04 Mayıs 2014, Pazar 15:47:30

UÇUŞLAR OLUMSUZ YÖNDE ETKİLENMEYECEK

Atatürk Havalimanı'ndaki askeri bölgede yapılacak olan taksi yolları inşasının uçuş trafiğini kesintiye uğratmayacağı bildirildi.
  • Benim duyduğum kadarı ile. DHMİ, THY ve DLH ile yapmış olduğu toplantıda, uçuşlarınızı %20 azaltın isteğinde bulunmuştu ???
  • GECELERI KAPASITE DUSURULMESI PEK ETKILEMEZ
  • gece dediğiniz saat 2 ile 4 arası bi boşluk oluyor.onun harici hep trafik var.hadi 3 saat olsun...kolay gelsin.
  • Yahu meydan tek piste düşeceği için ayrım artacak ve Atatürk hava limanı gece gündüz trafiği yoğun olan bir meydan. Nasıl düşmeyecek kapasite, nasıl rötar olmayacak? Bal gibi olacak işte. Şu DHMİ nin güzide yetkilileri böyle gerçek dışı açıklamalar yapacağına doğru düzgün ne kadar kapasite azalması olacağını bildirsin de hava yolları da ona göre tedbirini alsın.
  • Buna herkes güler ya
  • Görcez bakalım

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda 05/23 pistine inşa edilecek taksi yolları için yürütülecek çalışmalarının büyük bölümü gece sürdürülecek.

Bu kapsamda pistin gündüz kapatılmayacağı ve havalimanındaki uçuş trafiğinin kesintiye uğramayacağını vurgulayan yetkililer, havayolu şirketleri ve havalimanı paydaşları ile görüşmelerin yapıldığını belirterek, gerekli tüm önlemlerin alındığını kaydetti

UÇUŞLAR OLUMSUZ YÖNDE ETKİLENMEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Benim duyduğum kadarı ile. DHMİ, THY ve DLH ile yapmış olduğu toplantıda, uçuşlarınızı %20 azaltın isteğinde bulunmuştu ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIRIS ~ 10 yıl önce
GECELERI KAPASITE DUSURULMESI PEK ETKILEMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 saat yeter mi ~ 10 yıl önce
gece dediğiniz saat 2 ile 4 arası bi boşluk oluyor.onun harici hep trafik var.hadi 3 saat olsun...kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşeye pespembe ~ 10 yıl önce
Yahu meydan tek piste düşeceği için ayrım artacak ve Atatürk hava limanı gece gündüz trafiği yoğun olan bir meydan. Nasıl düşmeyecek kapasite, nasıl rötar olmayacak? Bal gibi olacak işte. Şu DHMİ nin güzide yetkilileri böyle gerçek dışı açıklamalar yapacağına doğru düzgün ne kadar kapasite azalması olacağını bildirsin de hava yolları da ona göre tedbirini alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron ~ 10 yıl önce
Buna herkes güler ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Görcez bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000