26 Nisan 2010, Pazartesi 08:36:06

Westrheim AHL'den geri gönderildi...

Avrupa Birliği Türkiye Sivil Komisyonu Başkanı Kariane Westrheim, güvenlik tehdidi oluşturduğu gerekçesiyle Atatürk Havalimanı'ndan ülkeye giriş yapamadı...
  • YOLCU GUVENLIK TEHDIDI OLUSTURDUGU ICIN DEGIL TURKIYE YE GIRIS YASAGI BULUNDUGU ICIN ALINMADI
  • Bir konferansa katılacak birine bile tahammülü olmayan, her "farklıyı" hemen bölücü, terörist vb. gören kafanın değişmesi gerekiyor. Belki de bu kadın ülkeye giremiyor diye birileri de dağa çıkıyordur. Konuşmaktan korkmayalım.
  • Bu tip insanların ülkemize girmesine asla müsade etmeyiz TC devletinin böyle bir hakkı var ister vizesi olsun iserte olmasın herhangi bir yabancıyı ülkemize sebep göstermeksizin geri çevirme hakkı vardır..Bu tip amiplilerin amacı ülkeyi bölmektir yok öyle yama git belçika da bir bölge ayır orada kendi devletini kur yerse..
  • bu insanların ülkeyi bölmesine izin vermeyelim.ne mutlu türküm diyeene...
  • Asıl güvenlik tehdidi oluşturanlar Ankarada oturuyor. sanki elin teröristini davul zurnayla sınırda karşılayan bu kadın. Sen kariane Westrheimı ülkeye alma tehdit oluyor diye sonra pkkyı meclisde barındır. Gaza gelip kendimizi kandırmayalım lütfen.
  • tesekkurler nihayet sanıyorum bazı şeylerin farkına varmaya çalışıyoruz demokrasi maskesi altında, bizden istemediklerini bırakmayan avrupalıların ülkelerindeki azınlıkların ya da göçmenlerin hali ortada.
  • Aferin T.C. hukumetine....uluslararasi anlasmalara gore hakkini kullanip bir A.B. vatandasinin girisini red etmis. Cok yerinde ve kanuna uygun bir karar. Burasi dag basi degil......
  • böyle kalleşleri ülkemizden atmaya çalışıyoruz onlar ısrarla girmeye çalışıyolar.çok seviyosa gitsin kürtlere ırakta baksın onların yeri orası Türkiye değil.
  • Kimse kınamasın. Onlar yaptığında gayet normal biz yaptığımızda anormal görünüyor. Nedense bizim yaptıklarımız hiçirzaman doğru değil doğruyu onlar biliyorlar. İsabetli olduğunu düşünüyorum.

Avrupa Birliği-Türkiye Sivil Komisyonu (EUTCC) Başkanı Kariane Westrheim, Diyarbakır'da düzenlenecek Kürt Kadın Konferansı'na katılmak üzere önceki gün Türk Hava Yolları'na ait uçakla Belçika'nın başkenti Brüksel'den istanbul Atatürk Havalimanı'na geldi.

Avrupa Parlamentosu'nda 6 yıldır düzenlenen Uluslararası Kürt Konferansı'nın organizatörlüğünü yapan Kariane Westrheim 'Türkiye'ye girişi genel güvenlik tehdidi oluşturduğu' gerekçesiyle ülkeye alınmadı.

Yaşanan olay üzerine Kariane Westrheim uçakla Brüksel'e geri dönmek zorunda kaldı.

Westrheim AHL'den geri gönderildi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
YOLCU GUVENLIK TEHDIDI OLUSTURDUGU ICIN DEGIL TURKIYE YE GIRIS YASAGI BULUNDUGU ICIN ALINMADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir konferansa katılacak birine bile tahammülü olmayan, her "farklıyı" hemen bölücü, terörist vb. gören kafanın değişmesi gerekiyor. Belki de bu kadın ülkeye giremiyor diye birileri de dağa çıkıyordur. Konuşmaktan korkmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu tip insanların ülkemize girmesine asla müsade etmeyiz TC devletinin böyle bir hakkı var ister vizesi olsun iserte olmasın herhangi bir yabancıyı ülkemize sebep göstermeksizin geri çevirme hakkı vardır..Bu tip amiplilerin amacı ülkeyi bölmektir yok öyle yama git belçika da bir bölge ayır orada kendi devletini kur yerse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu insanların ülkeyi bölmesine izin vermeyelim.ne mutlu türküm diyeene...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Asıl güvenlik tehdidi oluşturanlar Ankarada oturuyor. sanki elin teröristini davul zurnayla sınırda karşılayan bu kadın. Sen kariane Westrheimı ülkeye alma tehdit oluyor diye sonra pkkyı meclisde barındır. Gaza gelip kendimizi kandırmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tesekkurler nihayet sanıyorum bazı şeylerin farkına varmaya çalışıyoruz demokrasi maskesi altında, bizden istemediklerini bırakmayan avrupalıların ülkelerindeki azınlıkların ya da göçmenlerin hali ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aferin T.C. hukumetine....uluslararasi anlasmalara gore hakkini kullanip bir A.B. vatandasinin girisini red etmis. Cok yerinde ve kanuna uygun bir karar. Burasi dag basi degil......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
böyle kalleşleri ülkemizden atmaya çalışıyoruz onlar ısrarla girmeye çalışıyolar.çok seviyosa gitsin kürtlere ırakta baksın onların yeri orası Türkiye değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse kınamasın. Onlar yaptığında gayet normal biz yaptığımızda anormal görünüyor. Nedense bizim yaptıklarımız hiçirzaman doğru değil doğruyu onlar biliyorlar. İsabetli olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000