12 Temmuz 2012, Perşembe 10:12:00

AIR BERLIN 4 BİN SEFERİNİ İPTAL EDİYOR

Almanya'nın ikinci en büyük hava yolu şirketi Air Berlin kârlılığı azalan hatlardaki binlerce uçuşu iptal etme kararı aldı.
  • huzur islamda kardeşim, hayırlı cumalar...
  • arkadaşım cevap yazdığın kişiyle ilgili yorumunu ve o kişininde yorumunu objektif olarak okudum...bence senin ömrün laklaktan ibaret ve en kötüsü sen bunun farkında değilsin...sırf cevap olsun diye başka bi yerlerden yakalayıp kişinin tezini çürütmek istiyorsun ve komik duruma düşüyorsun...yok o öle büyümüş,yok bu burdan şöyle yapmış,ordan zarar ediyormuş,kötü yönetiliyormuş..ben size bişey söyleyeyim;sizin derdiniz tipine gıcık olduğunuz adamların sizin yaptığınızın 100 katını yapmaları...objektif konjoktörde neticeye bakılır...THY büyüme oranı nedir?sadece ilgilenilen konu budur ekonomi dünyasında..senin gibi laklak ömürdaşlar sadece kavga edersiniz kendinizle ve herkesle...biraz huzur verin huzur..
  • ne kadar thy dusmani var
  • bizler thy nin değerini, ne olduğunu ve potansiyelini bildiğimiz için bu eleştirileri yazıp duruyoruz. thy için asıl tehlike onun gerçek değerini hala anlayamamış durumda olan yöneticileri ve neye hizmet ettiği alenen belli olan vasıfsız çalışanlarının buyuk bir bolumudur. kim thy nin batmasını, zarar etmesini istiyormuş, nerede gordun bunu, hangi yorumdan yazıdan çıkarttın zil takıp oynanacağını? daha okuduğunu anlamaktan aciz adamlar gelip burada yorum yapıp, başkalarının yazdıkları için saçma yorumlar yapmayın diyebiliyorlar. sana thy yolcu taşımıyor diyen mi oldu? açıkça yazılmış ki, "turlu turlu bahanelerle açılan, hiç bir fizibilitesi olmayan hatlar yuzunden zarar edilmektedir" denmiş, sen cevap olarakyolcu sayısı şu kadar ertmış, doluluk şu kadar artmış diyorsun. madem o kadar biliyorsun, koysana bizlere o abuk sabuk afrika hatlarının yolcu doluluk oranlarını, görelim bakalım hergun onlarca boşa uçulan hatların kar-zarar oranını, yok ama di mi. anca lak lak, boşa konuş dur..
  • AirBerlin yilda 33,5 Milyondan fazla yolcu tasiyor!!!!! Ayrica sirket Point2Point baglantilari azaltirken Düsseldorf ve Berlin Hublari üzerinde yogunlasiyor. 2013 Mart ayindan itibaren Chicago ile 7. ABD hattinida acacaklar.
  • Sacma yorum yazmayin.THY bos ucsa zil calip oynayacaksin ama yolcusu ilk 6 ayda %20 artti.Business class yolci sayisi %45 artti.Yolculuk doluluk orani 5.7 arttisla %75 uzerine cikti. http://www.anna.aero/ European Airlines trend de gorecegin uzere Avrupa da en hizli artiran sirket. Almanya nin Air berlin i iflasa giderken,Malev-spanair-Sterling yeni batmisken THY degerini daha iyi anlayin.American Airlines,united,Delta iflas korumasi altinda ucuyor,Air Lingus, LOT, Olympic,Cyprus iflastan kurtulmak icin eftrafa beni alin diye yalvariyor. Sabena,TWA,pan american,Continental i hatirlayaniniz varmi.Amerika dan pilot arkadaslar THY gecmeye basvururken Turkiye de kendi degerlerine dusman olmasi dusundurucu.THY yeni hatlar acip yeni is olanaklari yaratmasi niye size batiyor
  • sonuçta şirketler kar odaklı kurulan işletmelerdir. her ne kadar hizmet ediyor gorunse de ana amacı kar etmektir. uçtuğu hattan kar elde edemiyorsa kapatmasıda çok normaldir. sonuçta bir thy değil ki yandaş okullara ulaşım sağlamak için onlarca hatta boş boş uçak uçurup dursun. adamlar sonuçta ilim, irfan, mantık ve realitenin hakim olduğu bir ülkenin havayolu. muz cumhuriyetimi orası, koskoca almanya. ab nin yeni finans, güç ve yönetim merkezi...

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kış döneminde uygulanacak yeni sefer planıyla birlikte Hamburg ile Zürih, Barcelona ve Karlsruhe arasında gerçekleştirilen karşılıklı seferler iptal edilirken, Nürnberg yönüne yapılan uçuşlar da kısmen azaltılacak.

Hamburg hattı üzerinde yılda ortalama 500 bin yolcu taşıyan Air Berlin, 4 bin uçuşu iptal etmesiyle birlikte 13,5 milyon yolcusundan yüzde dördünü gözden çıkarmış oldu. Havayolu sektörü uzmanlarının tahminlerine göre şirketin yüzde 30 civarında olan pazar payının yeni düzenlemeyle birlikte yüzde 20'ye kadar gerilemesi bekleniyor.

Karardan doğrudan etkilenen Zürih Havalimanı ise yıl sonuna kadar yeni işe alım yapmayacağını duyurdu.

AIR BERLIN 4 BİN SEFERİNİ İPTAL EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

huzur ~ 12 yıl önce
huzur islamda kardeşim, hayırlı cumalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
''değer'' başlıklı arkadaşa ~ 12 yıl önce
arkadaşım cevap yazdığın kişiyle ilgili yorumunu ve o kişininde yorumunu objektif olarak okudum...bence senin ömrün laklaktan ibaret ve en kötüsü sen bunun farkında değilsin...sırf cevap olsun diye başka bi yerlerden yakalayıp kişinin tezini çürütmek istiyorsun ve komik duruma düşüyorsun...yok o öle büyümüş,yok bu burdan şöyle yapmış,ordan zarar ediyormuş,kötü yönetiliyormuş..ben size bişey söyleyeyim;sizin derdiniz tipine gıcık olduğunuz adamların sizin yaptığınızın 100 katını yapmaları...objektif konjoktörde neticeye bakılır...THY büyüme oranı nedir?sadece ilgilenilen konu budur ekonomi dünyasında..senin gibi laklak ömürdaşlar sadece kavga edersiniz kendinizle ve herkesle...biraz huzur verin huzur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy dusmanligi ~ 12 yıl önce
ne kadar thy dusmani var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değer ~ 12 yıl önce
bizler thy nin değerini, ne olduğunu ve potansiyelini bildiğimiz için bu eleştirileri yazıp duruyoruz. thy için asıl tehlike onun gerçek değerini hala anlayamamış durumda olan yöneticileri ve neye hizmet ettiği alenen belli olan vasıfsız çalışanlarının buyuk bir bolumudur. kim thy nin batmasını, zarar etmesini istiyormuş, nerede gordun bunu, hangi yorumdan yazıdan çıkarttın zil takıp oynanacağını? daha okuduğunu anlamaktan aciz adamlar gelip burada yorum yapıp, başkalarının yazdıkları için saçma yorumlar yapmayın diyebiliyorlar. sana thy yolcu taşımıyor diyen mi oldu? açıkça yazılmış ki, "turlu turlu bahanelerle açılan, hiç bir fizibilitesi olmayan hatlar yuzunden zarar edilmektedir" denmiş, sen cevap olarakyolcu sayısı şu kadar ertmış, doluluk şu kadar artmış diyorsun. madem o kadar biliyorsun, koysana bizlere o abuk sabuk afrika hatlarının yolcu doluluk oranlarını, görelim bakalım hergun onlarca boşa uçulan hatların kar-zarar oranını, yok ama di mi. anca lak lak, boşa konuş dur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13,5 Milyon yolcumu? ~ 12 yıl önce
AirBerlin yilda 33,5 Milyondan fazla yolcu tasiyor!!!!! Ayrica sirket Point2Point baglantilari azaltirken Düsseldorf ve Berlin Hublari üzerinde yogunlasiyor. 2013 Mart ayindan itibaren Chicago ile 7. ABD hattinida acacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Los Angales ~ 12 yıl önce
Sacma yorum yazmayin.THY bos ucsa zil calip oynayacaksin ama yolcusu ilk 6 ayda %20 artti.Business class yolci sayisi %45 artti.Yolculuk doluluk orani 5.7 arttisla %75 uzerine cikti. http://www.anna.aero/ European Airlines trend de gorecegin uzere Avrupa da en hizli artiran sirket. Almanya nin Air berlin i iflasa giderken,Malev-spanair-Sterling yeni batmisken THY degerini daha iyi anlayin.American Airlines,united,Delta iflas korumasi altinda ucuyor,Air Lingus, LOT, Olympic,Cyprus iflastan kurtulmak icin eftrafa beni alin diye yalvariyor. Sabena,TWA,pan american,Continental i hatirlayaniniz varmi.Amerika dan pilot arkadaslar THY gecmeye basvururken Turkiye de kendi degerlerine dusman olmasi dusundurucu.THY yeni hatlar acip yeni is olanaklari yaratmasi niye size batiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırtıcı bir durum değil ~ 12 yıl önce
sonuçta şirketler kar odaklı kurulan işletmelerdir. her ne kadar hizmet ediyor gorunse de ana amacı kar etmektir. uçtuğu hattan kar elde edemiyorsa kapatmasıda çok normaldir. sonuçta bir thy değil ki yandaş okullara ulaşım sağlamak için onlarca hatta boş boş uçak uçurup dursun. adamlar sonuçta ilim, irfan, mantık ve realitenin hakim olduğu bir ülkenin havayolu. muz cumhuriyetimi orası, koskoca almanya. ab nin yeni finans, güç ve yönetim merkezi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000