04 Kasım 2009, Çarşamba 14:04:14

Yasak hapları düğme diye yutturacaktı!

Sağlık Bakanlığınca ithaline izin verilmeyen cinsel gücü artırıcı hapları ''delikli düğme'' olarak beyan ederek yurda sokmaya çalışan bir kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
  • Yanlis beyan verdinmi?Dogrularda kurban gider.Gayet basit bir denklem.Ithalatci kisi Tüccar olmalidir.Tüccar ise Esnaftir.Esnafda vasifli insan anlamina gelir.
  • Hadi haplar yasa dışı da; traş bıçaklarına nesi vardı anlayamadım?

Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, M.Ö'nün ''delikli düğme'' diye beyan ederek yurda sokmak istediği malzemenin, beyanın tersine zayıflatıcı, cinsel gücü artırıcı, uyarıcı nitelikte haplar olduğunu tespit etti.

Operasyonda, zayıflatıcı, cinsel gücü artırıcı ve uyarıcı nitelikte 160 bin 800 adet hap ile 130 adet tıraş bıçağı ele geçirildi.

Zayıflatıcı hapların Sağlık Bakanlığının ''sibutramin'' maddesi içerdiği için ithaline izin vermediği ürünlerden olması nedeniyle M.Ö. hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Sibutramin, kilo vermede, verilen kilonun korunmasında ve obezite tedavisinde kullanılan bir ilaç. Ancak kalp hızı ile kan basıncını arttırdığı için doktor kontrolünde kullanılması uyarısı yapılıyor.

Yasak hapları düğme diye yutturacaktı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yanlis beyan verdinmi?Dogrularda kurban gider.Gayet basit bir denklem.Ithalatci kisi Tüccar olmalidir.Tüccar ise Esnaftir.Esnafda vasifli insan anlamina gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi haplar yasa dışı da; traş bıçaklarına nesi vardı anlayamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000