21 Ağustos 2009, Cuma 08:00:58

Çek Havayolları evde kaldı!

Air France/KLM, Çek Havayolu'nu da alamadı...
  • 4600 kişinin birikmiş sosyal hakları ile kim alır ki? Önce şu 860 kişiyi bir işsiz bırakın, biz bu işleri çok sık yapıyoruz, beceremezseniz buradan bilenleri alın. Daha sonra belki 1500 kişiyi daha işsiz bırakırsınız ondan sonra belki alacak talip çıkar. 4600 kişi ne yaptınız yahu, sizin orada da belediye seçimlerinde oy almak için kadroları şişiriyor musunuz?
  • Bence THY artık Air Bosna dan sonra Çek Hava yollarına da talip olmalı . Uçakları çok yeni değil ama bayrak taşıyıcı bir şirkete daha sahip olmak çok önemli. ABD de yaşayan ve ekonomik olarak iyi durumda olan pek çok Çek vatandaşı var. Bence bu iyi bir fırsat fiyatı da makul seviyedeyse.Ayrıca Çekler disiplinli ve çalışkan diye biliyorum.

Avusturya Havayolları’nı Alman Havayolu Lufthansa’ya kaptıran Air France/KLM ortaklığı, yüzde 95’i özelleştirilecek olan Çek Havayolları (CSA) için açılan ihaleden çekildiğini açıkladı.

Çek hükümeti Nisan ayında açılan ihalede Air France ve KLM ile Unimex/Travel Service konsorsiyumunun finale kaldığını açıklamıştı. İhale için Eylül ayı ortalarında yeni bir tarih belirlenmesi bekleniyor. Ekonomik kriz içindeki havayolu, bu ay sonunda 4600 çalışanından 860’nın işine son vermeyi planlıyor.

Habertürk

Çek Havayolları evde kaldı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
4600 kişinin birikmiş sosyal hakları ile kim alır ki? Önce şu 860 kişiyi bir işsiz bırakın, biz bu işleri çok sık yapıyoruz, beceremezseniz buradan bilenleri alın. Daha sonra belki 1500 kişiyi daha işsiz bırakırsınız ondan sonra belki alacak talip çıkar. 4600 kişi ne yaptınız yahu, sizin orada da belediye seçimlerinde oy almak için kadroları şişiriyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence THY artık Air Bosna dan sonra Çek Hava yollarına da talip olmalı . Uçakları çok yeni değil ama bayrak taşıyıcı bir şirkete daha sahip olmak çok önemli. ABD de yaşayan ve ekonomik olarak iyi durumda olan pek çok Çek vatandaşı var. Bence bu iyi bir fırsat fiyatı da makul seviyedeyse.Ayrıca Çekler disiplinli ve çalışkan diye biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000