27 Nisan 2013, Cumartesi 18:02:53

UNUTULAN ÇANTA ALARMA GEÇİRDİ

Atatürk Havalimanı İç Hatlar gidiş kapısında unutulan bir çanta, polisi alarma geçirdi...
  • Anayol üzerine park eden araçlar; iç yollarda park edip yolcu bekleyen özel, korsan ve ticari (çoğu da AHL) taksiler; TAV'ın ışıklı işaretleme sistemi yapmasına rağmen (teşekkür ediyoruz) araç parkında park yeri dışında park etmeye devam eden ve yerdeki oklara rağmen ters yönde giden araçlar; personel giriş kapısında uçucu personel kulvarından giriş yapan hanutçular (müsaade edilmemesi ve bariz kural ihlali nedeniyle daha sıkı aranması gerekirken hiç aranmadan geçerler- diğer personel de bu ihlal daha az oluyor); sivil giyimli polisler cihazın yanından geçerek kimliklerini açığa çıkarıyorlar, sivil giyinmeseler de olur; gümrük üniformalı insanları da her yerde görüyoruz; apronda üniformasız ve yeleksiz dolaşan insanlar; İŞLETME KÖRLÜĞÜNE ARTIK BİR SON VERİLMELİ.
  • Hep soyluyorum maalesef AHL guvenlik bakimindan cok kotu...Polis,gumruk,ozel guvenlik veya ust seviyede zatlar ustleri aranmadan,apron kartlarina bakilmadan havalanina girebiliyor,gumruklu bolgeye vs gecebiliyor ayrica AHL icinde apron kartli kiligi,tipi bozuk kisiler yolculardan bahsis koparmak icin resmen bagajlarina yapisiyorlar bunu herkes goruyor ama bir kere olsun polis bunlara ne yapiyorsunuz demiyor!!! Havalani ici ve disinda resmi ve sivil polislerin surekli dolasmalari gerekli...Kargo'da da guvenlik sorunlu...Gumruk memurlari ustleri aranmadan kargo binasindaki yemekhaneye ellerini kollarini sallayarak giriyorlar ve butun bunlara AHL mulki idare amiri izin veriyor!!! ayrica B kapisi yanyola, benzinlik arkasina, Dunya Ticaret Merkezinden gelen yolun ve E 5 den gelen yolun ustune ve ozellikle THY genel mudurluk binasi onune araclarin park edilmesine goz yumuluyor..Allah muhafaza kotu niyetliler ya ici bomba dolu bir araci oraya park ederlerse bunun sorumlusu kim olur???

Atatürk Havalimanı İç Hatlar gidiş kapısında unutulan bir çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemeler sonucunda, çantadan bir yolcuya ait kişisel eşyalar çıktı.

Edinilen bilgiye göre havalimanına giden bir yolcu, saat 16.30 sıralarında İç Hatlar bölümünün girişinde bulunan çantayı şüpheli görmesi üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, İç Hatlar bölümünü yaya ve araç trafiğine kapatarak bomba imha ekibini çağırdı. Şüpheli çantanın bulunduğu alan ise güvenlik çemberine alındı. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemenin ardından, şüpheli çanta güvenli bir şeklide açıldı. Çantadan bir kadın yolcuya ait olduğu tahmin kişisel eşyalar çıktı. Havalimanında yaşanan olay kısa süreli paniğe neden oldu.



UNUTULAN ÇANTA ALARMA GEÇİRDİ

Yorumlar

Bazı aksaklıklar ~ 11 yıl önce
Anayol üzerine park eden araçlar; iç yollarda park edip yolcu bekleyen özel, korsan ve ticari (çoğu da AHL) taksiler; TAV'ın ışıklı işaretleme sistemi yapmasına rağmen (teşekkür ediyoruz) araç parkında park yeri dışında park etmeye devam eden ve yerdeki oklara rağmen ters yönde giden araçlar; personel giriş kapısında uçucu personel kulvarından giriş yapan hanutçular (müsaade edilmemesi ve bariz kural ihlali nedeniyle daha sıkı aranması gerekirken hiç aranmadan geçerler- diğer personel de bu ihlal daha az oluyor); sivil giyimli polisler cihazın yanından geçerek kimliklerini açığa çıkarıyorlar, sivil giyinmeseler de olur; gümrük üniformalı insanları da her yerde görüyoruz; apronda üniformasız ve yeleksiz dolaşan insanlar; İŞLETME KÖRLÜĞÜNE ARTIK BİR SON VERİLMELİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guvenlik ~ 11 yıl önce
Hep soyluyorum maalesef AHL guvenlik bakimindan cok kotu...Polis,gumruk,ozel guvenlik veya ust seviyede zatlar ustleri aranmadan,apron kartlarina bakilmadan havalanina girebiliyor,gumruklu bolgeye vs gecebiliyor ayrica AHL icinde apron kartli kiligi,tipi bozuk kisiler yolculardan bahsis koparmak icin resmen bagajlarina yapisiyorlar bunu herkes goruyor ama bir kere olsun polis bunlara ne yapiyorsunuz demiyor!!! Havalani ici ve disinda resmi ve sivil polislerin surekli dolasmalari gerekli...Kargo'da da guvenlik sorunlu...Gumruk memurlari ustleri aranmadan kargo binasindaki yemekhaneye ellerini kollarini sallayarak giriyorlar ve butun bunlara AHL mulki idare amiri izin veriyor!!! ayrica B kapisi yanyola, benzinlik arkasina, Dunya Ticaret Merkezinden gelen yolun ve E 5 den gelen yolun ustune ve ozellikle THY genel mudurluk binasi onune araclarin park edilmesine goz yumuluyor..Allah muhafaza kotu niyetliler ya ici bomba dolu bir araci oraya park ederlerse bunun sorumlusu kim olur???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000