11 Temmuz 2008, Cuma 07:54:56

Uçakta el bombası paniği

Almanya’nın Düsseldorf kentinden İstanbul’a gelen Air Berlin havayolu şirketine bağlı bir yolcu uçağının seferi, 23 yaşındaki bir Türk yolcunun bavulunda bulunan el bombası şeklindeki çakmak nedeniyle 3 saat gecikti...
  • Bu haber Dusseldorf'ta Alman Polisinin ve Yer Hizmetlerinin ne kadar ciddi(!!!) çalıştığını ortaya koyuyor. Hem havalimanı girişindeki X-Ray'lerde çakmağı görememişler. Hem de bagajlar şut altına indiğinde tespit edilen çakmak için bavulun sahibini bir türlü bulamamışlar. En sonunda, muhtemelen, yolcuyu boarding sırasında yakalayıp önce ne olduğunu bile yolcuya anlatmadan terörist muamelesi yapmışlardır. Sonuçta kendilerini alarma geçiren şeyin çakmak olduğunu öğrenince de hayal kırıklığı içerisinde yolcunun uçuşuna izin vermek zorunda kalmışlardır. Tüm bunlar olurken de uçak 3 saat gecikmeye girmiştir. Aynı durum AHL'de yaşansa eminim ki bizim polisimiz ve yer hizmetleri uçağın kalkış saatinden önce olayı çözüp, uçağın gecikmesini önlerlerdi.

Alman polis sözcüsü, İstanbul’a gelmekte olan Türk yolcunun 6 bavulunun birinde el bombasına benzeyen metal bir nesnenin tespit edildiğini, bunun üzerine yolcunun uçaktan geri çağrıldığını ve bavulunun açıldığını, sonunda bu nesnenin bir çakmak olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Uçakta el bombası paniği

Yorumlar

OpsOcc ~ 16 yıl önce
Bu haber Dusseldorf'ta Alman Polisinin ve Yer Hizmetlerinin ne kadar ciddi(!!!) çalıştığını ortaya koyuyor. Hem havalimanı girişindeki X-Ray'lerde çakmağı görememişler. Hem de bagajlar şut altına indiğinde tespit edilen çakmak için bavulun sahibini bir türlü bulamamışlar. En sonunda, muhtemelen, yolcuyu boarding sırasında yakalayıp önce ne olduğunu bile yolcuya anlatmadan terörist muamelesi yapmışlardır. Sonuçta kendilerini alarma geçiren şeyin çakmak olduğunu öğrenince de hayal kırıklığı içerisinde yolcunun uçuşuna izin vermek zorunda kalmışlardır. Tüm bunlar olurken de uçak 3 saat gecikmeye girmiştir. Aynı durum AHL'de yaşansa eminim ki bizim polisimiz ve yer hizmetleri uçağın kalkış saatinden önce olayı çözüp, uçağın gecikmesini önlerlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000