20 Aralık 2014, Cumartesi 09:24:38

AIR FRANCE- KLM HİSSELERİ ERİYOR

Avrupa’nın en büyük hava yolu firması Air France KLM hisseleri dün güne düşüşle başladı. Şirketin hisseleri yüzde 7’den fazla değer kaybetti.
  • Avrupa birligi = gestapo = vvd = ulkeyi somuren parti Hollandanin firmalari mahvoldu.... Fransizlarla is ortakligi olmaz kacccc kez dedim
  • Geziciler haydi destek olun kardeşlerinize. Milli havayolumuz Tk ile uçmayın batırmak istiyosunuzya
  • @ztk kardeş senin almaçların o kadar alıyorsa sorun yok. Hiçbir savaş tek taraflı ilan edilmez Rusya sadece Ukrayna da sınır ihlali yaptı Peki küresel emperyaller ne yaptı bütün sınırları Arap baharı ile darmadağın etti hatta kıçımızdaki Suriye'nin bile. Siz cahiller böyle okumadan atıp tuttuğunuz için normal karşılıyorsunuz. İçinizdeki Rus olsamda emperyalist uşağı değilim çok şükür.
  • doğru fiyatlandırma yapıp uçakları doldursunlar. ben pek denk gelemiyorum air france/klm ucuz uçuşlarına.
  • Beter olsunlar tabii. TK Amsterdam'a düşünce demediklerini bırakmadılar. Istanbula A330 ile gelmeyi planlıyorlardı şimdi B737-700 KLM Air France A319. British, Aeroflot ve Lufthansada öyle
  • Beter olun şerefsizler ruslara tek taraflı ambargo uygularken iyiydi.
  • Tgs ye alım varmı bilen yardımcı olabilirmi ??
  • Bu avrupalılara gelecek maddi zararlardan neden üzülmüyorum içimde bir mutluluk oluşuyor.psikolojik olarak cevabı nedir
  • uzun ucuslarda 23 kg uzerinde 1 kiloya bile tahammul edemiyen havayollari, hostesleri cok kaba ,belki biz thy den alistigimiz icin kaba geliyor, iberia ,lan hostesleride anlayisli, lufth. ve af kaba, cok kullanip tess etme sansimiz oldu.. her sene 2 kere greve gidiyorlar ve hepsindede scl paris etkileniyor.. o sebebten hep iberia kullaniyorum,simdi bileti alacagim 2 ay sonra bir grev ,sonra transit ucuslarda etkilenecek, ne gerek var riske?
  • Gecen gunlerde koskoca 747 156 yolcuyla acil inis yapti... Bu kadar yolcu b747 elbetki zarar.

Avrupa’nın en büyük hava yolu firması Air France KLM hisseleri güne düşüşle başladı. Şirketin hisseleri yüzde 7’den fazla değer kaybetti.

Şirketin gelirinin düşmeye devam edeceği uyarısında bulunan firme yetkilileri yeni kesintilerin olacağı işaretini verdi.

Fransız-Hollanda ortaklığı olan havayolu firmasının gelirinin düşmesinde özellikle uzun menzilli hatlarda yaşanan gelir kaybı ve uzun süredir devam eden grevlerin etkili olduğuna dikkat çekildi.

Air France – KLM ortaklığının mali yapısındaki bozulma şirketin sipariş verdiği 10 adet Boeing yolcu uçağının teslim edilmesine de yansıyacağı bildirildi.

AIR FRANCE- KLM HİSSELERİ ERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Hollandali ~ 9 yıl önce
Avrupa birligi = gestapo = vvd = ulkeyi somuren parti Hollandanin firmalari mahvoldu.... Fransizlarla is ortakligi olmaz kacccc kez dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geziciler haydi destek olun kardeşlerinize. Milli havayolumuz Tk ile uçmayın batırmak istiyosunuzya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
@ztk kardeş senin almaçların o kadar alıyorsa sorun yok. Hiçbir savaş tek taraflı ilan edilmez Rusya sadece Ukrayna da sınır ihlali yaptı Peki küresel emperyaller ne yaptı bütün sınırları Arap baharı ile darmadağın etti hatta kıçımızdaki Suriye'nin bile. Siz cahiller böyle okumadan atıp tuttuğunuz için normal karşılıyorsunuz. İçinizdeki Rus olsamda emperyalist uşağı değilim çok şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers ~ 9 yıl önce
doğru fiyatlandırma yapıp uçakları doldursunlar. ben pek denk gelemiyorum air france/klm ucuz uçuşlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beter olsunlar tabii. TK Amsterdam'a düşünce demediklerini bırakmadılar. Istanbula A330 ile gelmeyi planlıyorlardı şimdi B737-700 KLM Air France A319. British, Aeroflot ve Lufthansada öyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Beter olun şerefsizler ruslara tek taraflı ambargo uygularken iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
hayirdir kardes, icimizdeki rus sen misin? rusya saga sola saldirip sinirlari degistirmeseydi ,kimse ilişmezdi
acaba ~ 9 yıl önce
Tgs ye alım varmı bilen yardımcı olabilirmi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 9 yıl önce
Bu avrupalılara gelecek maddi zararlardan neden üzülmüyorum içimde bir mutluluk oluşuyor.psikolojik olarak cevabı nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
uzun ucuslarda 23 kg uzerinde 1 kiloya bile tahammul edemiyen havayollari, hostesleri cok kaba ,belki biz thy den alistigimiz icin kaba geliyor, iberia ,lan hostesleride anlayisli, lufth. ve af kaba, cok kullanip tess etme sansimiz oldu.. her sene 2 kere greve gidiyorlar ve hepsindede scl paris etkileniyor.. o sebebten hep iberia kullaniyorum,simdi bileti alacagim 2 ay sonra bir grev ,sonra transit ucuslarda etkilenecek, ne gerek var riske?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecen gunlerde koskoca 747 156 yolcuyla acil inis yapti... Bu kadar yolcu b747 elbetki zarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000