29 Eylül 2008, Pazartesi 07:58:03

Sosyete havalimanına akın etti

Bayram tatilinin uzaması sosyeteyi harekete geçirdi. Bavullarını alıp, yurtdışı seyahatine çıkan ünlüler; New York, Paris ve Atina gibi büyük kentlere uçtu..

Cuma gecesinden itibaren başlayan 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen sosyetenin ünlü simaları, yurtdışına uçtu. Dünyanın dört bir yanına dağılan ünlüler, önceki gece Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'ni doldurdu.

New York'a giden çok

Aralarında Can-Tansa Ekşioğlu, İnci Aksoy, Serdar Bilgili, Esin Maraşlıoğlu, Neşet-Şirin Yalçın ve Elif Dürüst'ün de bulunduğu sosyetik simaların ağırlıklı olarak tercih ettiği yer New York oldu.

İşadamı Serdar Bilgili, Yunanistan'ın Mikonos Adası'na gitmek için önceki gece Atina'ya uçtu. Bilgili'nin eski sevgilisi modacı Esin Maraşlıoğlu da aynı uçaktaydı. Gideceği yer hakkında bilgi vermek istemeyen Maraşlıoğlu; "Serdar Bey de sizden beş dakika önce buradaydı, gideceğiniz yeri söylemezseniz Serdar Beyle aynı uçağa bindi diye yazacaklar" diyen gazetecilere "Yunanistan'a gidiyorum" yanıtını verdi. Bilgili ile aynı uçakta olduğunu fark etmeyen Esin Hanım, "Aman çocuklar sakın öyle bir şey yazmayın" dedi. Maraşlıoğlu'nun kızı Melisa Mızraklı da tatil için Atina'ya gidenler arasındaydı.

Dış Hatlar terminali şöhretlerle doluydu

* Can-Tansa Ekşioğlu, uçağa binerken bayramı Güney Afrika'da geçireceklerini söyledi.

* 'Benim Annem Bir Melek' dizisinin usta oyuncusu Oya Başar, kızı Ayşe ve oğlu Umut ile birlikte Londra'ya gitti.

* Ünlü reklamcı Serdar Erener, kızı Emine ve oğlu Ali Ömer ile New York'a uçan ünlülerden biri oldu.

* Alara Uzan, oğlu Renç ve kızı Paris ile birlikte New York'ta tatil yapacak.

* Şirin Yalçın, eşi Neşet ve kız kardeşi Elif Dürüst ile birlikte New York'a uçtu. Yalçınlar geç kalınca uçağa son dakikada yetişebildiler.

* Ünlü popçu Serdar Ortaç Letonya'nın başkenti Riga'da bayram yapacak.

* Ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu başram tatilini geçirmek için Fransa'nın yolunu tuttu.

(Sabah)

Sosyete havalimanına akın etti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000