24 Ocak 2009, Cumartesi 07:37:49

Air France'den 'TEMA' fırsatı

Air France 75. yılına özel bir uygulamayla TEMA için fidan fırsatı sunuyor.
  • Şu Tema denilen vakıf, yıllardır insanlardan sürekli para toplar. Çevreciyim der ancak çevre faaliyetlerine ve diğer çevre organizasyonlarının yanında yer almaz. Onlara da yazdım ama yanıt vermediler; yıllardır topladığınız paralar karşılığı şu ormanları bir görelim artık. nereye ne diktiniz? Tema nın Levent'teki adrseine bir gidin bence, muhasebeleri çok iyi çalışıyor. Bilinçli vatandaş tema ya yardımda bence düşünmeli. Aman dikkat.
  • İşte ben buna helal derim. Air France birde ofisindeki çalışanları için bu uygulamayı başlatsa. her kağıdı pat diye çöpe atmasa mesela Lufthansa gibi kağıtların diğer yüzlerinide kullansa çok faydalı olacaktır. Sevgiler Air France...

Uçak biletlerinin internetten alınması halinde TEMA Vakfına 5 adet fidan bağışlanacağını duyuran Air France, yolcularına 'biletlerinizi www.airfrance.com.tr'den alın' duyurusu yapıyor.

75. yılına özel düzenlediği bu kampanyayla her bilet başına 5 adet fidan bağışlayacak olan Air France, daha yeşil bir dünya için internetten bilet alınmasını tavsiye ediyor.

Air France'den 'TEMA' fırsatı

Yorumlar

airone ~ 15 yıl önce
Şu Tema denilen vakıf, yıllardır insanlardan sürekli para toplar. Çevreciyim der ancak çevre faaliyetlerine ve diğer çevre organizasyonlarının yanında yer almaz. Onlara da yazdım ama yanıt vermediler; yıllardır topladığınız paralar karşılığı şu ormanları bir görelim artık. nereye ne diktiniz? Tema nın Levent'teki adrseine bir gidin bence, muhasebeleri çok iyi çalışıyor. Bilinçli vatandaş tema ya yardımda bence düşünmeli. Aman dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPS ~ 15 yıl önce
İşte ben buna helal derim. Air France birde ofisindeki çalışanları için bu uygulamayı başlatsa. her kağıdı pat diye çöpe atmasa mesela Lufthansa gibi kağıtların diğer yüzlerinide kullansa çok faydalı olacaktır. Sevgiler Air France...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000