29 Aralık 2009, Salı 12:20:41

TALPA YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA) bugün yapılan Genel Kurul’la yeni başkanını seçiyor...
  • Bahadır Altan kaptanın dediği gibi 30 kişinin bir araya toplanamadığı bir TALPA genel kurulu... Fotoğraflarda daha az sayıda insan, bazıları da TASSA'dan gelmiş. İki yıl önceki TALPA nerede, şu andaki TALPA nerede? İki yılda bunu nasıl becerdiniz beyler? Hava İş Yasa tasarısına bir çivi çakamadınız. TÖSHİD'in ayak oyunuyla iki yılı da boşuna geçirdiniz. Derneğin bankadaki parasını ikiye katlamışlar. Hiç bir faaliyette bulunmazsan, para hesapta yatar. İleri gidiş olmaz. Umit ederiz ki Muzaffer kaptan ve ekibi bu ataleti kırarlar ve eski günlerine kavuşan bir Talpa görürüz. Başarılar sizin olsun.
  • HAVA IS GENEL KURULUNU KAZANMIS OLSAYDI ADAY OLURDU O KURUMUDA YOK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPARDI EMIN OLUN
  • BAHADIR KAPTAN SENSIZ BIR GENEL KURUL OLMAYACAKMI BU HAVACILIK CAMIASINDA ARTIK YETER BIRAK SU INSALARI GEREKSIZ VE EGOLU SOYLEMLERINLE TACIZ ETMEYI. INSANLAR GONUL RAHATLIĞIYLA BIRSEYLER YAPSINLAR SENIN EGOLARIN YUZUNDEN KIMSE YAPTIĞI İŞTEN ZEVK ALMAZ OLDU ARTIK UCUSLARININ TADINI CIKAR ISSIZ KALIRSAN SANA KIMSE ISTE VERMEZ.
  • BAHADIR ALTAN BEY ADAY,LIĞINI KOYMAMIŞMI TALPAYA BELKİ TALPADA KAZANIRDI :))))
  • thy a.o nun bünyesinde yıllarını vermiş bu fotolarda bulunan ve bulunmayan bütün kaptanlarımıza sahip olunduğu için tüm çalışanlar gurur duymalı ve onların yıllara dağılan uçuculuk hayatlarından alınabilinirse bazı tecrübeler edinilmeli,,,sebebi ise bu insanlar gerçek birer kitap nitelğinde,,,bütün kaptanlarımın ellerinden öper sonsuz sevgi ve saygılarımı ileterek yeni seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim,,
  • ŞU İNSANLARIN FOTOĞRAFLARDAKİ SİMALARINA BAKIYORUMDA NE TEMİZ, NE DÜZGÜN İNSANLAR.SAÇLARINI MESLEKLERİ UĞRUNDA AĞARTMIŞLAR BELLİKİ.UÇUŞ HAYATLARI BOYUNCA NE BADİRELER GEÇİRDİLER ACABA.ELLERİNİZDEN ÖPER SAĞLIKLAR DİLERİM.ÖZELDE GENÇ BİR KAPTAN KARDEŞİNİZ.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Konferans Salonu’nda yapılan TALPA 7. Olağanüstü Genel Kurul’a Muzaffer Özaçar tek aday olarak girdi.

Katılımın yine fazla olmadığı genel kurulda önce faaliyet raporu açıklandı, daha sonra kürsüye geçen sandık görevlisi kaptan pilot Bahadır Altan, TALPA’nın hedefleri konusunda önemli açıklamalar yaptı.

“MECLİSE GİDİP O YASAYI ALMALIYIZ”

Bahadır Altan, TALPA’nın artık yeni yönetimiyle birlikte adımlarını daha sağlam atması gerektiğini savunurken, “Bakın Tekel işçileri hakları için nasıl direniyor. Biz neden yapmayalım. Biz havacılığın en önemli halkalarıyız ve gücümüzü göstermek zorundayız. Eğer gücümüzü ortaya koymazsak istediklerimizi alamayız. Meclisin kapısına gidip o yasayı alıp öyle gelmeliyiz. Bakın bugün 30 üyeyi buraya toplayamıyoruz. 1300 üyemiz var ama faaliyet yok. Bunları düşünüp tartışıp artık aktif hale geçelim. Ayrıca kendimizi kamuoyuna da sunmak durumundayız” dedi.

TALPA’nın genel kuruluna tek aday olarak giren Muzaffer Özaçar’ın Başkanlığı resmi olarak saat 18:00’de açıklanacak ve oy verme işlemi 18:00’e kadar sürecek.

Airport TV mikrofonlarına konuşan yeni başkan Muzaffer Özaçar’ın hedefleri ve planları bu akşam 20:00’de Airport TV Ana Haber’de…

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA Genel Kurul

TALPA YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bahadır Altan kaptanın dediği gibi 30 kişinin bir araya toplanamadığı bir TALPA genel kurulu... Fotoğraflarda daha az sayıda insan, bazıları da TASSA'dan gelmiş. İki yıl önceki TALPA nerede, şu andaki TALPA nerede? İki yılda bunu nasıl becerdiniz beyler? Hava İş Yasa tasarısına bir çivi çakamadınız. TÖSHİD'in ayak oyunuyla iki yılı da boşuna geçirdiniz. Derneğin bankadaki parasını ikiye katlamışlar. Hiç bir faaliyette bulunmazsan, para hesapta yatar. İleri gidiş olmaz. Umit ederiz ki Muzaffer kaptan ve ekibi bu ataleti kırarlar ve eski günlerine kavuşan bir Talpa görürüz. Başarılar sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVA IS GENEL KURULUNU KAZANMIS OLSAYDI ADAY OLURDU O KURUMUDA YOK ETMEK ICIN ELINDEN GELENI YAPARDI EMIN OLUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAHADIR KAPTAN SENSIZ BIR GENEL KURUL OLMAYACAKMI BU HAVACILIK CAMIASINDA ARTIK YETER BIRAK SU INSALARI GEREKSIZ VE EGOLU SOYLEMLERINLE TACIZ ETMEYI. INSANLAR GONUL RAHATLIĞIYLA BIRSEYLER YAPSINLAR SENIN EGOLARIN YUZUNDEN KIMSE YAPTIĞI İŞTEN ZEVK ALMAZ OLDU ARTIK UCUSLARININ TADINI CIKAR ISSIZ KALIRSAN SANA KIMSE ISTE VERMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAHADIR ALTAN BEY ADAY,LIĞINI KOYMAMIŞMI TALPAYA BELKİ TALPADA KAZANIRDI :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy a.o nun bünyesinde yıllarını vermiş bu fotolarda bulunan ve bulunmayan bütün kaptanlarımıza sahip olunduğu için tüm çalışanlar gurur duymalı ve onların yıllara dağılan uçuculuk hayatlarından alınabilinirse bazı tecrübeler edinilmeli,,,sebebi ise bu insanlar gerçek birer kitap nitelğinde,,,bütün kaptanlarımın ellerinden öper sonsuz sevgi ve saygılarımı ileterek yeni seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederim,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞU İNSANLARIN FOTOĞRAFLARDAKİ SİMALARINA BAKIYORUMDA NE TEMİZ, NE DÜZGÜN İNSANLAR.SAÇLARINI MESLEKLERİ UĞRUNDA AĞARTMIŞLAR BELLİKİ.UÇUŞ HAYATLARI BOYUNCA NE BADİRELER GEÇİRDİLER ACABA.ELLERİNİZDEN ÖPER SAĞLIKLAR DİLERİM.ÖZELDE GENÇ BİR KAPTAN KARDEŞİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000