06 Nisan 2010, Salı 08:54:21

Air France'ta NEO dönemi başladı

Air France, değişen yolcu ihtiyaçlarına yönelik, yeni kabin konsepti başlattı. Avrupa hatlarında uygulanacak NEO adını taşıyan kabin konseptiyle iş seyahatlerinde daha fazla konfor isteyen yolculara, bu imkanın sağlanması amaçlanıyor.

Şirket yetkilileri, dünyadaki ekonomik kriz ile yolcuların ihtiyaçlarının değiştiğini belirterek, business kabininde seyahat eden yolcuların kriz nedeniyle economy kabininde seyahat etmeye başladığını kaydettiler.

Air France'ın, Avrupa hatlarında uygulanacak NEO ile iş seyahatlerinde daha fazla konfor isteyen yolculara ihtiyaçları olan hizmeti, daha uygun fiyatlı ve esnek kurallarla sunmayı hedeflediği bildirildi.

NEO kapsamında, tempo challenge kabini ile business kabininin birleşerek ''premium'' adının verildiğini kaydeden yetkililer, yeni konseptin iş adamlarına zaman kazandıran hızlı yer hizmetlerini de içerdiğini ifade ettiler. Şirket yetkilileri, bu kapsamda uçağa öncelikli biniş ve iniş, ücretsiz taşınan ikinci bagaj, özel güvenlik kontrol noktalarından hızlı geçiş, öncelikli bagaj teslimi gibi avantajların sunulduğunu da bildirdiler.

Air France'ta NEO dönemi başladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000