOR DA KÖKENLERİ KESİNLİKLE HAVACI OLMAYAN THY Mİ BİLİYOR? SİZ THY NİN KARLI OLDUGUNA İNANIYORMUSUNUZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000