01 Haziran 2009, Pazartesi 14:09:37

BİR AÇIKLAMA DA ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN GELDİ

Fransa Ulaştırma Bakanı Domini Qei Busserea, açıklamada bulundu...
  • Bildiğim kadarıyla ormana çakılan A320, mürettabatlı bir uçak idi, bilgisayar ile kumanda edilmesine rağmen içindeki görevli mühendisler ve pilotlar vefat etmiştir. Ayrıca orman bölgesi hemen pistin bitişinden başlamaktadır. Kaza iniş esnasında meydana gelmiştir.
  • Sanırım o uçağın modeli A320 idi.
  • Airport tv de sürekli ormana çakılan A321 in görüntüleri yanlış anlaşılabilir tamamen test amaçlı yapılan dikkat edilecek olursa altında pist yok ve unmanned yani uzaktan kumanda yöntemi ile uçurulan uçaktır konu hakkında bilgisi olmayanlar yanlış anlayabilir...

Air France uçağının akıbetinin ne olduğu henüz belirsizliğini korurken, Fransa Ulaştırma Bakanı ümitsiz bir açıklama yaptı.

Domini Qei Busserea, "Uçaktan 8 saattir haber alamıyoruz. Uçağın yakıtı da bitmiş olabilir ama bu düşük bir ihtimal. Tüm imkânlar seferber edildi. Uçağa ne olduğunu henüz bilmiyoruz ancak en kötü ihtimale bile hazırlıklı olmamız gerekiyor. Gerekli ekipler görevlendirilerek yola çıkmıştır" dedi.

BİR AÇIKLAMA DA ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN GELDİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bildiğim kadarıyla ormana çakılan A320, mürettabatlı bir uçak idi, bilgisayar ile kumanda edilmesine rağmen içindeki görevli mühendisler ve pilotlar vefat etmiştir. Ayrıca orman bölgesi hemen pistin bitişinden başlamaktadır. Kaza iniş esnasında meydana gelmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sanırım o uçağın modeli A320 idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airport tv de sürekli ormana çakılan A321 in görüntüleri yanlış anlaşılabilir tamamen test amaçlı yapılan dikkat edilecek olursa altında pist yok ve unmanned yani uzaktan kumanda yöntemi ile uçurulan uçaktır konu hakkında bilgisi olmayanlar yanlış anlayabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000