06 Ocak 2009, Salı 08:18:32

Tuncay Güney iddiası AHL'yi karıştırdı!

İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz'in Tuncay Güney olduğunu iddia ettiği şahsın Almanya'da yaşayan bir gurbetçi olduğu ortaya çıktı...

İP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Cengiz'in, "Tuncay Güney'in, Alpaslan Evrenosoğlu'nun kimlik bilgileri kullanılarak verilen pasaportla 2008'de Türkiye'ye 4 ziyaret gerçekleştirdiğini" iddia etmesinin ardından Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Alpaslan Evrenosoğlu'nun pasaportuyla yurtdışına çıkmak isteyen bir kişiyi gözaltına aldı. Pasaportun sahibini araştıran emniyet ekipleri, pasaportun iddia edildiği gibi Alpaslan Evrenosoğlu'na ait olduğu ve pasaportu Tuncay Güney değil Alpaslan Evrenosoğlu adındaki gurbetçi bir vatandaşın kullandığını tespit etti. Ayrıca Alpaslan Evrenosoğlu'nun kimlik bilgilerini ve pasaportunu inceleyen emniyet yetkilileri İP Genel Başkanı'nın iddialarının aksine Alpaslan Evrenosoğlu'nun Almanya'da çalışan gurbetçi vatandaş olduğunu öğrenmesinin ardından Evrenosoğlu'nu serbest bıraktı.

Sabah saatlerinde kısa bir şok yaşayan Evrenosoğlu ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Alpaslan Evrenosoğlu serbest bırakıldıktan sonra Almanya'ya gitti.

Tuncay Güney iddiası AHL'yi karıştırdı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000