08 Haziran 2009, Pazartesi 10:43:28

Enkaz yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Rio de Janeiro-Paris seferi sırasında kaybolan Air France uçağını arayan Brezilyalı ekipler, Atlas Okyanusu üzerinde uçağa ait enkaz parçaları bulduklarını açıkladılar.
  • Bugün uçagin arka kuyrugu bulundu (Rudder) ve Air France logosu 10 metre uzunlugunda. Yavas yavas parçalar bulunuyor ve 16 ceset okyanustan cikarildi.
  • crew rest bile bu hale geldiyse eğer durum gercektende kötüymüş
  • ben 550 ytl alıyom gecinemiyom sayın yalaka bey sen kac lira alıyon peki...operazıun 1200 alıyor sizin gibilerin yüzünden ac kaldık
  • Mexican, Crew Rest uzun mesafe uçuşlarında düşen uçak gibi büyük gövdeli jumbolarda özellikle kabin ekibi ve kaptanların uçakta istirahat edebilecekleri ayrı odacıklardır. Genellikle yolcuların göremeyeceği veya giriş izni bulunmayan bir köşededir. Sanırım yapılan yorumda uçağın çok fazla parçaya ayrıldığına dikkat çekilmek istenmiş.
  • 1. yorumcu arkadaş eğer orda Crew Rest yazıyorsa düşünmek bile istemiyorum demiş.Evet öyle yazıyor da, bu korku verici cümleyi yazmana neden olan 'Crew Rest' nedir? Google danda bulurum ama merak ediyorum.Bir bilenden öğrenelim...
  • Eger orada crew rest yazıyorsa uçağın ne şekilde düştüğünü düşünmek bile istemiyorum...Çok kötü

Bir hafta önce Rio de Janeiro'dan Paris'e giderken Atlas Okyanusu üzerinde 228 yolcusuyla birlikte kaybolan Air France'a ait A330-200 tipi yolcu uçağının düştüğü yerin yakınında dün 2 ceset ve enkaz parçalarının bulunduğu bildirildi.

Brezilya Hava Kuvvetleri Sözcüsü Albay Jorge Amaral yaptığı açıklamada, cesetlerin Brezilya'nın Fernando de Noronha takım adalarının 640 km kuzeydoğusunda çıkarıldıklarını belirtti. Amaral, enkaz olarak da bir uçak koltuğu, içinde bilgisayar bulunan bir naylon çanta, evrak çantası ve içinde uçuş biletinin yer aldığı bir bavulun da denizden çıkarıldığını kaydetti.
 
Bulunan bir parçasının ise Air France'a ait uçağın gövdesinden koptuğu sanılıyor. Parça, arama kurtarma çalışmalarının başladığı günden bu yana, enkaza ait en belirgin kanıt oldu.

İşte uçağın okyanusa düştüğü sırada gövdesinden koptuğu tahmin edilen o parça:

Air France

Enkaz yavaş yavaş ortaya çıkıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bugün uçagin arka kuyrugu bulundu (Rudder) ve Air France logosu 10 metre uzunlugunda. Yavas yavas parçalar bulunuyor ve 16 ceset okyanustan cikarildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
crew rest bile bu hale geldiyse eğer durum gercektende kötüymüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben 550 ytl alıyom gecinemiyom sayın yalaka bey sen kac lira alıyon peki...operazıun 1200 alıyor sizin gibilerin yüzünden ac kaldık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mexican, Crew Rest uzun mesafe uçuşlarında düşen uçak gibi büyük gövdeli jumbolarda özellikle kabin ekibi ve kaptanların uçakta istirahat edebilecekleri ayrı odacıklardır. Genellikle yolcuların göremeyeceği veya giriş izni bulunmayan bir köşededir. Sanırım yapılan yorumda uçağın çok fazla parçaya ayrıldığına dikkat çekilmek istenmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1. yorumcu arkadaş eğer orda Crew Rest yazıyorsa düşünmek bile istemiyorum demiş.Evet öyle yazıyor da, bu korku verici cümleyi yazmana neden olan 'Crew Rest' nedir? Google danda bulurum ama merak ediyorum.Bir bilenden öğrenelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eger orada crew rest yazıyorsa uçağın ne şekilde düştüğünü düşünmek bile istemiyorum...Çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000