09 Ekim 2009, Cuma 11:30:26

UÇAK, BÖYLE PİSTTEN ÇIKTI! (VİDEO)

Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Havalimanı'na inişe geçtiği sırada pistte tutunamayarak toprak zemine saplanan Jat Airways uçağının pistten çıkma anı saniye saniye kayıtlara geçti...
  • Öyle uyduruk safa ramp denetlemeleri yapacağınıza kırım geçiren uçakalarda neler yapılıyor, sonrasında yolcular nasıl tahliye ediliyor onlara dikkat edip bu gibi uyguması eksik ve yanlış olan havayollarına ceza kessenize.
  • Pistin genişliği 60m imiş de, pilotları yanıltıyormuş. Bu nedenle 45m ye indirilse iyi olur, diyorlar. Süpersiniz vallahi. Sevsinler sizi. Bir de ortası çukurmuş. Su birikip dere oluşuyormuş. Vay be! Pilotta iş yok demiyorlar da. Biz basıl hergün inip kalkıyoruz. 2350m yi de azımsamayın. Yeterinden fazla. Dediğim gibi iş pilotta. Pilot var, pilot var. Karıştırmayın.
  • Uçağın çamura saplanmış, cockpit camını açacağına kapılarını aç ve yolcularını süratle tahliye et. Ne rahat adamsın yahu! O sağ motor toprağa oturmadan önce bir yere takılsaydı görürdün dünyanın kaç bucak olduğunu. SHGM bu kaptan ın bir daha Türkiye ye uçmasına izin vermemeli. Belli ki adam tehlikeli.

İşte Jat Airways'e ait uçağın pistten çıktığı o an:

UÇAK, BÖYLE PİSTTEN ÇIKTI! (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Öyle uyduruk safa ramp denetlemeleri yapacağınıza kırım geçiren uçakalarda neler yapılıyor, sonrasında yolcular nasıl tahliye ediliyor onlara dikkat edip bu gibi uyguması eksik ve yanlış olan havayollarına ceza kessenize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pistin genişliği 60m imiş de, pilotları yanıltıyormuş. Bu nedenle 45m ye indirilse iyi olur, diyorlar. Süpersiniz vallahi. Sevsinler sizi. Bir de ortası çukurmuş. Su birikip dere oluşuyormuş. Vay be! Pilotta iş yok demiyorlar da. Biz basıl hergün inip kalkıyoruz. 2350m yi de azımsamayın. Yeterinden fazla. Dediğim gibi iş pilotta. Pilot var, pilot var. Karıştırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağın çamura saplanmış, cockpit camını açacağına kapılarını aç ve yolcularını süratle tahliye et. Ne rahat adamsın yahu! O sağ motor toprağa oturmadan önce bir yere takılsaydı görürdün dünyanın kaç bucak olduğunu. SHGM bu kaptan ın bir daha Türkiye ye uçmasına izin vermemeli. Belli ki adam tehlikeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000