20 Haziran 2009, Cumartesi 08:44:17

Düşen uçağa ait yeni parçalar bulundu

Atlantik Okyanusu'na düşen Air France uçağına ait yeni parçalar bulundu. Uçağa ait 130'dan fazla parça bir gemiye yüklenerek Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Recife kentine götürüldü.
  • 1 temmuz değil 1 haziran arkadaşlar yanlışlık yapılmış :) uçağın bukadar fazla parçalara ayrılması kazanın büyüklüğünü fazlasıyla kanıtlıyo umarım daha fazla yolcuya ulaşırlar... :((

Brezilya Donanması'na ait Caboclo isimli gemi ile taşınan parçalar arasında 1 adet mavi koltuk, uçağın gövdesine ait bazı parçalar, oksijen maskeleri, yolcuların kişisel eşyaları ve giysilerinin bulunduğu kaydedildi.

1 Temmuz tarihinde radar ekranından kaybolan ve Atlantik Okyanusu'na düştüğü günler sonra tespit edilen uçakta 228 kişi bulunuyordu.

Rio de Janeiro'dan Paris'e gitmek için havalanan ve henüz bilinmeyen bir sebeple düşen uçağın enkazından şuana kadar 50 kişinin cesedi çıkarılırken, kara kutulara ise halen ulaşılamadı. Yaklaşık 4 bin 600 metre derinlikte olduğu tahmin edilen kara kutulardan halen sinyal geldiği ve muhtemel yerinin 2 kilometrelik bir alanı kapsadığı kaydedilirken, arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Kokpit için görüşmeler ve uçuş bilgilerinin yer aldığı kara kutuların bulunması, kazanın nedeniyle ilgili önemli ipuçları verecek.

Düşen uçağa ait yeni parçalar bulundu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
1 temmuz değil 1 haziran arkadaşlar yanlışlık yapılmış :) uçağın bukadar fazla parçalara ayrılması kazanın büyüklüğünü fazlasıyla kanıtlıyo umarım daha fazla yolcuya ulaşırlar... :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000