06 Temmuz 2009, Pazartesi 14:14:25

SAGA HAVAYOLLARI'NDA 8. HEYECAN...

Saga Airlines'in uçak sayısı 8'e, koltuk kapasitesi de 1506'ya yükseldi.
  • (New generation pilot) BIR GUN SAGA'DA KOKPITTE UCUS EKIBI OLARAK UCMAK KISMET OLUR INSALLAH.. BU YONETIM, BU KADRO VE BU EKIP ILE HUZUR, BASARI VE UZUN YILLAR UCMANIN ZEVKINE VARMAK COK HOŞŞ OLUR.. NICE GUZEL GUNLERE VE GUVENLI UCUSLARA SAGA AILESI:))
  • şirketimize yeni uçağımızda hayırlı uğurlu olsun. daha nice güzel base ve uçuşlara dicle soyluer
  • cok dogru yazmis yillarin ezikligini simdi milletten cikaryor kendisi iki kelime ingilizce bilmiyor...bilmedigi icinde bilenleride bilmiyorlar diyerek almiyor :)) birde simdi yanina N.T var tam facia :)) Allah yardimcisi olsun kabin ekibinin saygilar
  • şirketimize hayırlı olsun...
  • THY nin Filosunda Trabzon isim tescili uçak var 321 tipi TC-JRE
  • helal olsun be saga
  • ..hayırlı olsun saga...bu arada mytechnic te 2 aydır maaşlar yatmıyomuş yine..çizmeci yine çizmiş...allah kolaylık versin...zor dur dolaplarla çalışmak..
  • fadime den sonra göreve gelen seda sevinç adeta yılların intikamını alıyor.yıllarca ezildi başkalarının altında.şimdi kaf dağında adeta..her çıkışın inişi vardır seda dikkatli ol..eğitimli ve dil bilen insanları işe almayarak nasıl bi hata yaptığını anlıycaksın ama sonun fadime gibi olcak.
  • Türk sivil havacılığında böylesine güzel haberleri görmek çok sevindirici sabah yazılan onur air haberleride muhteşemdi.Emeği geçen herkeslere teşekkürler.airporthaberede ;)
  • THY Trabzon adlı ucağı var mıdır? Varsa ne hangı tip uçaktır?

Türk sivil havacılık sektörünün önde gelen şirketlerinden Saga Havayolları filosundaki uçak sayısını 8`e, koltuk kapasitesini de 1506`ya  yükseltti. ACG firmasıyla bir süre önce yapılan anlaşma ile Saga Havayoları'nın filosuna iki adet 737-800 tipi uçak daha eklenmesi kararlaştırılmıştı. Uçaklardan ilki bir ay önce filoya katılmıştı.

Yapılan bu anlaşma ile filoya dahil edilmesi planlanan uçaklardan ikincisi olan ve daha önce Air Berlin'in filosunda bulunan uçak, geçen hafta sonu Almanya'da Saga Airlines'in teknik ve kokpit ekipleri tarafından teslim alındı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından TC-SGI tescil kodu verilen uçağın ticari adı da MAÇKA (Trabzon) olarak belirlendi. Saga Airlines’in diğer uçaklarına Trabzon’un ilçeleri olan Akçaabat, Araklı, Sürmene ve Vakfıkebir ilçelerinin adları verilmişti.

Kıvrık kanatlı ve yeni nesil uçaklardan olan 1998 model uçak, 186 koltuk kapasitesine sahip..

Saga Havayolları'nın filosunda halen 2 adet Airbus A 310-300, 2 adet Boeing 737-400, 4 adet 737-800 tipi olmak üzere toplam 8 uçak bulunuyor. Ağustos ayında gelecek Airbus A-330 tipi uçakla şirketin filosundaki uçak sayısı 9'a yükselecek.

Saga Airlines'in filosuna kattığı sekizinci uçak olan TC-SGI tescilli yeni nesil, kıvrık kanatlı 1998 model uçağa Trabzon'un MAÇKA ilçesinin adı verildi.


Galeri için tıklayın

SAGA HAVAYOLLARI'NDA 8. HEYECAN...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
(New generation pilot) BIR GUN SAGA'DA KOKPITTE UCUS EKIBI OLARAK UCMAK KISMET OLUR INSALLAH.. BU YONETIM, BU KADRO VE BU EKIP ILE HUZUR, BASARI VE UZUN YILLAR UCMANIN ZEVKINE VARMAK COK HOŞŞ OLUR.. NICE GUZEL GUNLERE VE GUVENLI UCUSLARA SAGA AILESI:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirketimize yeni uçağımızda hayırlı uğurlu olsun. daha nice güzel base ve uçuşlara dicle soyluer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok dogru yazmis yillarin ezikligini simdi milletten cikaryor kendisi iki kelime ingilizce bilmiyor...bilmedigi icinde bilenleride bilmiyorlar diyerek almiyor :)) birde simdi yanina N.T var tam facia :)) Allah yardimcisi olsun kabin ekibinin saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirketimize hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin Filosunda Trabzon isim tescili uçak var 321 tipi TC-JRE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
helal olsun be saga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
..hayırlı olsun saga...bu arada mytechnic te 2 aydır maaşlar yatmıyomuş yine..çizmeci yine çizmiş...allah kolaylık versin...zor dur dolaplarla çalışmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fadime den sonra göreve gelen seda sevinç adeta yılların intikamını alıyor.yıllarca ezildi başkalarının altında.şimdi kaf dağında adeta..her çıkışın inişi vardır seda dikkatli ol..eğitimli ve dil bilen insanları işe almayarak nasıl bi hata yaptığını anlıycaksın ama sonun fadime gibi olcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk sivil havacılığında böylesine güzel haberleri görmek çok sevindirici sabah yazılan onur air haberleride muhteşemdi.Emeği geçen herkeslere teşekkürler.airporthaberede ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY Trabzon adlı ucağı var mıdır? Varsa ne hangı tip uçaktır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000