15 Kasım 2008, Cumartesi 12:44:08

TELLERİ AŞTI, APRONA GİRDİ

Kaçak yollardan Atatürk Havalimanı apronuna giren Ürdünlü genç hareketli dakikalar yaşanmasına neden oldu.
  • ne yapsın adım bası polis mi diksinler oraya sacma sapan konusuyorsun...
  • Bir olay başımıza geldikten sonra üzgünüz demek maddi manevi hiçbir yarayı saramıyor.Atatürk Havalimanı Koruma birimleri Hakkında derhal soruşturma açılmalı.Örnek aldığımız ve onların seviyesine ulaşmaya,yarışmaya çalıştığımız yurtdışındaki havaalanlarından birinde böyle bir olay gerçekleşseydi 9 şiddetinde deprem olurdu.

Atatürk Havalimanı apronu bir kez daha kaçak girişe sahne oldu. Daha önce de zaman zaman kaçak girişlerin yaşandığı Atatürk Havalimanı apronuna bu kez Cemal Hasan Eburoyaz (20) adlı Ürdünlü bir genç girdi. Mülki İdare Amirliği'nin bulunduğu bölümde C Blok olarak adlandırılan yerden aprona giren genç, apronda gezinmeye başladı. Görevlilerin şikayeti üzerine harekete geçen polis, Ürdünlü genci yaka paça gözaltına aldı.

AirportHaber'in emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre, gözaltına alınarak Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürülen gencin yurtdışına kaçma amacıyla aprona girdiği öğrenildi. Ürdünlü gencin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderileceği belirtildi.

©AirportHaber.com

TELLERİ AŞTI, APRONA GİRDİ

Yorumlar

sy ~ 15 yıl önce
ne yapsın adım bası polis mi diksinler oraya sacma sapan konusuyorsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Apron Kedisi ~ 15 yıl önce
Bir olay başımıza geldikten sonra üzgünüz demek maddi manevi hiçbir yarayı saramıyor.Atatürk Havalimanı Koruma birimleri Hakkında derhal soruşturma açılmalı.Örnek aldığımız ve onların seviyesine ulaşmaya,yarışmaya çalıştığımız yurtdışındaki havaalanlarından birinde böyle bir olay gerçekleşseydi 9 şiddetinde deprem olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000