06 Kasım 2016, Pazar 01:11:32

SON DAKİKA | Atatürk Havalimanı'nda çatışma iddiası

Atatürk Havalimanı'nda silah sesleri duyulduğu iddia edildi. AirportHaber havalimanı yetkililerinden edindiği bilgilere göre girişlerin tedbiren kapatıltığı ve silah seslerinin duyulduğu iddiasının ise gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
  • İki yıl çalıştım bir havan topu atıldı gece vardiyasında iki darbe üçüncü Yok yok çıkarıldık çok şükür ölmeden :)
  • Bunlar haber yapılmamalı artık ciddi şeyler değil çünkü guvenlik güçleri görevini yapıyor bunu turistin yolcunun bilmesine gerek yok şirketlerimiz zarar görüyor bu haberlerden
  • Bir tanesi suriyeliymiş. Siz hala daha suriyelileri ülkemize toplamaya devam edin. Her yerde bunlar olay yaratıyor. Yakında bunların yüzünden ülke karışacak. Savaştan kaçan korkaklar ordusu
  • bu tür haberler ülke imajımızu zedeledıgını duşunuyorum haber olarak yayınlanmamalı mıllı hava yolumuza zarar verır :(
  • Aslında güvenlik önlemlerini arttırmak gerekiyor. Hadi Atatürk Havalimanında bir yere kadar oluyor diyelim. Bari yeni havalimanında ona uygun düzenlemeler yapılır umarım. Tel Aviv deki gibi bir güvenlik yapılması lazım bizde de.
  • Havaalanı korumasını da nüfus ve vatandaşlık işleri ne devretsek iyi olacak
  • O iki dengesize ceza verilmeli zaten havayollarimiz zararda bunlarin yuzunden daha cok zarar gorecek.Nie durmuyosun arkadasim niye!!!!!!!
  • Girislerin en sagina kurulan arabalar icin xray cihazi gecen gun sokulup kaldiriliyordu. Neden? Cunku bombalarin uzerinden hayli bir vakit gecti, gostermelik guvenlik onlemlerinin sonuna gelindi.
  • Motosikletli silahsız 2 kişi durmadı diye polis ateş açmış. Olay bu! Hemen celallenmeyin! "Sürekli Saldırı altındayız" algısı yaratmak sürekli gerilim ćatışma kriz üretmek kimin işine yarar iyi düşünün!
  • Hepsi de TGS nin B ekibine geliyor ya :) Çok şanssızız

Sosyal medyada Atatürk Havalimanı'nda çatışma çıktığı iddiaları ortaya atıldı.

AirportHaber'in havalimanı yetkililerinden aldığı bilgiye göre; iki şüphelinin dur ihtarına uymaması nedeniyle havalimanı girişleri tedbir amaçlı olarak durduruldu.

Dur ihtarına uymayan kişilerin polisten kaçması nedeniyle Atatürk Havalimanı ana girişinin kapatıldığı, çıkışların ise devam ettiği belirtildi. Çatışma çıktığı iddiasının ise gerçek olmadığı ifade edildi.

Öte yandan Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin Atatürk Havalimanı çıkışlı uçuşlarının devam ettiğini belirtti.

Vali açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Bu gece Atatürk Havalimanı'nda dur ikazına uymayan motosikletli 2 kişi polisimizce havaya ateş edilmek suretiyle durdurularak yakalanmıştır" dedi.

Şahin; "İlk incelemede şahısların üzerinde herhangi bir silah veya patlayıcı madde bulunmamıştır. Hava limanı yolcu giriş ve çıkışlarına açıktır. Vatandaşlarımızın bunun dışındaki bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum" şeklinde bilgi verdi.

SON DAKİKA | Atatürk Havalimanı'nda çatışma iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Şanslı ~ 7 yıl önce
İki yıl çalıştım bir havan topu atıldı gece vardiyasında iki darbe üçüncü Yok yok çıkarıldık çok şükür ölmeden :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizlilik ~ 7 yıl önce
Bunlar haber yapılmamalı artık ciddi şeyler değil çünkü guvenlik güçleri görevini yapıyor bunu turistin yolcunun bilmesine gerek yok şirketlerimiz zarar görüyor bu haberlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Syrian ~ 7 yıl önce
Bir tanesi suriyeliymiş. Siz hala daha suriyelileri ülkemize toplamaya devam edin. Her yerde bunlar olay yaratıyor. Yakında bunların yüzünden ülke karışacak. Savaştan kaçan korkaklar ordusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haber yapılmamalı ~ 7 yıl önce
bu tür haberler ülke imajımızu zedeledıgını duşunuyorum haber olarak yayınlanmamalı mıllı hava yolumuza zarar verır :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Aslında güvenlik önlemlerini arttırmak gerekiyor. Hadi Atatürk Havalimanında bir yere kadar oluyor diyelim. Bari yeni havalimanında ona uygun düzenlemeler yapılır umarım. Tel Aviv deki gibi bir güvenlik yapılması lazım bizde de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NVİ ~ 7 yıl önce
Havaalanı korumasını da nüfus ve vatandaşlık işleri ne devretsek iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceza ~ 7 yıl önce
O iki dengesize ceza verilmeli zaten havayollarimiz zararda bunlarin yuzunden daha cok zarar gorecek.Nie durmuyosun arkadasim niye!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 7 yıl önce
Girislerin en sagina kurulan arabalar icin xray cihazi gecen gun sokulup kaldiriliyordu. Neden? Cunku bombalarin uzerinden hayli bir vakit gecti, gostermelik guvenlik onlemlerinin sonuna gelindi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmim önemli degil ~ 7 yıl önce
Ama bu uygulama artması gerekirken tam aksine... Neler oluyor havalimanında bilerek mi tavizler veriliyor. Bu işin için eparmakmak mi sokuluyor
Bir çalışan ~ 7 yıl önce
Motosikletli silahsız 2 kişi durmadı diye polis ateş açmış. Olay bu! Hemen celallenmeyin! "Sürekli Saldırı altındayız" algısı yaratmak sürekli gerilim ćatışma kriz üretmek kimin işine yarar iyi düşünün!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Hakkkkk ~ 7 yıl önce
Aynen kardeşim, içimizdeki hainler algı yaratmaya çalışıyor,ama ne yaparlarsa yapsınlar vakti gelince kader tecelli edecek, bu milletin kaderinde Musul varsa orası da alınacak o kadar. Ne yapsalar boş kaderin üstünde bir kader vardır.
TGS ~ 7 yıl önce
Hepsi de TGS nin B ekibine geliyor ya :) Çok şanssızız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs 60c ~ 7 yıl önce
Yaaa koptum yaaa yeminle

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000