28 Ağustos 2013, Çarşamba 08:00:51

UŞAK HAVALİMANI İÇİN FLAŞ HAMLE

Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentteki kamu ve sivil toplum kurumlarının el birliği yaparak, yolcu uçuşlarına kapalı olan hava alanının yeniden faaliyete geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.
  • Zafer Havalimani güya almanyanin ve belcikanin diger diger yerlerinden gelecek ucak , nasil olduysa bir tek Düsseldorf dan ucus ayarliyorlar. Arkadaslar lütfen gözleri acalim 2012de zafer acildiysa bari dis hatlarada bi firsat verin. UŞAK HAVAALANI o yüzden acilsa benim icin daha uygundur!
  • Zafer Havalimanı varken Uşak açılmaz.Zafer'e destek verin gelişsin.
  • Zafer,Or-gi bunlar hep cereme,dsp mhp nin de vardi boyle havaalanımsıları,hükümet dejenerasyonları bunlar.
  • Zafer var,Uşak havaalanı var bu ne bolluk,şirket vardı,uçak vardı ama yok! yok! yok! Uçmadınız,uçuramadılar şimdi hede hödö...
  • hani hava yolu halkın yoluydu uçmayan kalmayacaktı neden uşakta uçak yok nedeni bölgesel diye açılan sonra gölgesel kalan zafer havalimanıdır uşaktan zafer havalimanına gidip alkış tutanlar nerede şimdi noldu bölgesel havaalanı pegasus eylülde yolcu azlığından iptal zafer havalimanından önce uşak havalimanından istanbul gece uçuşların doluluğuna bir bakın zafer açılacak diye uşak uçuşları zafer kaydırıldı sonuç ortada şimdi zaman birlik zamanı zararın neresinden dönülürse kardır bir uşaklı olarak hava yolu halkımızın yolu olsun tekrar haftada 3 gün sefer koyamıyacaksa bu şirketler büyümekten bahsetmesinler tanzayayada koysunlar sefer adını bile duymadığımız afrika ülkelerinede uçsunlar eyvallah ama ilk önce güzel ülkemizin güzel insanlarına hizmeti esirgemeyelim bu bütün havalimanları için geçerlidir uçmak havalimanı olan her ilin hakkıdır lütfen ayrım yapmayalım
  • Bakın rüyalarınız anlaşılır olmasına anlaşılır, her il ulaşım alternatifine havayolu seçeneğini de eklemek istiyor da hesabınızda bir yanlışlık var. En yükseği 79 Tl ye bilet demek hangi hesapladır anlamak mümkün değil. Bunu talep edenler Ticaret ve Sanayi odasındanmış. Ticareti iyi bildiklerini düşünüyoruz. Öyleyse bilet satma, yolcunun havaalanına gidiş ve gelişlerini de organize etsinler, havayollarına da uçak kiralama yoluyla sefer koydursunlar. Onlara da ilave ticaret yolu. Bakalım bilet maliyeti hakikaten en fazla 79 Tl oluyormuymuş olmuyormuymuş görelim. Uçağın büyüklüğüne göre 1 saatlik uçuşta yolcu başına sadece yakıt 15-20 USD, o da uçak tam dolu olursa. Uçağın yarısını doldurduysan o seferin yolcu başına saatlik yakıt payını 30-40 dolara çıkarırsın. Eee noldu senin 79 Tl daha birinci kalemde uçtu. Daha bunun işletme gideri var, ekip maaşları var, bakımı amortismanı var, sigortası var, yer işletmesi var, ikramı var, yakıtın geldisi, ikramın gittisi, bagajın indisi bindisi..

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet’i ziyaret eden Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentteki kamu ve sivil toplum kurumlarının el birliği yaparak yolcu uçuşlarına kapalı olan havaalanının yeniden faaliyete geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi (UKOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez ve yönetim kurulu üyeleri, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet’i ziyaret ettiler. Geçtiğimiz günlerde Uşak Deri Karma OSB’yi ziyaret eden UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ile fikir alışverişinde bulunan UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, kentteki atıl durumda olan havaalanının yeniden kullanıma açılması için şirketlerle görüşülmesi gerektiğini belirtti. Akif Küplemez “Uşak’ın Beko Basketbol Ligi’nde bir takımı ve sürekli öğrenci sayısı artan bir üniversitesi var. Sanayisi her geçen gün gelişen kentte, İstanbul seferleri yeniden başlatılmalı” dedi. UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Uşak’ın çalışan bir havaalanına ihtiyacı var. Bunun için şirketleri ikna etmemiz gerekiyor” dedi.

HAVAALANI YENİDEN UÇUŞLARA AÇILSIN

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulunan Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, yaklaşık 3 yıldır yolcu uçuşlarına kapalı olan Uşak Havaalanı’nda seferlerin yeniden başlaması gerektiğini dile getirdi. İstanbul’da 3’üncü bir havalimanı yapıldığını hatırlatan Akif Küplemez, “İstanbul Atatürk Havalimanı önümüzdeki dönemlerde eskisi kadar revaçta olmayacak. Bu nedenle Uşak olarak, daha önce haftanın belli günleri sefer yapılan Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden sefer talep etmeliyiz. Çünkü sürekli gelişen ve büyüyen bir Uşak var. Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif’le maç yapmak için Türkiye’nin değişik kentlerinden takımlar gelecek. Zaman zaman özel turnuvalar yapılacak. Sadece birinci ligde takımın olması dahi önemli bir etkendir. Bunun yanı sıra öğrenci sayısı sürekli artan üniversite ve İstanbul üzerinden ticari bağlar kuran sanayicimiz uçuşların devamında önemli etken olacaktır. Uşak işadamı, siyasetçisi, bürokratı ve sivil toplum kurumlarıyla havaalanını yeniden faaliyete geçirmek için el birliği ile çalışmalıdır” dedi.

HAFTADA EN AZ 4 GÜN UÇUŞ OLMALI

Haftada en az 4 gün İstanbul - Uşak hattında uçuşların sağlanması gerektiğini ifade eden Küplemez, “Türkiye gerçekten fırsatlar ülkesi. Avrupa’da 29 TL’den başlayan uçak bileti bulamazsınız. Fakat bizim memleketimizde en pahalı yapılan uçuş 79 TL gibi bir bedelle oluyor. Bunun ciddi bir fırsat olduğu kanısındayız. Bu bağlamda Uşak’ın da hava trafiğinden nasibini almasını istiyoruz. Uçuşların yeniden başlaması için, kentin bütün dinamiklerinin bir arada çalışması gerekiyor” diye konuştu.

ŞİRKETLER UŞAK’A ÇEKİLMELİ

Uşak Havaalanı’nda uçuşların yeniden sağlanması için şirketlerin kente çekilmesi gerektiğini dile getiren UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, “Nüfusu ve öğrenci sayısı her geçen gün artıyor. Birinci ligde takımımız da var. Tüm bu etmenler Uşak’ta havaalanının çalışması için önemli. Bu nedenle şirketlerle görüşmek lazım. Uygun bir firmanın belli oranda İstanbul - Uşak seferleri yapması sağlanmalı” şeklinde konuştu.

UŞAK HAVALİMANI İÇİN FLAŞ HAMLE

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Mehmet Ay ~ 9 yıl önce
Zafer Havalimani güya almanyanin ve belcikanin diger diger yerlerinden gelecek ucak , nasil olduysa bir tek Düsseldorf dan ucus ayarliyorlar. Arkadaslar lütfen gözleri acalim 2012de zafer acildiysa bari dis hatlarada bi firsat verin. UŞAK HAVAALANI o yüzden acilsa benim icin daha uygundur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dersaadet ~ 11 yıl önce
Zafer Havalimanı varken Uşak açılmaz.Zafer'e destek verin gelişsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen nerdesin ~ 11 yıl önce
zaten açık sadece uçuşların başlaması gerekiyor bir an önce
sade vatandaş ~ 11 yıl önce
yaz trafiği böyleyse zafer havalimanının kışını hiç düşünemiyorum(!)... ayrıca zafer havalimanının uşakla uzaktan yakından hiç alakası yok. uşak ilinin kendi meydanı uçuş operasyon saatlerinde zaten açık sadece tarifeli seferleri yok.uşak'a destek verinde gelişsin!!
Tekin Gökler ~ 11 yıl önce
Uşak havalimanı varken de Zafer açılmıştı ve çalışmıyor İstanbul, çünkü İstanbul Kütahyaya 380 km ama Uşak'a 530 km. Kütahya'dan zaten 3 saate gidersin..Zafer İstanbul uçuşu için gereksiz özellikle de Uşaklılar için.. mutlaka Uşak havaalanı açılmalı..sanayi ,üniversite ve Beko Basketbol ligindeki Uşakspor da bu havalimanını çalıştırır..
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Zafer,Or-gi bunlar hep cereme,dsp mhp nin de vardi boyle havaalanımsıları,hükümet dejenerasyonları bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıradanbirisi ~ 11 yıl önce
zafer havalimanının bu kış sezonunu nasıl geçireceğini çok merak ediyorum.yaz sezonunda böyleyse eğer gerisini varın siz düşünün artık :(
Bolluk ~ 11 yıl önce
Zafer var,Uşak havaalanı var bu ne bolluk,şirket vardı,uçak vardı ama yok! yok! yok! Uçmadınız,uçuramadılar şimdi hede hödö...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
makus talih ~ 11 yıl önce
hani hava yolu halkın yoluydu uçmayan kalmayacaktı neden uşakta uçak yok nedeni bölgesel diye açılan sonra gölgesel kalan zafer havalimanıdır uşaktan zafer havalimanına gidip alkış tutanlar nerede şimdi noldu bölgesel havaalanı pegasus eylülde yolcu azlığından iptal zafer havalimanından önce uşak havalimanından istanbul gece uçuşların doluluğuna bir bakın zafer açılacak diye uşak uçuşları zafer kaydırıldı sonuç ortada şimdi zaman birlik zamanı zararın neresinden dönülürse kardır bir uşaklı olarak hava yolu halkımızın yolu olsun tekrar haftada 3 gün sefer koyamıyacaksa bu şirketler büyümekten bahsetmesinler tanzayayada koysunlar sefer adını bile duymadığımız afrika ülkelerinede uçsunlar eyvallah ama ilk önce güzel ülkemizin güzel insanlarına hizmeti esirgemeyelim bu bütün havalimanları için geçerlidir uçmak havalimanı olan her ilin hakkıdır lütfen ayrım yapmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanyali ~ 11 yıl önce
aynen katiliyorum arkadasim,bende Almanyadan önce Istanbula ucup aksama kadar Istanbul turu yaptiktan sonra Usaka ucakla giderdim ve her defasindada nerdeyse Full giderdi. Geri dönüslerde Full cekerdi ( Mayis-Eylül ). Cuma Pazar ve Pazartesi aksamlari Istanbul - Usak , Cumartesi, Pazartesi ve sali günleri sabah Usak-Istanbul geri dönüs cok uygun saatlerdi bence. gün ortasini Usak kaldiramaz ama belirttigim saatlerde yine Full ceker.
Talepkarlık ~ 11 yıl önce
Bakın rüyalarınız anlaşılır olmasına anlaşılır, her il ulaşım alternatifine havayolu seçeneğini de eklemek istiyor da hesabınızda bir yanlışlık var. En yükseği 79 Tl ye bilet demek hangi hesapladır anlamak mümkün değil. Bunu talep edenler Ticaret ve Sanayi odasındanmış. Ticareti iyi bildiklerini düşünüyoruz. Öyleyse bilet satma, yolcunun havaalanına gidiş ve gelişlerini de organize etsinler, havayollarına da uçak kiralama yoluyla sefer koydursunlar. Onlara da ilave ticaret yolu. Bakalım bilet maliyeti hakikaten en fazla 79 Tl oluyormuymuş olmuyormuymuş görelim. Uçağın büyüklüğüne göre 1 saatlik uçuşta yolcu başına sadece yakıt 15-20 USD, o da uçak tam dolu olursa. Uçağın yarısını doldurduysan o seferin yolcu başına saatlik yakıt payını 30-40 dolara çıkarırsın. Eee noldu senin 79 Tl daha birinci kalemde uçtu. Daha bunun işletme gideri var, ekip maaşları var, bakımı amortismanı var, sigortası var, yer işletmesi var, ikramı var, yakıtın geldisi, ikramın gittisi, bagajın indisi bindisi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000