05 Ekim 2015, Pazartesi 15:19:00

Air France yöneticilerine saldırı

Geçen hafta 2900 kişinin işine son vereceğini açıklayan Fransız havayolu şirketi Air France'ın yöneticileri, işten çıkarmaları protesto eden bir grubun saldırısına uğradı.
  • Arkadaşlar bu bir süreçtir şirketlerde insanlar gibi doğar büyür ve ölürler aynısı demedi demeyin thy ninde başına gelecek Doğdu Büyüdü ve bir gün o da küçülecek çünkü hormonlu Büyüdü bunu anlamak için şirketin İMKB ye Gönderdiği yıllık bilançoları incelemek yeterlidir, bazı işletmelerde Titanik sendromu vardır bana birşey olmaz ben batmam diye ne yazzıkıkki THY'de de bu sendrom mevcuttur.aşırı ve kontrölsüz Büyümenin sonucu hüsrandır işletme doktorası yapmış bir pilot olarak sizlere tavsiyem thy de çalışmak için yanıp tutuşmayın yarın ne olacağı belli olmaz bazen akıntıya karşı Kürek çekmek en mantıklısıdır. Ülkede zaten siyasi bir istikrarsızlık var yarın yeni gelen hükümet ben thy yi küçültüyorum dediğinde çalışanlar ne yapacak onun için kazandığımızın kıymetini bilip amacımız Çeşme akarken kovaları doldurmak Olmalı. Thy yönetimi ve Çalışanları bu gerçeklerin farkına varsınlar bugün lutfhansa air france yarın thy bu kaçınılmaz sonduR.
  • Air France vs KLM ; Fransızlar tekme ve yumrukla hak kazanmaya çalışırlar. Hollandalılar ise maaş düştüğü halde ve zorlu personel işten atacagi halde daha ekstra calismaya razi. " is birliği" geçiniyorlar
  • Aynisi burda olsaydi, mesela hamdi ve temel donemlerinde thy'de surekli ozellestirme,grev,tehdit,isten atilma vb gibi stresleri yasayip,psikolojileri bozulan ya da 10 bin civari isten atilan ve zorla emekli edilen calisanlar ,bu zatlara boyle saldirida bulunsalardi kac yilla yargilanirlardi acaba ?
  • Arkadas sen ne kullaniyosun? Sirketlerin batmasini veya zor durumda olmasini hangi zeka belirtisiyle sadece pilotlara bagliyosun? Hic bir sonuc tek etkenle gerceklesmez, bir kac seyin birlesimiyle olur. Yanlis yonetim, fiyat politikasi, piyasaya giren yeni oyuncular vb. Bazi tespitlerin dogru (Araplar ve low cost gibi) ama anladigim kadariyla pilot olmak istemissin ve olamamissin gibi bi halin var. Olsun dunyanin sonu degil bu. Herkesin maasi verdigi hizmet kadar olmalidir, rahat gecinmelidir. Ama herkese esit ucret istiyosan git Kuzey Korede yasa. Oyle bi duzen yok dunyada.
  • UZUN UZUN YORUM YAPMAYIN YA LOW COST DIYONUZ.UZUN YORUM YAPMAYIN
  • Ryan air in yaklaşık 9.000 çalışanı var, nasıl tıkır tıkır kazanç yapıyor. Air France ve KLM daha büyük havayolları olduğu halde kazanç yapamiyorlar. Şirkete zarar veriyorlar. Yönetim yanlış siyaset uyguluyor. 2 yıl içinde iflas ederlerse sasirmam.
  • Tek cumle: helal olsun iscilere.CEO un maasi sanirim en az 100 isciye bedel dahada fazla degilse.Hayavn gibi calisan isci paralarida hayvan gibi yiyen CEO lar.
  • Düşük basınç yaramış, ceo pilottan fazla alıyormuş, nasıl olurmuş böyle birşey vay anasını. Peki bu ileri zekana uygun bir soru, ceo eski bir pilotsa? Biz senin gibilere astronot deriz. Bir imkan olsa dünyayı da şirketi de kurtarırsınız ama bir log dolduramayanlarınız çoğunlukta. Bu arada fotolar çok acı, küçük enişteyi parçalamışlar...
  • ceolarin maaslari dusurulmeliymis pilotlar bile o kadar almiyormus kafaya bak.______ evet! Taşın altinda yaşamaya devam et. Pilotlar okadar maas almiyorlar burda. Turkiye degil bursi. Boşuna "topmanager" demiyoruz. Yılda € 850.000 alan var!!! Şirkete kalsa ve sabit maaş verilirse işten atılan da olmaz
  • Pilotlar kendi bayrak tasiyicilarini mezara gonderirken yakinda cok dusuk ucret ve yogun somuru ile karsi karsiya kalacaklardir. Bugun tum calisanlar icin deniz bitmistir. Taseron ve tum flex calisma bicimleri hava yollarinin hemen tum kademelerinde uygulanmaya baslamistir. Buna dur demenin tek yolu sirketlerin pilotlarin santaj ve ipoteginden kurtulmasiyla gerceklesir. Insanca calismanin ve yasamanin tek yolu tum calisanlarin ortak mucadele ve herkesin esit ucretlendirilmesidir.

Fransız havayolu şirketi Air France, geçtiğimiz hafta 2 bin 900 kişinin işten çıkarılacağını açıklamıştı. Bugün ise bu durumu protesto etmek isteyen bir grup, Air France yöneticilerine saldırdı.

Olay yerinde bulunan Reuters haber ajansı muhaberininin anlattıklarına göre, işten çıkarmalarla ilgili olarak toplantı yapmak için Air France genel merkezine gelen yöneticiler, bu durumu protesto etmek için toplanan öfkeli kabalığın saldırısından son anda kaçtı.

Muhabir, kalabalığın iki yöneticinin üzerine yürüdüğünü ve bu yöneticilere fiziksel temas ve şiddet de bulunduklarını söyledi.

Olay yerinden servis edilen fotoğraflarda, yöneticilerin ceketlerinin ve hatta gömleklerinin bile çıkmış olduğu görülüyor.







Air France yöneticilerine saldırı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Thy duyurulur... ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar bu bir süreçtir şirketlerde insanlar gibi doğar büyür ve ölürler aynısı demedi demeyin thy ninde başına gelecek Doğdu Büyüdü ve bir gün o da küçülecek çünkü hormonlu Büyüdü bunu anlamak için şirketin İMKB ye Gönderdiği yıllık bilançoları incelemek yeterlidir, bazı işletmelerde Titanik sendromu vardır bana birşey olmaz ben batmam diye ne yazzıkıkki THY'de de bu sendrom mevcuttur.aşırı ve kontrölsüz Büyümenin sonucu hüsrandır işletme doktorası yapmış bir pilot olarak sizlere tavsiyem thy de çalışmak için yanıp tutuşmayın yarın ne olacağı belli olmaz bazen akıntıya karşı Kürek çekmek en mantıklısıdır. Ülkede zaten siyasi bir istikrarsızlık var yarın yeni gelen hükümet ben thy yi küçültüyorum dediğinde çalışanlar ne yapacak onun için kazandığımızın kıymetini bilip amacımız Çeşme akarken kovaları doldurmak Olmalı. Thy yönetimi ve Çalışanları bu gerçeklerin farkına varsınlar bugün lutfhansa air france yarın thy bu kaçınılmaz sonduR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Monsieur ~ 8 yıl önce
Air France vs KLM ; Fransızlar tekme ve yumrukla hak kazanmaya çalışırlar. Hollandalılar ise maaş düştüğü halde ve zorlu personel işten atacagi halde daha ekstra calismaya razi. " is birliği" geçiniyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Aynisi burda olsaydi, mesela hamdi ve temel donemlerinde thy'de surekli ozellestirme,grev,tehdit,isten atilma vb gibi stresleri yasayip,psikolojileri bozulan ya da 10 bin civari isten atilan ve zorla emekli edilen calisanlar ,bu zatlara boyle saldirida bulunsalardi kac yilla yargilanirlardi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Low cost'a ~ 8 yıl önce
Arkadas sen ne kullaniyosun? Sirketlerin batmasini veya zor durumda olmasini hangi zeka belirtisiyle sadece pilotlara bagliyosun? Hic bir sonuc tek etkenle gerceklesmez, bir kac seyin birlesimiyle olur. Yanlis yonetim, fiyat politikasi, piyasaya giren yeni oyuncular vb. Bazi tespitlerin dogru (Araplar ve low cost gibi) ama anladigim kadariyla pilot olmak istemissin ve olamamissin gibi bi halin var. Olsun dunyanin sonu degil bu. Herkesin maasi verdigi hizmet kadar olmalidir, rahat gecinmelidir. Ama herkese esit ucret istiyosan git Kuzey Korede yasa. Oyle bi duzen yok dunyada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DASFAS ~ 8 yıl önce
UZUN UZUN YORUM YAPMAYIN YA LOW COST DIYONUZ.UZUN YORUM YAPMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dutchman ~ 8 yıl önce
Ryan air in yaklaşık 9.000 çalışanı var, nasıl tıkır tıkır kazanç yapıyor. Air France ve KLM daha büyük havayolları olduğu halde kazanç yapamiyorlar. Şirkete zarar veriyorlar. Yönetim yanlış siyaset uyguluyor. 2 yıl içinde iflas ederlerse sasirmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Tek cumle: helal olsun iscilere.CEO un maasi sanirim en az 100 isciye bedel dahada fazla degilse.Hayavn gibi calisan isci paralarida hayvan gibi yiyen CEO lar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot olmuşsun ~ 8 yıl önce
Düşük basınç yaramış, ceo pilottan fazla alıyormuş, nasıl olurmuş böyle birşey vay anasını. Peki bu ileri zekana uygun bir soru, ceo eski bir pilotsa? Biz senin gibilere astronot deriz. Bir imkan olsa dünyayı da şirketi de kurtarırsınız ama bir log dolduramayanlarınız çoğunlukta. Bu arada fotolar çok acı, küçük enişteyi parçalamışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar a ~ 8 yıl önce
ceolarin maaslari dusurulmeliymis pilotlar bile o kadar almiyormus kafaya bak.______ evet! Taşın altinda yaşamaya devam et. Pilotlar okadar maas almiyorlar burda. Turkiye degil bursi. Boşuna "topmanager" demiyoruz. Yılda € 850.000 alan var!!! Şirkete kalsa ve sabit maaş verilirse işten atılan da olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Low cost-2 ~ 8 yıl önce
Pilotlar kendi bayrak tasiyicilarini mezara gonderirken yakinda cok dusuk ucret ve yogun somuru ile karsi karsiya kalacaklardir. Bugun tum calisanlar icin deniz bitmistir. Taseron ve tum flex calisma bicimleri hava yollarinin hemen tum kademelerinde uygulanmaya baslamistir. Buna dur demenin tek yolu sirketlerin pilotlarin santaj ve ipoteginden kurtulmasiyla gerceklesir. Insanca calismanin ve yasamanin tek yolu tum calisanlarin ortak mucadele ve herkesin esit ucretlendirilmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitim sart ~ 8 yıl önce
Esit mesleki egitime esit ücretlendirme olabilir ama herkesin meslek farkı olmadan aynı parayı alması sovyetlerle birlikte tarih oldu. Bir pilot ömür boyu eğitime ve kontrollere devam edicek, orada ofiste masa basında göbeğini kasıyan adamla aynı maası alacak. Asıl eşitsizlik burada ama sen gözü kör olmuş birisin. Hırslarınla laf attığın insanları kıskanmayı bırak kişisel gelişimine odaklan. Şirketler batar pilotlar yine iş bulur ama sen aç kalırsın. Low cost dediğin firmalar da karın tokluğuna uçurmuyor pilotlarını merak etme!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000