25 Haziran 2009, Perşembe 16:36:22

Air France uçağının pilotu bulundu

Atlas Okyanusu'nda düşen Air France uçağının kaptan pilotu bulundu...
  • demek müslüman olmazsa insanlar başka yerlere gidiyorlar,öyle mi? bravo!kimler hangi zihniyetle okuyarak bu yazılara yorum ekliyorlar,işte en seçkin örneklerinden biri...
  • E pilot sayet Müslümansa insallah mekani cennet olacaktir...
  • Uçak kazalarindan sonra isim açiklama hastaligi sadece bizde var. Amsterdam kazasinda Hollandalilar bu konuda bize iyi bir ders verdi, ama hastalik bu iste, yine isim istemeye devam. Ölen pilotun adini ne yapacaksiniz ? Adamin ailesine haber verilmis, bitmis.
  • allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun..

Air France uçağının düştüğü Atlas Okyanusu'nda arama çalışmalarını sürdüren ekiplerin, uçağın kaptan pilotunun ve bir uçuş görevlisinin cesetlerini buldukları bildirildi.

Air France hava yollarının internet sitesinden yapılan açıklamada, uçağın pilotunun ve erkek uçuş görevlisinin kimliklerinin belirlendiği kaydedildi, ancak bu kişilerin isimleri açıklanmadı.

Pilotlar Birliği, kaptan pilotun isminin Marc Dubois olduğunu kaydetti.

Bu iki kişinin, 31 Mayıstaki kazadan sonra enkazın ve 228 kurbanın bulunması için okyanusta başlatılan uluslararası aramalar sırasında bulunan 50 cesedin arasında yer aldığı bildirildi.

İnterpol'den bu hafta başında yapılan açıklamada, ulaşılan 50 cesetten 11'inin kimliklerinin belirlendiği ve bunların 8 Brezilyalı, bir Brezilya-Almanya çifte vatandaşı, bir Brezilyalı-İsviçreli çifte vatandaşı ve bir İngiliz olduğu belirtilmişti.

Almanya Dışişleri Bakanlığı da, Bavyera'dan iki erkek ve Hamburg'dan bir kadının kimliklerinin belirlendiğini açıklamıştı.

Air France uçağının pilotu bulundu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
demek müslüman olmazsa insanlar başka yerlere gidiyorlar,öyle mi? bravo!kimler hangi zihniyetle okuyarak bu yazılara yorum ekliyorlar,işte en seçkin örneklerinden biri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
E pilot sayet Müslümansa insallah mekani cennet olacaktir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçak kazalarindan sonra isim açiklama hastaligi sadece bizde var. Amsterdam kazasinda Hollandalilar bu konuda bize iyi bir ders verdi, ama hastalik bu iste, yine isim istemeye devam. Ölen pilotun adini ne yapacaksiniz ? Adamin ailesine haber verilmis, bitmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000