27 Mart 2013, Çarşamba 08:45:53

5000 KİŞİYİ DE İŞTEN ÇIKARACAKLAR!

Air France, yeni bölgesel ve düşük fiyatlı havayolu markası Hop!‘u kamuoyuna tanıttı.
  • Bu düzen olduğu surece daha çok emekçiyi işten çıkartırlar..thy dede örneğini yaşıyoruz..bunları bizlere yaşayanlar allahlarından bulsunlar..

Şirketin bünyesinde yer alan Brit Air, Regional ve Airliner adlı üç havayolunu birleştirerek kurduğu Hop! bu ayın sonundan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Hop! Başkanı Lionel Guerin bir devrim gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Guerin, "Bu hem Fransa hem de Avrupa içindeki bölgesel ulaşımda bir devrim. Birçok farklı bölgeye ulaşım gerçekleştiriyoruz. Amacımız daha uygun fiyatlarla daha ulaşılabilir ve şeffaf olarak müşterileri geri kazanmak" dedi.

AirFrance Başkanı Alexandre de Juniac, rekabetin giderek arttığı havayolu piyasasında iddialarını korumak için yeni markayla yola çıktıklarını açıkladı:

“Pazarlama, yaratıcılık, gençlik ve dinamizmi içinde barındıran yeni bir marka adı altında pazarlama ve ticari gücümüzü arttırmamız gerek. Buna büyük bir ihtiyaç duyduğumuzu gördük.”

Filosunda 100’e yakın uçak bulunan Hop!‘un çoğu Fransa içinde olmak üzere toplamda 136 noktaya günde 530 sefer gerçekleştirmesi planlanıyor.

Hop!‘un kuruluşu Air France ve KLM’in sürekli zarar eden kısa ve orta menzilli uçuşlarını yeniden düzenlemeyi amaçlayan ‘Transform 2015’ adı verilen proje kapsamında yer alıyor.

Bu proje kapsamında tasarruf nedeniyle 5000 kişi işten çıkartılacak.

5000 KİŞİYİ DE İŞTEN ÇIKARACAKLAR!

Yorumlar

305in biri.. ~ 11 yıl önce
Bu düzen olduğu surece daha çok emekçiyi işten çıkartırlar..thy dede örneğini yaşıyoruz..bunları bizlere yaşayanlar allahlarından bulsunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000