27 Mayıs 2008, Salı 19:45:11

YOLCU UÇAĞI AHL'DE REHİN KALDI

Irak’ın Erbil şehrinden İstanbul’a sefer düzenleyen Laveen Tur'un Ank Air'den kiraladığı uçak yolcularıyla birlikte Atatürk Havalimanı'nda rehin kaldı.
  • HABERINIZE RUMUZUM ILE YAPILAN YORUM TARAFIMDAN YAZILMAMIS DEMIRKUS RUMUZU KULLANILARAK BASKA BIR KIMSE TARAFINDAN YAZILMISTIR.HER NE KADAR TEKNIK OLARAK KIMIN TARAFINDAN RUMUZUMUN KULLANANILDIGININ TESBİT EDİLMESİ MÜMKÜN OLMASINA VE BENİ HİCBIR SEKILDE BAGLAYAMAYACAGINA EMİN OLMAMA RAGMEN SON DERECE RAHATSIZ OLDUGUMU BILDIRIRIM.ILERIDE CIDDI SORUNLAR YARATABILECEK BU YORUM YAZMA SISTEMININ TEKRAR ESKI UYELIK GIRIS VE SIFRELI SISTEME DONDURULMESI,BILEREK VEYA BILMEYEREK BASKASININ RUMUZUNUN KULLANILMASINI ONLEYECEK,AIRPORTHABER VE OKURLARINI DOGABILECEK SORUNLARDAN KORUYACAKTIR.
  • Havacılıkta al takkeyi ver külahı devri çoktan bitti ama para gelsinde nereden ve nasıl gelirse gelsin zihniyetinin hala çalıştığını düşünen sayın Ankair yöeticileri uyanın artık bir siz kaldınız bu ülkeninde sektöründe adını hala azimle karalıyorsunuz.(Aslında asıl soru bunlara ve kim müsade ediyor?)
  • anka air Yavuz Çizmecinin şirketlerinin ucan kuşa borcu var, ne olacaktıki.
  • LAVEEN DIYE BIR SEY YOKTUR, ANKAIR'E AIT EUROFLYDAN KIRALANAN UCAKTIR. ANKAIR'IN UCUSUNDA YASANMIS OLAYLARDIR.
  • Havayolu firması yetkilileri uçağın permisi olmadığı için kalkamadığını söylemişler, permi denilen şey uçak daha Erbil'den kalkmadan önce Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden alınması gereken bir izin. Tabi, şayet havayolunun Türk SHGM'ye de borcu varsa, ödeme yapılmadan kalkış izni verilmemesi kadar doğal birşey yok. Bundan yıllar evvel Sunways Intersun havayollarının da bir uçağı aynı sebepten İngiltere'de rehin kalmıştı.

İstanbul’a yolcularını bırakan Laveen Tur'un Ank Air'den kiraladığı uçak, Erbil’e gitmek için yakıt talebinde bulundu. Fakat geçmiş zamandan kalan borcu nedeniyle yakıt verilmeyen uçak, yolcularıyla birlikte havalimanı apronunda kaldı.

Saat 16.00 sıralarında İstanbul’a inen Laveen Havayolları uçağı yakıt verilmemesinden dolayı kalkış yapamıyor. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

YENİ GELEN DETAYLAR

Laveen Tur yetkilileri uçağa yakıt verilmemesinin söz konusu olmadığını ve uçağın permi alınamadığı için kalkış yapamadığını belirttiler.
Bu arada Ank Air'in uçağı bakımda olduğu için Hellas Havayolları'ndan kiralanan uçağın Laveen Tur'a kiralandığı öğrenildi.

YOLCU UÇAĞI AHL'DE REHİN KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

DEMİRKUŞ ~ 16 yıl önce
HABERINIZE RUMUZUM ILE YAPILAN YORUM TARAFIMDAN YAZILMAMIS DEMIRKUS RUMUZU KULLANILARAK BASKA BIR KIMSE TARAFINDAN YAZILMISTIR.HER NE KADAR TEKNIK OLARAK KIMIN TARAFINDAN RUMUZUMUN KULLANANILDIGININ TESBİT EDİLMESİ MÜMKÜN OLMASINA VE BENİ HİCBIR SEKILDE BAGLAYAMAYACAGINA EMİN OLMAMA RAGMEN SON DERECE RAHATSIZ OLDUGUMU BILDIRIRIM.ILERIDE CIDDI SORUNLAR YARATABILECEK BU YORUM YAZMA SISTEMININ TEKRAR ESKI UYELIK GIRIS VE SIFRELI SISTEME DONDURULMESI,BILEREK VEYA BILMEYEREK BASKASININ RUMUZUNUN KULLANILMASINI ONLEYECEK,AIRPORTHABER VE OKURLARINI DOGABILECEK SORUNLARDAN KORUYACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyan artık ~ 16 yıl önce
Havacılıkta al takkeyi ver külahı devri çoktan bitti ama para gelsinde nereden ve nasıl gelirse gelsin zihniyetinin hala çalıştığını düşünen sayın Ankair yöeticileri uyanın artık bir siz kaldınız bu ülkeninde sektöründe adını hala azimle karalıyorsunuz.(Aslında asıl soru bunlara ve kim müsade ediyor?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMİRKUŞ ~ 16 yıl önce
anka air Yavuz Çizmecinin şirketlerinin ucan kuşa borcu var, ne olacaktıki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu ~ 16 yıl önce
LAVEEN DIYE BIR SEY YOKTUR, ANKAIR'E AIT EUROFLYDAN KIRALANAN UCAKTIR. ANKAIR'IN UCUSUNDA YASANMIS OLAYLARDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Havayolu firması yetkilileri uçağın permisi olmadığı için kalkamadığını söylemişler, permi denilen şey uçak daha Erbil'den kalkmadan önce Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden alınması gereken bir izin. Tabi, şayet havayolunun Türk SHGM'ye de borcu varsa, ödeme yapılmadan kalkış izni verilmemesi kadar doğal birşey yok. Bundan yıllar evvel Sunways Intersun havayollarının da bir uçağı aynı sebepten İngiltere'de rehin kalmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000