01 Ağustos 2008, Cuma 16:57:22

Air France uçağında mermi paniği!

Paris - İstanbul seferini yapan Air France uçağında dün gece hareketli saatler yaşandı. Air France’a ait 2390 sefer sayılı uçağın koltuk ceplerinde 11 adet mermi bulundu...
  • Ya arkadaşım haberin doğru olmadığüını söylüyorsun ama iç işleri bakanlığının bile haberi var allasen sen nerede yaşıyosun aklın nerede. bide akıl veriyorsun.haberin kaynağını sorgulayacağına bi ara sor dhmi işletmesini de doğrusunu sen söle. boş yere ahkamklesme.
  • airport haber yetkilileri.... lütfen doğru ve dürüst haber kaynaklarından aldığınız haberleri yayınlayın ki bu camia size güvensin...
  • Merak etmeyin arkadaşlar adamlar suçu yine bizim üstümüze atarlar,Onlar için kaka ülkeyiz ya biz.Osmanlı tokadını bir daha yesinler,uslanırlar.
  • bide bizim ülkemizi kötüleyip duruyorlar.kendi havalimanı güvenliklerine baksınlar önce.bizde böyle bişey olması imkansız,ayrıca bir değil iki değil tam 11 adet,akıl sır erdiremiyorum bunlara.!!!!
  • merak ediyorum ne yapılacak acaba? fransa da bizim uçaklarımızda böyle birşey olsa....

Gece yarısı Atatürk Havalimanı’na inen Air France ait uçak körüğe yanaşıp yollcularını indirdikten sonra park pozisyonundayken temzilik görevlileri tarafından bulunan 11 adet mermi hemen olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından tutanak tutulduktan sonra teslim alındı. Öte yandan mermilerin uçağa nasıl ve kim tarafından getirlidiği araştırılıyor.

Air France uçağında mermi paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Havacı ~ 16 yıl önce
Ya arkadaşım haberin doğru olmadığüını söylüyorsun ama iç işleri bakanlığının bile haberi var allasen sen nerede yaşıyosun aklın nerede. bide akıl veriyorsun.haberin kaynağını sorgulayacağına bi ara sor dhmi işletmesini de doğrusunu sen söle. boş yere ahkamklesme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf haber ~ 16 yıl önce
airport haber yetkilileri.... lütfen doğru ve dürüst haber kaynaklarından aldığınız haberleri yayınlayın ki bu camia size güvensin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz 2 ~ 16 yıl önce
Merak etmeyin arkadaşlar adamlar suçu yine bizim üstümüze atarlar,Onlar için kaka ülkeyiz ya biz.Osmanlı tokadını bir daha yesinler,uslanırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
bide bizim ülkemizi kötüleyip duruyorlar.kendi havalimanı güvenliklerine baksınlar önce.bizde böyle bişey olması imkansız,ayrıca bir değil iki değil tam 11 adet,akıl sır erdiremiyorum bunlara.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
merak ediyorum ne yapılacak acaba? fransa da bizim uçaklarımızda böyle birşey olsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000