24 Aralık 2008, Çarşamba 14:02:43

TÖSHİD YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği'nin (TÖSHİD) bugün düzenlenen olağan genel kurul ile Yavuz Çizmeci'den boşalan başkanlık koltuğuna yeni bir isim seçmek üzere toplanıyor.
  • Biz kabincilerde Oktay beyin başkanlığında toplantılar yaptık ve çok önemli kararlar aldık. Sonucmu? kalitecilernkiyle aynı. Oktay beyin tecrübelerinden neden yararlanamadık bende anlayamadım. Toplantılar hebe oldu.
  • Oktay beyin resmini görünce hatırladım da Oktay beyin başkanlığında bir seri toplantılar yaptık. çok önemli kararlar aldık hatta bir eğlem planı hazırladık TÖSHİD ve SHGM'ye sunduk ancak hiç bir sonuç alamadık yeni TÖSHID yönetiminden çok rica ediyorum bu çalışmalara devam edilsin. Hazırlanan bu eğlem planı yeni yönetim tarafından birkez daha değerlendirilsin. Ve alınan bu kararlar doğrultusunda çalışmalara devam edilsin hani Teknik Bülten hazırlayacaktık,hani TÖSHID Web sitesini aktif hale getirecektik, hani mevcut mevzuatı gözden geçirecektik. hani bakım kuruluşlar hakkında bir çalışma gurubu oluşturacaktık ne oldu? her şeyi SHGM den bekliyoruzda biz ne yapıyoruz.
  • TÖSHİD önünde aşması gereken çok büyük sorunlar var keşke TÖSHİD başkanı havayolu şirketleri yönetim kurulu başkanlığı yapan yada ortak olan biri yapmasa tüzükleri nasıldır bilmiyorum ama herkesin onayladığı herhangibir şirkette yöneticilik yapan birisi olamasa daha iyi olur diye düşünüyorum çözüm üretmede daha etkili olur TÖHİD başkanları kendi şirketlerinden TÖSHİDE ayıracak zamanları olmuyor

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD), bugün Atatürk Havalimanı Konferans Salonu’nda yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçmek üzere toplandı.

Geçtiğimiz şubat ayında olağanüstü toplanıp Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu'nun yerine Yavuz Çizmeci'yi seçen TÖSHİD üyeleri, bugün olağan genel kurul ile yeni yönetimini seçmek üzere toplandı.

TÖSHİD Olağan Genel Kurulu için Atatürk Havalimanı Konferans Salonu'na gelen Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği üyeleri yeni yönetimi belirleyecek.

Üyelerin toplanmasının ardından Genel Kurul başladı. Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal şu sıralar bir açıklama yapıyor.

Ayrıntılar AirportHaber'de olacak...

TÖSHİD YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Yorumlar

Kabinci ~ 15 yıl önce
Biz kabincilerde Oktay beyin başkanlığında toplantılar yaptık ve çok önemli kararlar aldık. Sonucmu? kalitecilernkiyle aynı. Oktay beyin tecrübelerinden neden yararlanamadık bende anlayamadım. Toplantılar hebe oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaliteci ~ 15 yıl önce
Oktay beyin resmini görünce hatırladım da Oktay beyin başkanlığında bir seri toplantılar yaptık. çok önemli kararlar aldık hatta bir eğlem planı hazırladık TÖSHİD ve SHGM'ye sunduk ancak hiç bir sonuç alamadık yeni TÖSHID yönetiminden çok rica ediyorum bu çalışmalara devam edilsin. Hazırlanan bu eğlem planı yeni yönetim tarafından birkez daha değerlendirilsin. Ve alınan bu kararlar doğrultusunda çalışmalara devam edilsin hani Teknik Bülten hazırlayacaktık,hani TÖSHID Web sitesini aktif hale getirecektik, hani mevcut mevzuatı gözden geçirecektik. hani bakım kuruluşlar hakkında bir çalışma gurubu oluşturacaktık ne oldu? her şeyi SHGM den bekliyoruzda biz ne yapıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caho ~ 15 yıl önce
TÖSHİD önünde aşması gereken çok büyük sorunlar var keşke TÖSHİD başkanı havayolu şirketleri yönetim kurulu başkanlığı yapan yada ortak olan biri yapmasa tüzükleri nasıldır bilmiyorum ama herkesin onayladığı herhangibir şirkette yöneticilik yapan birisi olamasa daha iyi olur diye düşünüyorum çözüm üretmede daha etkili olur TÖHİD başkanları kendi şirketlerinden TÖSHİDE ayıracak zamanları olmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000