22 Şubat 2012, Çarşamba 16:14:18

VE OPEN GATE ALANI KULLANIMA AÇILDI

İki hafta önce kapatılan Atatürk Havalimanı "Küçük Pasaport Banko" alanı yapılan düzenlemelerin ardından tekrar kullanıma açıldı. İşte ilk olarak Airporthaber'in görüntülediği yeni pasaport banko alanı...
  • Kardeşim git bir dünyayı gez polisi korumaktan bahsediyorsun. Orası dingonun ahırı mı. Polisi neden kimden koruyacak, kaldı ki bir tehlike durumunda polisi o kafes mi koruyacak? Komik yorumlar yapmayın. Bu bile bir çok havaalanına göre kapalı sayılır. Bu arada JFK'ye özel bir durum yok burada.
  • gazyet güzel olmuş eskisinden daha ferah daha kibar yerden de kazanılma oldu ancak pasaport bankolarındaki şeffah plastik koruyucc ve neyse biraz daha yükseltilmesi lazım polisi korumak açısından ama sonuçta başarılı bir iş yapılmış..
  • tav teknik işini iyi yapıyo çok kısa sürede kullanıma açıldı gerçi daha xrayler konulacak ama.. .
  • JFK tarzı olmus, guzel olmus... X ray lerin oldugu bir foto da olsaydı keske..
  • AHL Havayolu çalışanı olarak zamanlamayı yanlış buluyorum..Bu tip işler kış sezonunda denenir, yaz sezonunda değil..
  15 Mart tarihinde “Open Gate” uygulamasına geçecek olan Atatürk Havalimanı’nda hazırlıklar son sürat devam ediyor. 

İki hafta önce eski bankoların yenileriyle değiştirilmesi için kapatılan alanda yapılan çalışmaların ardından bugün öğlen saat 14:00’da yeni bankolar hizmete açıldı. 

Bankoların önlerinde bulunan boş alana önümüzdeki günlerde X-ray cihazlarının konulacağı ve uçağa binilecek kapılardaki güvenlik cihazlarının kaldırılacağı öğrenilirken, bir kaç gün içinde büyük pasaport adıyla da bilinen 1 numaralı pasaport alanının da kullanıma kapatılarak open gate uygulamasına uygun hale getirilmesi bekleniyor.

İşte Open Gate uygulaması için tasarlanan AB standartlı bankolar ve yenilenen 2 no’lu pasaport bölgesinden Airporthaber objektifine yansıyanlar...











©AirportHaber.com / Murat Can GÜLLÜ
VE OPEN GATE ALANI KULLANIMA AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeşim git bir dünyayı gez polisi korumaktan bahsediyorsun. Orası dingonun ahırı mı. Polisi neden kimden koruyacak, kaldı ki bir tehlike durumunda polisi o kafes mi koruyacak? Komik yorumlar yapmayın. Bu bile bir çok havaalanına göre kapalı sayılır. Bu arada JFK'ye özel bir durum yok burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gazyet güzel olmuş eskisinden daha ferah daha kibar yerden de kazanılma oldu ancak pasaport bankolarındaki şeffah plastik koruyucc ve neyse biraz daha yükseltilmesi lazım polisi korumak açısından ama sonuçta başarılı bir iş yapılmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tav teknik işini iyi yapıyo çok kısa sürede kullanıma açıldı gerçi daha xrayler konulacak ama.. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
JFK tarzı olmus, guzel olmus... X ray lerin oldugu bir foto da olsaydı keske..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL Havayolu çalışanı olarak zamanlamayı yanlış buluyorum..Bu tip işler kış sezonunda denenir, yaz sezonunda değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000