23 Temmuz 2009, Perşembe 11:55:36

Air France çalışanları işe gitmiyor!

Fransız milli havayolu şirketi Air France’ın Rio de Janerio-Paris seferini yapan uçağının okyanus üzerinde düşmesinden sonra uçuş ekipleri tam 500 seferde kaytardı!
  • sadece ekipler değil,fransadan türkiyeye getirdiğimiz yolcularında aynı durum kendini gösteriyor.ülkede büyük bir uçuş paranoyası oluşmuş.umarım çabuk zamanda atlatırlar.

Air France’a ait A330 tipi yolcu uçağı 1 Haziran tarihinde içerisindeki 228 kişiyle birlikte Atlas Okyanusu üzerinde düşmüştü. O günden beri uçak mürettebatlarını da “düşme korkusu” sardı.

Haziran ayında Air France’a ait 500 uçak, uçuş ekipleri eksik halde havalandı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre bu rakamın ikiye katlandığı görülüyor. Fransa’da faaliyet gösteren havacılık sendikasından bir sorumlu konu hakkında açıklamada bulunarak, “AF 447 uçuşundaki kazanın ardından gerçek bir tedirginlik var. Bu rakamlar bir kısım personelin endişelerini ifade ediyor” şeklinde konuştu.

Air France yönetimi ise, işe gelmemelerin kazayla alakası olmadığını savundu. Şirket, bu oranın yüzde 5’ten yüzde 5,7’e çıktığını ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre Haziran ayındaki işe gelmemelerin şirkete 2 milyon Euro’ya mal olduğu ifade ediliyor.

©AirportHaber Avrupa

Air France çalışanları işe gitmiyor!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
sadece ekipler değil,fransadan türkiyeye getirdiğimiz yolcularında aynı durum kendini gösteriyor.ülkede büyük bir uçuş paranoyası oluşmuş.umarım çabuk zamanda atlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000