03 Haziran 2009, Çarşamba 08:40:35

Enkazın Air France'a ait olduğu kesinleşti

Brezilya Savunma Bakanı Nelson Jobim, Brezilya ordusuna ait askeri uçakların, kaybolan Fransa Hava Yolları Air France'a ait uçağın enkazını, Atlas Okyanusu'nda 5 kilometrelik bir alana yayılmış durumda bulduklarını ve enkazın kayıp uçağın enkazı olduğuna dair kuşku olmadığını açıkladı.
  • Titanik'ten ders almayanlar yine ortada ,daha bir kaç gün önce THY ile Air France arasındaki farkı gözümüze sokmaya çalışanlar hala tuhaf yorumları ile karşımızda ,olmuşken Fransız'lara da çatın ,belki onların yöneticileri de apron da deve kesmiştir veya takunya giymişlerdir ,havacılığı bu yaşımızdan sonra öğrettiniz sayenizde dinimizi de öğrendik şimdi medyumluğu öğretiyorsunuz iyiki bu siteye gelmişim maşallah aynı kişiler herşeyi biliyor başka site aramaya hiç gerek yok (durmak yok hakarete devam) ilmi olan paylaşsın diğerlerini biz zaten biliyoruz
  • Bu sayfalarda İETT kafasını savunabilenler ve A-330 ile uçmayı marifet ve bir ayrıcalık sananlar var ise Havacılık adına söylenecek bir şey kalmamıştır.
  • Hala bu olaylar uzerine Ilyuschin,Tupolevlere laf atan varmi acaba?Kac tane Rus yapimi Ilyuscin IL-86,96 dustu bir acin derim tarih sayfalarini..30 senelik IL-86 lar sorunsuz ucarken,4 senelik A330 dusuyorsa,Rus bilim adamlarinin,Avrupa ve USA'lilerden farki acikca ortaya cikmistir.Zaten Mig 29 ve F-16 arasinda ki farki soylemeye bile gerek yok.Havaciliktan anlamayan F-16 daha iyi der!
  • Arkadaşım sizde görüldüğü üzere kronik avrupa hayranlığı hastalığı mevcuttur. Lüfen olayları karıştırmayalım. Uçak henüz bulunmadı, sadece parçaları. Ayrıca helikopterdeki cenazeler 5 günde bulundu demişsiniz, bakalım sizin hayran olduğunuz avrupalılar bırakın cesetleri CVR vey FDR ı bulabileceklermi. Elma ile armutu karıştırmayın. Helikopterin düştüğü bölge olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşılamadı. Beğenmediğiniz iett kafası olmasaydı A330 u sadece air france kazasıyla bilebilirdiniz ancak iett kafası 5 tane getirdi THY ye. Saçma ideolojik havacılık yapacağım diye avrupa yalakalığı yapmayalım. Hani airbusun tüm uçakları her an bağlantılıydı, teknolojikti. Bakın onlarda bulamadılar uçaklarını işte.
  • KONUŞMANIN DAHA ERKEN OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM BİR KARŞILAŞTIRMA YAPIYORUM BOLU'DA DÜŞEN HELİKOPTERİ ÜÇ GÜNDE BULDUK MUHSİN YAZICIOĞLU'NU TAŞIYAN HELİKOPTERE BEŞ GÜNDE ULAŞTIK BU ADAMLAR OKYANUSTA USTELİK KASIRGA OLAN BİR BÖLGEDE UCAĞI OTUZ SAATTE BULDULAR İŞTE BİZ OLSAK TAKDİRİ İLAHİ DERİZ YAŞAYANLARI ÖLÜME TERK EDERİZ ELİN GAVURU ÖLÜLERİNİ OTUZ SAATTE BULUYOR HALA SİVİL HAVACILIĞI İETT KAFASI İLE YÖNETENLER YETİŞMİŞ ELEMANLARI EMEKLİ ETSİNLER EMEKLİLERİN BİLGİSİNDEN FAYDALANMASINLAR ONLAR EN İYİSİNİ BİLİR ZATEN BİZLERİN İŞBAŞI EĞİTİMLERLE YETİŞTİRDİĞİMİZ ELEMANLAR AZINLIKTA KALDILAR ONLARIDA KİMSE DİNLEMİYOR YİNE İŞİMİZ ALLAHA KALDI BARİ ŞİMDİ CAMİİYE GİDİP ŞÜKÜR NAMAZI KILAYIM SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT
  • İzleyin Airbus Avrupalığını gösterip sessiz ve tarafsız kalmayacaktır.Hele karakutu bulunamazsa...Şu veya bu nedenle büyük bir elektrik arızası yaşayan ve düşen uçak için ne senaryolar yazılacaktır.Boeing kadar bile gerçekci olamayacaklardır.
  • Bu kadar teknolojik ilerlemeye rağmen uçağın yerinin tesbitinde yaşanan gecikme çok düşündürücü. Her türlü imkan var, hatta uçak kendini bakım bölümüne rapor ediyor ama bu mesajlara bile geç bakılıyor! Bir şey daha, o bölgenin fırtınalı olduğu raporlarda belirtilmiş, ona rağmen uçağın rotası fırtınadan geçecek şekilde mi çiziliyor? Hava koşulları nedeniyle geç kaldırılan, rotası değiştirilen bir sürü uçuş olmuştur. Burada neden bu uygulamaların hiç birisi yoktur?
  • 228 kişinin öldüğü ve bir cok cocuğun annesız babasız kaldığı ,su an ve bundan saonra uzun sure yanacak olan yurekler carparken siz hala thy ucagının kinini cıkarmaya calısıyorsunuz. ve su an elestırdıgınız ınsanlardan hıc farkınız yok sayın lalelı lions ... durumu degerlendırın bu olaydan kurtulus savasına kadar gıden bır yol da bulbılırsınız ama bu sızın zekanızı ve duygularınızı kanıtlayacagınız bır olay degil.. herkesın başı sağolsun
  • onlar şimdi susarlar laleli çünkü türklere karşı ayrı bir gıcıklıkları var. air france için seslerini çıkarmazlar. pilotaj demezler. o pilotaj yada yakıt bitme bizim için geçerli hatalar. yabancı şirketler için geçerli değil.
  • THY kazasında kına yakanlar nerede şimdi?

Nelson Jobim, Brezilya'ya bağlı ''Fernando de Noronha'' takımadalarının kilometrelerce açıklarında bulunan enkazın ''uçağın bu bölgede düştüğünü doğruladığını'' bildirdi. 
 
Enkazda, uçakta bulunan 228 kişiye dair bir işaret görülmediğini belirten Jobim, parçaların çoğununun batması nedeniyle uçağın karakutusunun bulunmasının da zor göründüğünü kaydetti.

Uçağın düşüş nedeninin araştırıldığı, ancak irtibat kesilmeden önce uçaktan ''kabin basıncının düştüğü ve elektrik sisteminin bozulduğuna'' dair otomatik bir mesaj gönderildiği belirtildi. Olayın terör saldırısı olduğuna dair bir işaret olmadığı, ancak tüm olasılıkların değerlendirildiği ifade edildi.

Uçaktaki 228 kişinin tamamının öldüğü sanılıyor. Bu tahminin resmen doğrulanması durumunda kaza, 2001 yılından bu yana yaşanan en ölümlü uçak kazası olacak.

Enkazın Air France'a ait olduğu kesinleşti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Titanik'ten ders almayanlar yine ortada ,daha bir kaç gün önce THY ile Air France arasındaki farkı gözümüze sokmaya çalışanlar hala tuhaf yorumları ile karşımızda ,olmuşken Fransız'lara da çatın ,belki onların yöneticileri de apron da deve kesmiştir veya takunya giymişlerdir ,havacılığı bu yaşımızdan sonra öğrettiniz sayenizde dinimizi de öğrendik şimdi medyumluğu öğretiyorsunuz iyiki bu siteye gelmişim maşallah aynı kişiler herşeyi biliyor başka site aramaya hiç gerek yok (durmak yok hakarete devam) ilmi olan paylaşsın diğerlerini biz zaten biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu sayfalarda İETT kafasını savunabilenler ve A-330 ile uçmayı marifet ve bir ayrıcalık sananlar var ise Havacılık adına söylenecek bir şey kalmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hala bu olaylar uzerine Ilyuschin,Tupolevlere laf atan varmi acaba?Kac tane Rus yapimi Ilyuscin IL-86,96 dustu bir acin derim tarih sayfalarini..30 senelik IL-86 lar sorunsuz ucarken,4 senelik A330 dusuyorsa,Rus bilim adamlarinin,Avrupa ve USA'lilerden farki acikca ortaya cikmistir.Zaten Mig 29 ve F-16 arasinda ki farki soylemeye bile gerek yok.Havaciliktan anlamayan F-16 daha iyi der!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım sizde görüldüğü üzere kronik avrupa hayranlığı hastalığı mevcuttur. Lüfen olayları karıştırmayalım. Uçak henüz bulunmadı, sadece parçaları. Ayrıca helikopterdeki cenazeler 5 günde bulundu demişsiniz, bakalım sizin hayran olduğunuz avrupalılar bırakın cesetleri CVR vey FDR ı bulabileceklermi. Elma ile armutu karıştırmayın. Helikopterin düştüğü bölge olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşılamadı. Beğenmediğiniz iett kafası olmasaydı A330 u sadece air france kazasıyla bilebilirdiniz ancak iett kafası 5 tane getirdi THY ye. Saçma ideolojik havacılık yapacağım diye avrupa yalakalığı yapmayalım. Hani airbusun tüm uçakları her an bağlantılıydı, teknolojikti. Bakın onlarda bulamadılar uçaklarını işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KONUŞMANIN DAHA ERKEN OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM BİR KARŞILAŞTIRMA YAPIYORUM BOLU'DA DÜŞEN HELİKOPTERİ ÜÇ GÜNDE BULDUK MUHSİN YAZICIOĞLU'NU TAŞIYAN HELİKOPTERE BEŞ GÜNDE ULAŞTIK BU ADAMLAR OKYANUSTA USTELİK KASIRGA OLAN BİR BÖLGEDE UCAĞI OTUZ SAATTE BULDULAR İŞTE BİZ OLSAK TAKDİRİ İLAHİ DERİZ YAŞAYANLARI ÖLÜME TERK EDERİZ ELİN GAVURU ÖLÜLERİNİ OTUZ SAATTE BULUYOR HALA SİVİL HAVACILIĞI İETT KAFASI İLE YÖNETENLER YETİŞMİŞ ELEMANLARI EMEKLİ ETSİNLER EMEKLİLERİN BİLGİSİNDEN FAYDALANMASINLAR ONLAR EN İYİSİNİ BİLİR ZATEN BİZLERİN İŞBAŞI EĞİTİMLERLE YETİŞTİRDİĞİMİZ ELEMANLAR AZINLIKTA KALDILAR ONLARIDA KİMSE DİNLEMİYOR YİNE İŞİMİZ ALLAHA KALDI BARİ ŞİMDİ CAMİİYE GİDİP ŞÜKÜR NAMAZI KILAYIM SAYGILARIMLA ŞARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İzleyin Airbus Avrupalığını gösterip sessiz ve tarafsız kalmayacaktır.Hele karakutu bulunamazsa...Şu veya bu nedenle büyük bir elektrik arızası yaşayan ve düşen uçak için ne senaryolar yazılacaktır.Boeing kadar bile gerçekci olamayacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kadar teknolojik ilerlemeye rağmen uçağın yerinin tesbitinde yaşanan gecikme çok düşündürücü. Her türlü imkan var, hatta uçak kendini bakım bölümüne rapor ediyor ama bu mesajlara bile geç bakılıyor! Bir şey daha, o bölgenin fırtınalı olduğu raporlarda belirtilmiş, ona rağmen uçağın rotası fırtınadan geçecek şekilde mi çiziliyor? Hava koşulları nedeniyle geç kaldırılan, rotası değiştirilen bir sürü uçuş olmuştur. Burada neden bu uygulamaların hiç birisi yoktur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
228 kişinin öldüğü ve bir cok cocuğun annesız babasız kaldığı ,su an ve bundan saonra uzun sure yanacak olan yurekler carparken siz hala thy ucagının kinini cıkarmaya calısıyorsunuz. ve su an elestırdıgınız ınsanlardan hıc farkınız yok sayın lalelı lions ... durumu degerlendırın bu olaydan kurtulus savasına kadar gıden bır yol da bulbılırsınız ama bu sızın zekanızı ve duygularınızı kanıtlayacagınız bır olay degil.. herkesın başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onlar şimdi susarlar laleli çünkü türklere karşı ayrı bir gıcıklıkları var. air france için seslerini çıkarmazlar. pilotaj demezler. o pilotaj yada yakıt bitme bizim için geçerli hatalar. yabancı şirketler için geçerli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY kazasında kına yakanlar nerede şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000