07 Haziran 2009, Pazar 17:45:50

DÜŞEN UÇAKTAKİ 3 YOLCUNUN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI

Atlas Okyanusu'nda 1 Haziran'da kaybolan Air France ait Airbus A330-200 tipi yolcu uçağının düştüğü yer yakınlarında 3 ceset daha bulunduğu bildirildi.
  • "Yabanci da olsalar insan uzuluyor" tipi mesajlarinizi siddetle kiniyorum. O ucakta bulunan ve o feci dakikalari yasamak zorunda kaldiktan sonra olen tum insanlara cok cokkk uzuldugumu belirtmek istiyorum. Hepsinin ruhlari sad olsun.
  • Kemerleri hala bağlıymış cümlesinden uçak daha yeni kalkmış olarak değil de medeni ülkelerde uçuş boyunca oturulan her saniye kemer ikaz ışığı yandığı için bir kural gereği bağlıyorlar.Biz de ne yazık ki kemeri bırakın 1 saatlik Antalya uçuşunda tuvalette sigara içen kadın erkekten geçilmiyor.Herkes pilot,herkes o uçağı tasarlamış gibi davranıyor.Bir de hostes gülümseyecek bizim ülkemizde yoksa o uçuştan inip şikayeti basarız.
  • EYVAH EYVAH bende 2 ay önce kolombiaya gitmiştim,okyanusun üzerinden geçerken saatlerce dua ettim sağ salim döndüm evime, ALLAH RAHMET EYLESİN ölenlere...
  • almanyadaki haberlere göre, yolcular koltuklarinda halen kemerleri bagli sekilydeymis.. cok üzülyorum ya. allah herkese hayirli ölümler nasip etsin..

Brezilyalı askeri sözcü, yaptığı açıklamada, Brezilya ordusuna bağlı ekiplerin denizde 3 ceset daha bulduğunu söyledi.

Ekipler, dün uçağın düştüğü yer yakınlarında 2 ceset ve enkaz parçaları bulmuştu.

Uçak, 1 Haziran'da Rio de Janeiro-Paris seferini yaptığı sırada Atlas Okyanusu üzerinde 228 yolcusuyla kaybolmuştu.

DÜŞEN UÇAKTAKİ 3 YOLCUNUN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
"Yabanci da olsalar insan uzuluyor" tipi mesajlarinizi siddetle kiniyorum. O ucakta bulunan ve o feci dakikalari yasamak zorunda kaldiktan sonra olen tum insanlara cok cokkk uzuldugumu belirtmek istiyorum. Hepsinin ruhlari sad olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kemerleri hala bağlıymış cümlesinden uçak daha yeni kalkmış olarak değil de medeni ülkelerde uçuş boyunca oturulan her saniye kemer ikaz ışığı yandığı için bir kural gereği bağlıyorlar.Biz de ne yazık ki kemeri bırakın 1 saatlik Antalya uçuşunda tuvalette sigara içen kadın erkekten geçilmiyor.Herkes pilot,herkes o uçağı tasarlamış gibi davranıyor.Bir de hostes gülümseyecek bizim ülkemizde yoksa o uçuştan inip şikayeti basarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EYVAH EYVAH bende 2 ay önce kolombiaya gitmiştim,okyanusun üzerinden geçerken saatlerce dua ettim sağ salim döndüm evime, ALLAH RAHMET EYLESİN ölenlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
almanyadaki haberlere göre, yolcular koltuklarinda halen kemerleri bagli sekilydeymis.. cok üzülyorum ya. allah herkese hayirli ölümler nasip etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000