19 Aralık 2011, Pazartesi 10:27:47

AIR BERLİN’İN YÜZDE 29.1’İ SATILDI

2011’in ilk dokuz ayı itibariyle 134 milyon avro zararda olan Air Berlin’in yüzde 29.1’lik hissesinin satışı konusunda Etihad Havayolları ile anlaşma sağlandı.
  • Yaptığın işleri bir havacı olarak takdir ediyorum,Allah önünü ,bahtını açsın!Aynı zamanda su Atatürk havalimanına gir de bizde seninle çalışalım ,şu an bulunduğumuz bu şirketten kurtar bizi!Seninle çalışmak istiyoruz!Havacılık çalışanlarının bir numaralı tercihi sensin!!
  • Havacılık küçük esnaf işi değil.. selamlar olsun sana..
  • havacılıkla alakası olmayanların yolunu kesti ne demek , havacılıktan hiç anlamayan birisi pgs nin sahibi ne olmuş ötekilerde öğrenirdi ama amaç bağcı dövmek olduğu için ... o şekilde sonuçlandı olaylar.
  • ALSIN ALİ SABANCI THY Yİ DE ALSIN
  • İzair i çöplüğe çeviren, önce aile bireylerini işe aldıran bir başkandan kurtuldu.. Havacılıkla alakası olmayan adamların yolunu kesti. Ne intikamı?? Ali Sabancı, bir grup Egodan patlayan Entel amcanın, sırf egoları tatmin olsun diye hava sahasında gereksiz işgal yapmasını engelleyerek, bu sahip olunan hakları işlev hale getirmiştir... Cahiller sizi.. hala izair izair diyip duruyorsunuz be!
  • pegasus için sanırım çok iyi oldu bu. airberlinden dolayı sorun yasaması muhtemeldi. ama şimdi ethiad işin içine girince olaylar çok değişecektir.ama ethiad pegasusun izairde yaptığı gibi sermaye arttirimlarina gidipte şirketi ele gecirmeye kalkarsa o zaman izairin intikamını ethiad almış olur.
  • %15 i Ali beyin di değilmi? Para olsada %51 i ni alsa. Ali beyi takdir ederim. Zor işlere kalkıştı üstesinden de geldi.Umarım 2012 Tüm Türk havacılığı için kazançlı bereketli olur.
Almanya’nın Lufthansa’dan sonraki ikinci büyük havayolu şirketi Air Berlin’in hisselerinin bir bölümünün Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları’na satışı gerçekleşti.

Air Berlin’in 2008’den bu yana görüştüğü belirtilen Etihad Hava Yolları’nın, şirketin 29.1’lik hissesini aldığı bildirildi.
Air Berlin’in çeşitli hissedarların elinde olan yüzde 63,42’lik hissesinin en büyük payı Pagasus Havayolları’nın bağlı olduğu Esas Holding’in elinde bulunuyor. Esas Holding, Air Berlin’in yüzde 16,48’lik hissesine sahip.

Mali sıkıntı içindeki Air Berlin, filosundaki uçak sayısını azaltma ve benzeri önlemlerle gelecek yıl 200 milyon avro tasarruf etmeyi planlıyor. Eylül ayından bu yana şirketin başında olan Air Berlin CEO’su Hartmut Mehdorn’un şirketi içinde bulunduğu darboğazdan kurtarmak için yeni planlamalar yaptığı belirtiliyor.
Bu yıl sekizinci kuruluş yılını kutlayan Etihad Havayolları, Ortadoğu, Afrika, Avustralya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’da 86 noktaya direkt ve 220’den fazla noktaya da uçuş anlaşmaları aracılığıyla yolcu taşıyor. Şirketin uçak sayısı 2011 yılı itibarıyla 63’e ulaştı, yüzden fazla uçak siparişi de filoya katılmak üzere bekliyor.
AIR BERLİN’İN YÜZDE 29.1’İ SATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yaptığın işleri bir havacı olarak takdir ediyorum,Allah önünü ,bahtını açsın!Aynı zamanda su Atatürk havalimanına gir de bizde seninle çalışalım ,şu an bulunduğumuz bu şirketten kurtar bizi!Seninle çalışmak istiyoruz!Havacılık çalışanlarının bir numaralı tercihi sensin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılık küçük esnaf işi değil.. selamlar olsun sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havacılıkla alakası olmayanların yolunu kesti ne demek , havacılıktan hiç anlamayan birisi pgs nin sahibi ne olmuş ötekilerde öğrenirdi ama amaç bağcı dövmek olduğu için ... o şekilde sonuçlandı olaylar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ALSIN ALİ SABANCI THY Yİ DE ALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İzair i çöplüğe çeviren, önce aile bireylerini işe aldıran bir başkandan kurtuldu.. Havacılıkla alakası olmayan adamların yolunu kesti. Ne intikamı?? Ali Sabancı, bir grup Egodan patlayan Entel amcanın, sırf egoları tatmin olsun diye hava sahasında gereksiz işgal yapmasını engelleyerek, bu sahip olunan hakları işlev hale getirmiştir... Cahiller sizi.. hala izair izair diyip duruyorsunuz be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus için sanırım çok iyi oldu bu. airberlinden dolayı sorun yasaması muhtemeldi. ama şimdi ethiad işin içine girince olaylar çok değişecektir.ama ethiad pegasusun izairde yaptığı gibi sermaye arttirimlarina gidipte şirketi ele gecirmeye kalkarsa o zaman izairin intikamını ethiad almış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
%15 i Ali beyin di değilmi? Para olsada %51 i ni alsa. Ali beyi takdir ederim. Zor işlere kalkıştı üstesinden de geldi.Umarım 2012 Tüm Türk havacılığı için kazançlı bereketli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000