05 Mayıs 2008, Pazartesi 15:08:41

Uçakta müzayede yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısındaki galibiyetiyle Süper Lig'e bir adım daha yaklaşan Antalyaspor'un deplasmandan döndüğü uçakta müzayede yapıldı. Müzayede de maçta galibiyete adını yazdıran futbolcuların eşyaları satıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, tüm yönetim kurulu üyeleri, işadamları ve futbolcular yer aldığı dönüş uçağında, galibiyete adını yazdıran futbolcuların eşyaları açık artırmayla satıldı. Antalyaspor'un stadyumdaki maç sunumlarını da yapan Onur Baki Vural, tüm sporseverlere seslenerek müzayedenin başladığını anons etti.

 
Yaklaşık 9 bin metrede yapılan açık artırmada Kaleci Fevzi Elmas'ın eldivenleri, Gaziantep maçında Antalyaspor'un ilk golünü atan İdris Hacıfazlıoğlu ve galibiyet golünün mimarı Hakan Özmert'in imzalı formaları ile takımın kullandığı bir top satıldı. Elmas'ın eldivenlerine 20 bin YTL ile Galeria mağazalarının sahibi İbrahim Yıldırım oldu.

Akdeniz Manşet Gazetesi'nin sahibi Murat Çiçek de 20 bin YTL'ye tüm futbolcuların imzaladığı İdris'in formasını, bir işadamı da 10 Bin YTL ile galibiyet golünün sahibi Hakan'ın 8 numaralı formasını satın aldı. Futbol topu için yapılan açık artırmayı ise 15 bin YTL ile Antalya'nın ünlü işadamlarından Hüseyin Sarı kazandı.

Sabaha karşı 03:15'de Antalya Atatürk Havalimanı'na inen Antalyaspor kafilesini, taraftar grupları karşıladı. Antalyaspor'a gönül veren taraftarlar futbolcuların çıkışıyla birlikte meşale yakarak tezahürat yaptı.

Uçakta müzayede yapıldı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000