25 Kasım 2009, Çarşamba 06:55:54

Uçak yakıtı çalmak için şeytani plan

Atatürk Havalimanı'na jet yakıtı taşıyan Milli Savunma Bakanlığı'na ait NATO boru hattı bir kez daha petrol hırsızlarının hedefi oldu...
  • nereye gidiyoruzzzzz
  • Şehirler arası yollarda küçük benzin istasyonlarında gördüğünüz UCUZ MAZOT VAR tabelası size birşey hatırlatıyormu? Sanayi sitelerinden toplanan kullanılmış motor yağı filtre edilir, %20 oranında çalıntı JetA1 e karıştırılır , yanma sıcaklığı mazottan yüksek olduğu için motor piston ve sekmanları hasarlanır, eksozdan bol duman atılır , ama ne gam,ne tasa, ucuzdur diye alınmaya devam edilir.Nede olsa dünyanın en pahalı yakıtı bu ülkede satılmaktadır.
  • Bodrum katlarin hicbir vakit kisilere,yani kat mülkiyetine tabi olmamasini uygulayan bir kanunun cikarilmasi gerekiyor.Zira Bodrumlar,kat mülkiyeti sahiplerinin müsterek mali olmalidir.Bu Avrupada böylede bizde neden olmaz.Benim Karadeniz'li Müteahhidim,siginagi isyeri yapip satiyor veya kiraya veriyor.Art niyetlilerde isine geleni yapiyor.Tedbir almayan sistem,bizim yasam sistemimizdir.Zira banada lazim olur düsüncesi buna sebep olmuyormu?
  • Yorumcular komik yorumlar yapmaya başlamış.Lütfen hırsızlar kadar bu jet yakıtını bilin lütfen. Jet yakıtı gazyağıdır.Sizin anlayacağınız süper gazyağı diyebiliriz. Gazyağı ne işe yarıyorsa oda o işe yaramak için çalınıyor.Zippo da yanmaz çünkü Zippo yakıtı pervaneli piston motorlu uçaklarda kullanılan benzindir .Bu gazyağı,gazyağı bilen bilmeyene anlatsın. Bu arada gaz sobasında harika yanar. Hiç is yapmaz bilesiniz:)
  • zippo cakmaklara dolduracaklarmis
  • Jet yakıtını n'apacaklar acaba? Kendi uçaklarına mı koyacaklar? Sanırım hiç bir havacılık şirketi "...abi, süper jet yakıtım var, kelepir fiyata size vereyimmi?" diyen birinden de yakıt almayacaktır. --Volvo--

Bağcılar'da petrol hattına yakın bir binanın bodrum katını, "Su deposu yapacağız" diyerek satın alan hırsızlar, uçak yakıtı çaldı. Petrol hırsızlığı, vatandaşların ihbarı üzerine polisin depoya baskın yapmasıyla ortaya çıktı.

Bağcılar'da bir binanın bodrum katını satın alan hırsızlar, "Su deposu yapacağız tadilat yapıyoruz." diyerek delici ve kırıcılarla tünel kazmaya başladı. İki günlük çalışmanın sonunda tünele ulaşan hırsızlar boruya hortum bağlayarak yakıt çalmaya başladı. Borudan çekilen yakıtı bidonlara dolduran hırsızlar sevkiyat yaparken çevredekiler tarafından fark edildi. Çevreye yayılan petrol kokusunu hisseden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Su deposu olarak bilinen bodrum katına baskın yapan polisler, şahısların boru hattından petrol çaldığını tespit etti.

Çevre sakinleri şahısların bodrum katını aldıktan sonra pencerelerini betonla kapattıklarını, kapı önünü de sacla kamufle ettiklerini söyledi. Şahısların hareketlerinin şüphe uyandırdığını belirten vatandaşlar "Ancak bodurumu satın aldıkları için kendilerine bir şey diyemedik. " dedi.

Olayın ortaya çıkmasından sonra Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Polis petrol hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı.

Atatürk Havalimanı'na jet yakıtı taşıyan boru hattından 10 ay içinde 4. kez petrol çalındı. Küçükçekmece'de boru hattına değişik zamanlarda iki kez hortum bağlanarak petrol çalındı. Bağcılar'da ise 3 ay önce yine su depolusu yapılmak üzere kiralanan bir dükkandan tünel kazılarak boru hattından petrol çalınmıştı.

Uçak yakıtı çalmak için şeytani plan

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
nereye gidiyoruzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şehirler arası yollarda küçük benzin istasyonlarında gördüğünüz UCUZ MAZOT VAR tabelası size birşey hatırlatıyormu? Sanayi sitelerinden toplanan kullanılmış motor yağı filtre edilir, %20 oranında çalıntı JetA1 e karıştırılır , yanma sıcaklığı mazottan yüksek olduğu için motor piston ve sekmanları hasarlanır, eksozdan bol duman atılır , ama ne gam,ne tasa, ucuzdur diye alınmaya devam edilir.Nede olsa dünyanın en pahalı yakıtı bu ülkede satılmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bodrum katlarin hicbir vakit kisilere,yani kat mülkiyetine tabi olmamasini uygulayan bir kanunun cikarilmasi gerekiyor.Zira Bodrumlar,kat mülkiyeti sahiplerinin müsterek mali olmalidir.Bu Avrupada böylede bizde neden olmaz.Benim Karadeniz'li Müteahhidim,siginagi isyeri yapip satiyor veya kiraya veriyor.Art niyetlilerde isine geleni yapiyor.Tedbir almayan sistem,bizim yasam sistemimizdir.Zira banada lazim olur düsüncesi buna sebep olmuyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumcular komik yorumlar yapmaya başlamış.Lütfen hırsızlar kadar bu jet yakıtını bilin lütfen. Jet yakıtı gazyağıdır.Sizin anlayacağınız süper gazyağı diyebiliriz. Gazyağı ne işe yarıyorsa oda o işe yaramak için çalınıyor.Zippo da yanmaz çünkü Zippo yakıtı pervaneli piston motorlu uçaklarda kullanılan benzindir .Bu gazyağı,gazyağı bilen bilmeyene anlatsın. Bu arada gaz sobasında harika yanar. Hiç is yapmaz bilesiniz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zippo cakmaklara dolduracaklarmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Jet yakıtını n'apacaklar acaba? Kendi uçaklarına mı koyacaklar? Sanırım hiç bir havacılık şirketi "...abi, süper jet yakıtım var, kelepir fiyata size vereyimmi?" diyen birinden de yakıt almayacaktır. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000