16 Ocak 2010, Cumartesi 16:09:55

YENİ ŞOV YERİ: ATATÜRK HAVALİMANI

Çocuğunun hastane masraflarını ödeyemediğini söyleyen Hasan Güllüoğlu adlı genç, Atatürk Havalimanı otoparkının çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
  • adamcağızın gözlerindeki çaresizliğe, yüzündeki acıya bakın...sayın haberciler, acaba sizlere böyle bir şey olsayı (Allah korusun)adı show mu olacaktı yoksa çaresizliğin resmi vb..birşey mi..biraz dikkat, biraz vicdan lütfen...
  • iyi bari adamı ikna etmişler...
  • lütfen airporthaber yöneticileri. bu olay bi şov değil. adamın hali belli en son çare olarak bu nu denemiş. siz de şov diyosunuz. lütfen biraz dikkat edelim. gerçekleri saptırmayalım.
  • Sov oldugunu sanmiyorum, adamin yüz ifadesi herseyi anlatiyor....
  • şov mu yaptı sizce? ahl de değil başka yerde mi yapsaydı şov olmasa mıydı?

Atatürk Havalimanı iki hafta içinde ikinci kez intihar girişimine sahne oldu. Bir süre önce havalimanı girişindeki köprüye çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaştan sonra bu kez de havalimanı otoparkında benzer sahneler yaşandı.

36 yaşındaki Hasan Güllüoğlu, hastanede yatan çocuğunun 10 bin lira tutarındaki tedavi masraflarını ödeyemediği için otopark çatısına çıktı.

Polis, genç adamı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Genç adam polisin yardım sözü vermesi sonrası ikna oldu ve çatıdan inmeyi kabul etti.

Genç adam polis merkezinde sorguya alındı.

Öte yandan Güllüoğlu'nun daha önce de Bolu'nun Gerede ilçesinde bir çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

intihar

AirportHaber.com

YENİ ŞOV YERİ: ATATÜRK HAVALİMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
adamcağızın gözlerindeki çaresizliğe, yüzündeki acıya bakın...sayın haberciler, acaba sizlere böyle bir şey olsayı (Allah korusun)adı show mu olacaktı yoksa çaresizliğin resmi vb..birşey mi..biraz dikkat, biraz vicdan lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi bari adamı ikna etmişler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lütfen airporthaber yöneticileri. bu olay bi şov değil. adamın hali belli en son çare olarak bu nu denemiş. siz de şov diyosunuz. lütfen biraz dikkat edelim. gerçekleri saptırmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sov oldugunu sanmiyorum, adamin yüz ifadesi herseyi anlatiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şov mu yaptı sizce? ahl de değil başka yerde mi yapsaydı şov olmasa mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000