07 Şubat 2012, Salı 11:30:21

FRANSA'NIN TEPKİSİ SERT OLDU

Fransız hükümetinin, havayolları çalışanlarının grev haklarında değişiklik yapacağını açıklaması, çalışanların greviyle karşılık buldu.
  • anahtar kelime "pilotlarında destek verdiği" olsa gerek bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığının sonucunu yakından biliyoruz hepimiz.Helal olsun Fransızlara.
  • emekçi kardeşlerimizi destekliyoruz..inşallah biz de burada aynısını yapacağız...
Pilotların da destek verdiği grevlerlerden dolayı özellikle Paris Charle De Gaule Havalimanı'nda çok sayıda gecikme ve iptal yaşandı.

4 günlük grevin ilk gününde, Air France uçuşlarının yüzde 20’si iptal edilirken, yolcular farklı alternatif arayışlarına girdi.

Havalimanında bekleyen bir yolcu yaptığı açıklamada “Dün sabah 9’da Montreal’den bir bucuk saatlik bir gecikme ile geldik. Dolayısıyla uçağımızı kaçırdık. Bizi yönlendirdikleri diğer uçuş da iptal edildi. Sonra bizi başkabir uçuşa yönlendirdiler , ama o da iptal edildi. Akşam saat 19 civarında bize dediler ki ‘bugün burada yatın, yarın gidersiniz’ diye konuştu.

Fransa’nın en büyük havayolu şirketi Air France, grev nedeniyle uzun mesafe uçuşlarının etkilenmeyeceğini açıklarken, şirketten gecikme ve iptaller hakkında bir açıklama yapılmadı. Greve denk gelen rezervasyonların ücretsiz değiştirileceğini de belirten AirFrance geçtiğimiz günlerde yaşanan kar kabusu nedeniyle birçok uçuşunda gecikme ve iptale gitmişti.

Grevin ilk günü yolcular için oldukça sıkıntılı geçtiği ve eylemin üç gün daha süreceği belirtildi.
FRANSA'NIN TEPKİSİ SERT OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
anahtar kelime "pilotlarında destek verdiği" olsa gerek bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığının sonucunu yakından biliyoruz hepimiz.Helal olsun Fransızlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
emekçi kardeşlerimizi destekliyoruz..inşallah biz de burada aynısını yapacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000