17 Ekim 2017, Salı 00:02:06

Air Berlin pilotu son uçuşta böyle veda etti

Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi olan Air Berlin, son uzun menzilli uçuşunu gerçekleştirdi. Pilot son uçuşa böyle veda etti.
  • Air Berlin'de Pegasus'un hissesi yok muydu?
  • Bu saçmalığı yapanın ismini öğrenmek lazım
  • Nasil veda etti nasil?? En takla bekliyordum.
  • Pilotlari kizdirmayacaksiniz ve haklarini yemeyeceksiniz. O kumanda bendeyken krali gelse yapmak istedigime engel olamaz. Ne kadar muhim bir meslek oldugunu tecrubeyle yasamaniza gerek yok.
  • Bugun bende aynısını Adnan Menderes Meydanında yapayım.
  • Kaptanın vedasını çok görmemek lazım. Bir havayolu hem de kıtalar arası uçuyorsa kolay kurulmuyor. Binlerce kişinin emeği alın teri var. Kapanmasına üzüldüm. Hoşça kal AirBerlin .
  • Böyle saçma işmi olur ya. Yüzlerce insan hayatını emanet ediyor adam şov peşinde. Alman disiplini profesyonelliği falan faso fiso. Böylesini inince sola yatıracaksın görecek prosedürü.
  • Neye veda eyyyy '' berlin kaptanı'' nasıl olsa bir firma bulacaksın yada ait Berlin uçaklarının adı değişerek başka firma adı altında tekrardan çalışmaya devam edecek bu neyin vedası bir sürü firma iflas etti transaero gibi a380 almaya hazırlanan koskoca Rus firması iflas etti vım Airlines iflas etti böyle bir saçmalık yapmadılar belli oluyor eski gösteri pilotu havası sezdim sende...
  • Geiles ding!

Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi olan Air Berlin, son uzun menzilli uçuşunu gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz aylarda iflasını isteyen Air Berlin, hükümetin 150 milyon Euro'luk desteği ile operasyonlarını sürdürebilmişti. Sonrasında ise Lufthansa ile anlaşan şirket, bugün uzun menzilli son uçuşunu gerçekleştirdi.

ABD'nin Miami kentinden dün havalanan D-ABXA kuyruk tescilli Airbus A330 tipi uçağın pilotu, Düsseldorf Havalimanı'nı pas geçti. Hem yolcuları hem de uçağın inişini izleyenleri heyecanlandıran pas geçiş anı kameraya kaydedildi.

İşte heyecanlardıran veda anı;

Air Berlin pilotu son uçuşta böyle veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Volvo ~ 6 yıl önce
Air Berlin'de Pegasus'un hissesi yok muydu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ye gelirler ~ 6 yıl önce
Bu saçmalığı yapanın ismini öğrenmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
Nasil veda etti nasil?? En takla bekliyordum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 6 yıl önce
Pilotlari kizdirmayacaksiniz ve haklarini yemeyeceksiniz. O kumanda bendeyken krali gelse yapmak istedigime engel olamaz. Ne kadar muhim bir meslek oldugunu tecrubeyle yasamaniza gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 6 yıl önce
Gider dağa da toslarım diyorsun yani. Acilen senin ip numaran yetkililere teslim edilmeli ve eğer gerçekten pilotsan psikolojik teste sokulmalısın. Airporthaber'e şimdiden uyarıdır, sorumluluk almayın bu kişinin kimliğini yetkililere bildirin. Havacılık şakaya gelmez.
EGM ve SHGM ~ 6 yıl önce
Derhal bunun fotoğrafı çekilip ayrıca link olarak EGM'ye SHGM'ne bildirmek gerek. Gerçekten pilot ise bu adam(!) çok tehlikeli
HARİKA ~ 6 yıl önce
Bugun bende aynısını Adnan Menderes Meydanında yapayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH CREW ~ 6 yıl önce
Volvo ~ 6 yıl önce
Haber ver, orada olup bu heyecana ortak olmak isteriz.
Sözcü ~ 6 yıl önce
Kaptanın vedasını çok görmemek lazım. Bir havayolu hem de kıtalar arası uçuyorsa kolay kurulmuyor. Binlerce kişinin emeği alın teri var. Kapanmasına üzüldüm. Hoşça kal AirBerlin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Show off ~ 6 yıl önce
Böyle saçma işmi olur ya. Yüzlerce insan hayatını emanet ediyor adam şov peşinde. Alman disiplini profesyonelliği falan faso fiso. Böylesini inince sola yatıracaksın görecek prosedürü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Neye veda eyyyy '' berlin kaptanı'' nasıl olsa bir firma bulacaksın yada ait Berlin uçaklarının adı değişerek başka firma adı altında tekrardan çalışmaya devam edecek bu neyin vedası bir sürü firma iflas etti transaero gibi a380 almaya hazırlanan koskoca Rus firması iflas etti vım Airlines iflas etti böyle bir saçmalık yapmadılar belli oluyor eski gösteri pilotu havası sezdim sende...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Knaller ~ 6 yıl önce
Geiles ding!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000