07 Kasım 2010, Pazar 12:44:12

SİS HACI ADAYLARINI VURDU

Hac yolculuğuna çıkan ve gece saatlerinde Cidde'ye gitmek üzere Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen 90 kişilik hac kafilesi, pasaportlarının Kayseri'den gelmesi beklenen uçağın iptali nedeniyle kutsal topraklara gönderilemedi.
  • e sende haklısın müslüman olmayan bilemez ne denli mutluluk yaşadıgımızı
  • kime ne! isteyen istediğini yapar, ismi lazım değil bir din mesubu insanlar alanda sallana sallana ayin yaparken yadırgamıyorsunuzda, müslüman bir insanın abdest alması mı rahatsız ediyor insanı, içimizdeki bedbahtlar...yazıkkkk
  • Burası Türkiye cumhuriyeti..ve bu ulkenın ınsanlarının %99 musluman.. musluman inancına gore abdestte alır,namazda kılar..sana ne oluyor da..insanların kişsel hak ve özgürlüklerine müdahale ediyorsun!! sen kendı işine bak!
  • Bizleri vuruyor açıkçası. Onlardan ziyade yolcu edenler. Nasıl bir kalabalıktır, çoluk çocuk koşuşturur ortalarda, yürümeye yer kalmaz. Sağda solda piknik yaparlar terminalde. WC lerde abdest alırlar, (kattenbeck uyarsa bile). Ne biliyim bi acayip.
Yaklaşık 11 saattir Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bekleyen hacı adayları, pasaportları bulunduran kafile başkanının yoğun sis nedeniyle Kayseri'den uçağı kalkamadığı için İstanbul'a gelemediğini ve dolayısıyla Cidde'ye uçamadıklarını bildirdi.

Atatürk Havalimanı'nda, Diyanet İşleri Başkanlığı görevlileri ile tartışan hacı adayları, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı hac organizasyonunda görevli yetkililer ise pasaportları bulunduran kafile başkanının Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na inecek bir uçakla İstanbul'a geleceğini, pasaportların ulaşmasından sonra hacı adaylarını bir başka uçakla Cidde'ye göndermek için uğraş verdiklerini ifade etti.
SİS HACI ADAYLARINI VURDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
e sende haklısın müslüman olmayan bilemez ne denli mutluluk yaşadıgımızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kime ne! isteyen istediğini yapar, ismi lazım değil bir din mesubu insanlar alanda sallana sallana ayin yaparken yadırgamıyorsunuzda, müslüman bir insanın abdest alması mı rahatsız ediyor insanı, içimizdeki bedbahtlar...yazıkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burası Türkiye cumhuriyeti..ve bu ulkenın ınsanlarının %99 musluman.. musluman inancına gore abdestte alır,namazda kılar..sana ne oluyor da..insanların kişsel hak ve özgürlüklerine müdahale ediyorsun!! sen kendı işine bak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizleri vuruyor açıkçası. Onlardan ziyade yolcu edenler. Nasıl bir kalabalıktır, çoluk çocuk koşuşturur ortalarda, yürümeye yer kalmaz. Sağda solda piknik yaparlar terminalde. WC lerde abdest alırlar, (kattenbeck uyarsa bile). Ne biliyim bi acayip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000