17 Mayıs 2009, Pazar 12:15:18

UEFA için gelecek 45 bin taraftar AHL'de aranacak

Atatürk Havalimanı’nda UEFA kupası finali için İstanbul’a gelecek 45 bin taraftar domuz gribi taramasından geçirilecek
  • Kuyruk acın var herhalde Çelebi'den. Ben orada çalışmıyorum ama şimdi Çelebi'nin ne alakası var baktığı uçakta domuz gribinin çıkmasıyla. Kimseye de bir şey olmamış herhalde hiçbirşey çıkmadı daha Çelebi'den
  • ne varsa celebide oluyor arks klm ucagı cıkmıs vede iscileri sakın celebi gelmeyin tk gelin iyi aksamlar

Shakhtar Donetsk – Werder Bremen arasında 20 Mayıs Çarşamba akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak UEFA Kupası finali İçin İstanbul’a gelecek olan yaklaşık 45 bin taraftar Atatürk Havalimanı’nda Domuz gribi taramasından geçirilecek.

Final için gelen taraftarlar kullanımda olmayan ek terminalde bulunan 8 adet pasaport kontuarları açılacak. Bu pasaport kontuarları ile Atatürk Havalimanı’nda Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü tarafından kurulan termal kamera arasında 200 metrelik alana bariyer oluşturulacak.

Böylece gelen taraftarlar termal kameranın önünden geçerek kendileri için açılana ek pasaport kontuarlarından geçecekler.

Atatürk Havalimanı Emniyeti ve Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nün aldığı bu karar ile domuz gribi virüsü taşıyan birinin Türkiye’ye girişini önlemeye çalışılacak.

©AirportHaber

UEFA için gelecek 45 bin taraftar AHL'de aranacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kuyruk acın var herhalde Çelebi'den. Ben orada çalışmıyorum ama şimdi Çelebi'nin ne alakası var baktığı uçakta domuz gribinin çıkmasıyla. Kimseye de bir şey olmamış herhalde hiçbirşey çıkmadı daha Çelebi'den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne varsa celebide oluyor arks klm ucagı cıkmıs vede iscileri sakın celebi gelmeyin tk gelin iyi aksamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000