26 Şubat 2009, Perşembe 13:45:29

Süleyman Demirel kazayı değerlendirdi

Amsterdam'daki uçak kazasını değerlendiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, başsağlığı dileğinde bulundu.
  • arkadaşım her havayolu şirketi eğitimini tamamlamış olan personelini observer uçuşuna alır bu hem kokpit personeli için hemde kabin personeli için geçerlidir.Observer uçuşlarında performans değerlendirilmesi yapılır.Bunun sonucunda personel ya realise olur ya da observer lığa devam etmesine karar verilir ve bir kez daha değerlendiriliz yani bu gayet normal her havayolunda olan ve olması gereken bir süreçtir her observer uçuş yapabilecek eğitimi zaten almıştır.observerlık sizden tecrübelilerin gözlemi altında uçup performanısnız ve pratiğinizin değerlendirilmesidir.Hertürlü yasaldır.hatta uçuşlarda observer uçucu olarak kayıtlara geçersiniz.
  • Egitim baslikli cahil arkadasim bu isten anlamadigin belli,sehit olanlara ve bizlere bari saygisizlik yapma yapilan isler hakkinda bilgi edinmeden yalnizca camur atmak icin yaziyorsun,senin gibiler oldukca ne sehitler rahat olur ne de senin gibi bilmeyen vatandas.yazik utanin biraz...
  • THY gibi bir Hava Yollu, similatör egitiminden sonra yolcu olan bir ucakta Pilota egitim vermez, bu ancak maddi sıkıntıları olan Hava Yolların da yapılır. Ülkeye Yönetici lazım hepsi okadar.????World Focus Kazasından sonra sorumlu kişilerden kim istifa etti.???
  • THY nın her kazasından sonra hemen "bakımlar daha düzenli yapılsın" diyenler farkında mı acaba, THY'nın tarihinde teknik sebeple yaşanmış bir uçak kazası olmadığının.
  • Türk Hava Yolları First Class koltuklu uçaklar alacağına mevcut uçaklarınını daha kontrollü bakım yapmaya dikkat etsin. Yazık değilmi 9cana. Bir kaptan pilot kolay mı yetişiyor. Ama olsun nasıl olsa Temel Kotil ay başı geldiğinde maaşını koyuyor cebine. O2nun umrunda mı ? Kevın Costner'ı getirdiler ya. Dünyanın en büyük hava yolu şirketi sanıyorlar kendilerini. Tabi bunu devletin parasıyla yapıyorlar. Yani bizim verdiğimiz vergilerle. Acaba Türk Hava Yolları yetkilileri kendilerine soruyorlar mı neden 5-6 yılda bir uçakları kaza yapıyor ve onca insan ölüyor. Gidip biraz Luftansa'dan Air France'dan ve British Airways'ten birşeyler öğrensinler. Tüm Milletimisin başı sağolsun.
  • Bir kere de delikanlı gibi, FDR ve CVR sonuçları, ilgililerin analalizleri, muhtemel kaza sebepleri yayımlansa da görsek.He?...
  • En doğru ve samimi beyanda bulunmuş.

Atatürk Havalimanı VIP Salonu girişinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Süleyman Demirel, "Kazada ölenleri rahmetle anıyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum, Allah tekrarından korusun!" diye konuştu.

Süleyman Demirel kazayı değerlendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım her havayolu şirketi eğitimini tamamlamış olan personelini observer uçuşuna alır bu hem kokpit personeli için hemde kabin personeli için geçerlidir.Observer uçuşlarında performans değerlendirilmesi yapılır.Bunun sonucunda personel ya realise olur ya da observer lığa devam etmesine karar verilir ve bir kez daha değerlendiriliz yani bu gayet normal her havayolunda olan ve olması gereken bir süreçtir her observer uçuş yapabilecek eğitimi zaten almıştır.observerlık sizden tecrübelilerin gözlemi altında uçup performanısnız ve pratiğinizin değerlendirilmesidir.Hertürlü yasaldır.hatta uçuşlarda observer uçucu olarak kayıtlara geçersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Egitim baslikli cahil arkadasim bu isten anlamadigin belli,sehit olanlara ve bizlere bari saygisizlik yapma yapilan isler hakkinda bilgi edinmeden yalnizca camur atmak icin yaziyorsun,senin gibiler oldukca ne sehitler rahat olur ne de senin gibi bilmeyen vatandas.yazik utanin biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY gibi bir Hava Yollu, similatör egitiminden sonra yolcu olan bir ucakta Pilota egitim vermez, bu ancak maddi sıkıntıları olan Hava Yolların da yapılır. Ülkeye Yönetici lazım hepsi okadar.????World Focus Kazasından sonra sorumlu kişilerden kim istifa etti.???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nın her kazasından sonra hemen "bakımlar daha düzenli yapılsın" diyenler farkında mı acaba, THY'nın tarihinde teknik sebeple yaşanmış bir uçak kazası olmadığının.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türk Hava Yolları First Class koltuklu uçaklar alacağına mevcut uçaklarınını daha kontrollü bakım yapmaya dikkat etsin. Yazık değilmi 9cana. Bir kaptan pilot kolay mı yetişiyor. Ama olsun nasıl olsa Temel Kotil ay başı geldiğinde maaşını koyuyor cebine. O2nun umrunda mı ? Kevın Costner'ı getirdiler ya. Dünyanın en büyük hava yolu şirketi sanıyorlar kendilerini. Tabi bunu devletin parasıyla yapıyorlar. Yani bizim verdiğimiz vergilerle. Acaba Türk Hava Yolları yetkilileri kendilerine soruyorlar mı neden 5-6 yılda bir uçakları kaza yapıyor ve onca insan ölüyor. Gidip biraz Luftansa'dan Air France'dan ve British Airways'ten birşeyler öğrensinler. Tüm Milletimisin başı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir kere de delikanlı gibi, FDR ve CVR sonuçları, ilgililerin analalizleri, muhtemel kaza sebepleri yayımlansa da görsek.He?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
En doğru ve samimi beyanda bulunmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000