13 Ağustos 2015, Perşembe 13:01:22

Uçağı kaçıran yolcu camı çerçeveyi indirdi

Atatürk Havalimanı'nda Cezayir vatandaşı bir yolcu uçağını kaçırınca, camı kırarak aprona çıktı. Kaçırdığı uçağın peşinden koşmaya çalışan yolcu, görevliler tarafından yakalanarak dışarı çıkartıldı.
  • Elbette kimse kimsenin yaşam tarzına müdahale etmemeli, ancak aklı başında olan insanların anlayamadığı bir şey var ise o da bu türlerin kural ve kaide tanımakta neden bu kadar zorlandıklarıdır. Sokaktaki insanları gözlemlerseniz, kafasına türban bağlamış bayanlar ile dini inancını kıyafetine yansıtmış insanların resmi düzenlemeleri ve kuralları daha çok ihlal ettiklerini rahatlıkla görebilirsiniz. Zira onlara göre uyulması gereken tek kural dini kurallardır. Eğer hele ki kabile kültürü almış bu Arap toplumlarından bahsediyorsanız, kural tanımamazlık daha da çok kendini gösteriyor. 2 adım ötede yaya geçidi varken trafiğin arasından hem kendini, hem de başkalarının canını tehlikeye atarak karşıya geçenlerden kaç medeni kıyafetli, kaç türbanlı ve sarıklı göreceksiniz, bir gözlem yapın anlarsınız. Bunların anladığı tek dil de diktatör dili. Ellerine oy verme hakkı verirseniz, sesi en yüksek çıkanın peşine takılırlar böyle.
  • Say'ın çok bilmiş zırtapozlar; şimali Afrika'nın pek ÇOĞU Arap değil berberi tabir edilen sizin bizim gibi insandırlar. bu sitede pek azımız Arap kim berberi kim biliyormuşuz bunu idrak ettim lakin bizde hasseten "yarma" diyebileceğimiz ve genelde rumuzlarının önüne t.c diye tabirler koyan dünya on en salak embrsilleri de mevcuttur. lütfen aklınızdan çıkarmayınız.
  • Tahsil diyor atalarımız, cehalet alır, eşeklik baki kalır. Şimdi bu meczuba hangi cezayı verirseniz verin, cehaletini giderip eşekliğini alır mı? Elbette hayır. Mal gelmiş mal gidecek. Olan bu işi layıkı ile yapmaya çalışanlara olacak. Eşeğe zerdüst kemer vursan, eşek yine eşektir demiş büyüklerimiz. İyi olmuş, sen boarding kartını al, gate' a kadar da gel, uçağa binmek için son değişiklikleri takip etme, camı çerçeveyi indir. O camlarla derisini yüzsen bu şerefsizler anlamaz. Zira çöl kanunundan başkasını bilmez bu bedeviler.
  • Kuzey afrikalilarin davranislari genellikle bu yonde. Ya gelir inad olur doner ya da ucagi kacirip cevreyi rahatsiz eder. Klasik.
  • Gelmesin bu araplar ülkemize istemiyoruz
  • Oh someone is being tough. .... Sumuklu
  • Her milletin rezili,delisi ve primitifi var,buna tüm dünya dahil.
  • Babanın uçağımı kardeşim? Erken erken gel kahveni iç duty free den alis veris yap ulkeye döviz birak ve git.
  • salağa bak sen......ne zannediyorsun burasını.
  • Buna akıl dayağı atacaksın yermisin yemezmisin adam edip yollayacaksın

Türk Hava Yollarının tarifeli seferiyle Cezayir’in Batra şehrine gitmek için Atatürk Havalimanına gelen Cezayir vatandaşı Djalel Cihina, uçağını kaçırınca deliye döndü.

Türk Hava Yolları uçağı kapı kapatıp piste doğru ilerlerken Djalel Cihina, kaçırdığı uçağına yetişebilmek için 222 numaralı körüğün cam kapısını kırarak aprona atladı. Apronda DHMİ görevlileri tarafından yakalanan Djalel Cihina, Atatürk Havalimanı terminaline alındı.

Burada görevlilere İngilizce, "Gitmem lazım. İşime geç kaldım. Geç kaldım. Ülkeme bugün gitmem lazım. Bu benim için çok önemli” diyen Djalel Cihina, daha sonra ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yetkililerle konuştuğu sırada kırdığı camın parasını ödeyeceğini ve tüm zararları karşılayacağını söyleyen Djalel Cihina, ülkesine gidebilmek için yetkililerden yardım istedi.



Uçağı kaçıran yolcu camı çerçeveyi indirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Gözlem ~ 9 yıl önce
Elbette kimse kimsenin yaşam tarzına müdahale etmemeli, ancak aklı başında olan insanların anlayamadığı bir şey var ise o da bu türlerin kural ve kaide tanımakta neden bu kadar zorlandıklarıdır. Sokaktaki insanları gözlemlerseniz, kafasına türban bağlamış bayanlar ile dini inancını kıyafetine yansıtmış insanların resmi düzenlemeleri ve kuralları daha çok ihlal ettiklerini rahatlıkla görebilirsiniz. Zira onlara göre uyulması gereken tek kural dini kurallardır. Eğer hele ki kabile kültürü almış bu Arap toplumlarından bahsediyorsanız, kural tanımamazlık daha da çok kendini gösteriyor. 2 adım ötede yaya geçidi varken trafiğin arasından hem kendini, hem de başkalarının canını tehlikeye atarak karşıya geçenlerden kaç medeni kıyafetli, kaç türbanlı ve sarıklı göreceksiniz, bir gözlem yapın anlarsınız. Bunların anladığı tek dil de diktatör dili. Ellerine oy verme hakkı verirseniz, sesi en yüksek çıkanın peşine takılırlar böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERSGRD ~ 9 yıl önce
DIREK TURK MILLETI DESENE
Millet ~ 9 yıl önce
Türk milleti diyerek asil bir ırkı lekelemeyi nasıl düşünebilirsiniz. Bunlar devşirilmiş, aileden koparıldığı için aile terbiyesini layıkı ile almamış, korkudan biat etmiş, din değiştirmiş, Allahın ruhundan ruh üflediği insandan hiç utanmayan, ilkel kabile artıkları. Hiç bir Türk kültürünü layıkı ile almış olan bunu yapmaz.
ali cengiz ~ 9 yıl önce
Say'ın çok bilmiş zırtapozlar; şimali Afrika'nın pek ÇOĞU Arap değil berberi tabir edilen sizin bizim gibi insandırlar. bu sitede pek azımız Arap kim berberi kim biliyormuşuz bunu idrak ettim lakin bizde hasseten "yarma" diyebileceğimiz ve genelde rumuzlarının önüne t.c diye tabirler koyan dünya on en salak embrsilleri de mevcuttur. lütfen aklınızdan çıkarmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 9 yıl önce
Tahsil diyor atalarımız, cehalet alır, eşeklik baki kalır. Şimdi bu meczuba hangi cezayı verirseniz verin, cehaletini giderip eşekliğini alır mı? Elbette hayır. Mal gelmiş mal gidecek. Olan bu işi layıkı ile yapmaya çalışanlara olacak. Eşeğe zerdüst kemer vursan, eşek yine eşektir demiş büyüklerimiz. İyi olmuş, sen boarding kartını al, gate' a kadar da gel, uçağa binmek için son değişiklikleri takip etme, camı çerçeveyi indir. O camlarla derisini yüzsen bu şerefsizler anlamaz. Zira çöl kanunundan başkasını bilmez bu bedeviler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzey afrika ~ 9 yıl önce
Kuzey afrikalilarin davranislari genellikle bu yonde. Ya gelir inad olur doner ya da ucagi kacirip cevreyi rahatsiz eder. Klasik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pislik ~ 9 yıl önce
Gelmesin bu araplar ülkemize istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Oh someone is being tough. .... Sumuklu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Her milletin rezili,delisi ve primitifi var,buna tüm dünya dahil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 9 yıl önce
Genelde araplardan çıkıyor bunlar
Pilotbeyoglum ~ 9 yıl önce
Babanın uçağımı kardeşim? Erken erken gel kahveni iç duty free den alis veris yap ulkeye döviz birak ve git.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
salağa bak sen......ne zannediyorsun burasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 9 yıl önce
Buna akıl dayağı atacaksın yermisin yemezmisin adam edip yollayacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000