28 Ağustos 2014, Perşembe 10:05:48

AIR FRANCE'TAN FLAŞ KARAR!

Fransız havayolu şirketi Air France, Ebola virüsünden dolayı Sierra Leone'ye uçuşlarını durduruyor.
  • hemen thy 5 sefer koymali.. bizim ekibe birsey olmaz, olsada zaten thy akp yolsuzluklara, bombalara,kacirilanlara koydugu gibi yayin yasagi koyar, bizim bunun ebola oldugunu anlamamiz 2 sene surer
  • Thy afrikadan virus getirmeyi birakmali artik ! yoksa afrikaya ucmasini isteyen yorumcularda ebola olucak ve hepimiz kapabiliriz bu virusu ama farkinda degiller hersey para yada prestijde degildir. Su an afrikaya ucmak yanlistir. Afrika da bircok ulke risk altindadir.
  • Af mi? Tovbeee.
  • hemen thy sefer koymalı..gözüne gözüne vurucaksın bu avrupalının...amsterdamda ucgımız düştüğü zaman benzını bıtmişti demişlerdi..akılları sıra Thy'nı rezil edicekler...1 ay sonra kendı ucakları düştü...allahın sopası yok...şehit olan pilotlarımıza allah gani gani rahmet etsin...
  • Bir Air France uçağı fotoğrafı ve tüyler ürperten manşet : UÇUŞLARINI DURDURUYOR !!!
  • Yorum yazmadan önce haberi bi okuyaydın birader
  • Darısı THY 'mizin başına.Umarım Afrika'ya uçmayan havayollarını örnek alırlar.Yöneticiler biraz daha fazla para kazanmak için kimsenin hayatını tehliye atmasınlar lütfen.Çok geç olmadan ve iş işten geçmeden önce ebola virus riski içeren yerlere olan uçuşlar derhal durdurulmalı.Hiçbirşey insan hayatından daha önemli olamaz.Afrika uçuşlarından korkar hale geldik ekipler olarak.
  • Mantikli olani yapmis thy de yapsin yoksa Türkiyeye bu virus giricek belkide girdi bile!!!

Fransız havayolu şirketi Air France, Ebola virüsünden dolayı Sierra Leone'ye uçuşlarını durduruyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Ebola virüsü nedeniyle bugünden itibaren, Sierra Leone'nin başkenti Freetown'a uçuşlarını geçici süreliğine durduracağını duyurdu. Hükümetin de önerisi dikkate alınarak böyle bir karar alındığı ancak Gine ve Nijerya'ya seferlerin hala devam ettiği belirtildi.

Şirketin kararı duyurmasından önce ise bugün toplanan Bakanlar Kurulunda, Air France'ın Freetown'a uçuşları bir süreliğine askıya alması önerilmişti.

Geçen haftalarda ise Air France mürettabatı, Ebola virüsü nedeniyle Gine, Nijerya ve Sierra Leone'ye uçmak istemediklerini belirtmiş ve Air France Havacılık Sendikası (SNGAF), Ebola virüsünün rastladığı ülkere uçuşların durdurulması için imza kampanyası başlatmıştı.

Gine ve Nijerya'ya günlük, Sierra Leone'ye haftalık seferi bulunan Air France, Afrika'ya en çok uçan havayollarının başında geliyor. Air France, kabin ekibinin istemesi halinde, ülkelerin başkentleri Conakry, Freetown ve Lagos'a uçmama hakkı olduğunu duyurmuştu.

Ebola virüsü, Afrika'da şimdiye kadar bin 300'den fazla kişinin ölümüne neden oldu.

AIR FRANCE'TAN FLAŞ KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

thy ~ 10 yıl önce
hemen thy 5 sefer koymali.. bizim ekibe birsey olmaz, olsada zaten thy akp yolsuzluklara, bombalara,kacirilanlara koydugu gibi yayin yasagi koyar, bizim bunun ebola oldugunu anlamamiz 2 sene surer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy afrikadan virus getirmeyi birakmali artik ! yoksa afrikaya ucmasini isteyen yorumcularda ebola olucak ve hepimiz kapabiliriz bu virusu ama farkinda degiller hersey para yada prestijde degildir. Su an afrikaya ucmak yanlistir. Afrika da bircok ulke risk altindadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Af mi? Tovbeee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefer koysun ~ 10 yıl önce
hemen thy sefer koymalı..gözüne gözüne vurucaksın bu avrupalının...amsterdamda ucgımız düştüğü zaman benzını bıtmişti demişlerdi..akılları sıra Thy'nı rezil edicekler...1 ay sonra kendı ucakları düştü...allahın sopası yok...şehit olan pilotlarımıza allah gani gani rahmet etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
İlginç.Şu yaşam formu hem konuşmayı öğrenmiş hem de yazmayı.
wuuu ~ 10 yıl önce
Diye konustu endoplazmik retikulum
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir Air France uçağı fotoğrafı ve tüyler ürperten manşet : UÇUŞLARINI DURDURUYOR !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorum yazmadan önce haberi bi okuyaydın birader

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Commander ~ 10 yıl önce
Darısı THY 'mizin başına.Umarım Afrika'ya uçmayan havayollarını örnek alırlar.Yöneticiler biraz daha fazla para kazanmak için kimsenin hayatını tehliye atmasınlar lütfen.Çok geç olmadan ve iş işten geçmeden önce ebola virus riski içeren yerlere olan uçuşlar derhal durdurulmalı.Hiçbirşey insan hayatından daha önemli olamaz.Afrika uçuşlarından korkar hale geldik ekipler olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mantikli olani yapmis thy de yapsin yoksa Türkiyeye bu virus giricek belkide girdi bile!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 10 yıl önce
THY uçuşu olmadığı bir ülkeye uçuşları nasıl durdursun?
selin ~ 10 yıl önce
Türk Havayollarına laf sokmak için fırsat kollayan biri daha. O kadar gözleri dönmüş ki, haberi bile okumadan yorum yazıyorlar. Çok yazık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000