21 Kasım 2009, Cumartesi 07:27:42

Sis hava trafiğini olumsuz etkiledi

İstanbul'da gece saatlerinde etkili olan yoğun sis hava trafiğini de olumsuz etkiledi...
  • 36L and 36R -OZZY-
  • Özellikle SAW bu konuda yer olarak çok kötü bir durumda. Burası zaten eskiden de sürekli sis olan bir yerdi. Dolayısı ile her sis döneminde en fazla etkilenecek yerdir. Nasıl meydan yaptılar bilinmez ama...

Akşam saatlerinden itibaren Anadolu yakasında etkili olan sis yüzünden Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda hava trafiği tamamen durdu. Havalimanına iniş yapacak uçaklar Atatürk Havaalanına yönlendirilirken, Atatürk Havalimanında ise sabah saatlerinde sis nedeniyle inişler iptal edildi. Toplam 22 uçak il dışındaki havaalanlarına yönlendirildi.

UÇAKLAR SABİHA GÖKÇEN'E İNEMEDİ

İstanbul`da etkili olan yoğun sis, hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Gece Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen yoğun sis yüzünden uçaklar Atatürk Havalimanına iniş yaptı. Yetkilerinden alınan bilgiye göre, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gece saat 23.30'dan sonra toplam 12 uçağın Atatürk Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi.

ATATÜRK HAVALİMANINDA İNİŞLER İPTAL

Atatürk Havalimanında sis nedeniyle görüş mesafesini gece 250 metrenin altına düşmesi, iniş ve kalkış yapacak uçaklara sorun yaşattı. Sabah saatlerinde ise inişler iptal edildi. Toplam 22 uçak il dışındaki havaalanlarına (divert edildi) yönlendirildi.

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YOĞUN ÖNLEM

Atatürk Havalimanı görüş mesafesinin yer yer 250 metrenin altına düşmesi ile güvenlik önlemleri alındı. 06-24 ve 3-6 sol pist diye adlandırılan pistler kapatılarak iniş ve kalkışların sadece 3-6 sağ pistten yapıldığı bildirildi.

SamanyoluHaber

Sis hava trafiğini olumsuz etkiledi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
36L and 36R -OZZY-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özellikle SAW bu konuda yer olarak çok kötü bir durumda. Burası zaten eskiden de sürekli sis olan bir yerdi. Dolayısı ile her sis döneminde en fazla etkilenecek yerdir. Nasıl meydan yaptılar bilinmez ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000