17 Haziran 2011, Cuma 08:32:16

AIR FRANCE'A BOEING AMBARGOSU

Fransa'da hükümet, Air France/KLM ortaklığını, Boeing yerine Airbus satın alması için üstü kapalı uyardı
  • KLM bunyesindeki 747leri yeni nesil 747lerle degistiriyor ayrica halihazirda 787 siparisleri var. A330lardanda cok memnun degiller, A330 yerine tamamen 777lere donmek istiyorlar. Ama buyuk kardes Air France,son kararlari onlar versede KLM Boingle devam eder...
  • Sarkozy efendi baskı yapar tabi normal airbus fab. sahip ülkelerden bir tanesi normal Airbus fransa da fab. var.. Havayolu şirketi hangi model uçağı satın alması işine geliyorsa onu almalıdır..
Hükümet Sözcüsü Francois Baroin, "Air France/KLM'in, uzun mesafeli yolcu uçağı satın alımıyla ilgili dev ihalesi konusunda hükümet çok dikkatli" dedi.

Liberation, Hükümetin, Boeing yerine Airbus alınması için Air France yönetimine baskı yaptığını yazmıştı. Air France/KLM ortaklığı, orta büyüklükte, uzun mesafe uçabilen 100 yolcu uçağı için ihale açacağını duyururken, bunları Airbus ve Boeing modelleri arasında paylaştırmaya düşündüğünü açıklamıştı. Fransız devletinin, Air France'da yüzde 15 hissesi var.
AIR FRANCE'A BOEING AMBARGOSU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
KLM bunyesindeki 747leri yeni nesil 747lerle degistiriyor ayrica halihazirda 787 siparisleri var. A330lardanda cok memnun degiller, A330 yerine tamamen 777lere donmek istiyorlar. Ama buyuk kardes Air France,son kararlari onlar versede KLM Boingle devam eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sarkozy efendi baskı yapar tabi normal airbus fab. sahip ülkelerden bir tanesi normal Airbus fransa da fab. var.. Havayolu şirketi hangi model uçağı satın alması işine geliyorsa onu almalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000