30 Eylül 2010, Perşembe 08:20:31

BlueBiz ile kazançlı uçuş

Şirketin büyüklüğü ne olursa olsun, yurtdışı seyahatlerinde Air France ve KLM'nin yenilenen ortak programı BlueBiz şirket seyahat bütçesine katkı sağlıyor.
BlueBiz ile, çalışanlar uçtukça şirketi adına puanlar biriktiriyor ve bu puanlar karşılığında, ücretsiz uçak bileti, bir üst sınıfta seyahat ve fazla bagaj hakkı gibi daha birçok avantajlı ödül kazanarak, şirketinin seyahat bütçesine katkı sağlıyor.

Puan kazanmak ve Puanlarınızı kullanmak çok kolay!

1 Puan = 1 Euro

Şirket adına kazanılan puanlar ödül biletine dönüşebiliyor veya bir üst sınıfta seyahat (upgrade) olarak kullanılıyor.

Örneğin;
Air France ile 4 kez Premium Eco sınıfta gidiş-dönüş Istanbul - Paris uçuşu; 28x4 = 112 puan kazandırıyor. KLM ile 3 kez Business sınıfında (C sınıfı) gidiş-dönüş Istanbul - New York uçuşu; 180x3 = 540 puan kazandırıyor. Bu seyahatler şirketinize 652€ değerinde uçak bileti kazandırıyor. Ayrıca çifte kazanç sağlanıyor. Şirket kazanmaya devam ederken, çalışanlar da Flying Blue hesaplarında mil biriktirmeye devam ediyor.

BlueBiz'e üyelik ücretsizdir ve belirli bir uçuş sayısı mecburiyeti gerektirmiyor. Rezervasyonlar sırasında şirket numaranızı rezervasyon dosyanıza kaydettirmeniz puan kazanmanız için yeterli oluyor.
BlueBiz ile kazançlı uçuş

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000