21 Mart 2014, Cuma 10:17:05

SİLAHLAR TOPLATILDI DHMİ GÜVENLİĞİ TEPKİ GÖSTERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitingi öncesinde Antalya Havalimanı’nda çalışan DHMİ’ye bağlı koruma ve güvenlik görevlilerinin silahlarına el konulduğu ortaya çıktı.
  • Türkiyenin en büyük uluslararası havalimanlarından birinde güvenlik açığı yaratılmıştır. Bir saldırı olsaydı "silahları toplanan güvenlik güçlerinin olaya müdahalede etkisiz kalması ölü sayısının artmasında rol oynadı" gibi bir haberle karşılaşsaydık ne olacaktı?
  • polislerden yorum almak gerekir neden polislerin ki toplatılmış ona bakmakta fayda var istanbul vip polisine güvenmiyorlar mı şube müdürleri her konuda yanlış yapıyor cemaatçi leri degil de olmayanları gönderirse daha çok silah toplarlar
  • KORKU DAĞLARI BEKLİYORRRR !!!! YAZIK ADAMA BE , BU ADAM GECELERI DE UYUYAMIYORDUR KORKUDAN.
  • DHMİ güvenliği arkadaşlar bukadar yoruma istinaden akla gelen birşeyi atlamayalım ( hal ve tutumlarınızdan dolayı sevilmiyorsunuz) en büyük SİLAH efendiliktir.
  • Başbakan korumalarının silahları alınmalı bence,çok tehlikeliler...kula kulluk eden insanlar sizi anlamıyorum:)
  • Silahların toplanması gayet normal..herşey olabilir.bir ihmal olur biri ele geçirir ve herşeyi yapabilir..tamamiyle tedbir..bunu büyütecek bir durum yok bence..ayrıca oradaki personelde silahın ne işi var anlamış değilim..
  • devlet devletin güvenlik elemanına güvenmiyor vay beeeee
  • What is our priority ? Safe aerodrome or safe president ? If it happened any safety risk ? What we could say ? As I understand, it means " if the president is live, the other is details ! Have a safe trip.
  • herkesin herşeyi bildiği güzel ülkemin bilmis insanları.guv.gor. nin hangi yasayla çalıştığı,memur mu özel demi olduğu yetkisi ve çalışma şartları hakkında ne biliyorsun da .yok ıd kart yok avrupa konuşuyosu mübarek.
  • Ülkemizin Başbakanı'nın güvenliği kim olursa olsun Şerefimizdir. Polislerinde, Güvenliğinde gerektiğinde silahları toplanır, eğer gerçekten tepki gösteren arkadaşlar varsa kınıyor, aklı selim olmaya davet ediyorum.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitingi öncesinde Antalya Havalimanı’nda çalışan DHMİ’ye bağlı koruma ve güvenlik görevlilerinin silahlarına el konulduğu ortaya çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’a gelişi sırasında Atatürk Havalimanı VIP’de görev yapan polislerin silahlarına el konulmasının bir benzeri bu kez Antalya’da yaşandı.

15 Mart’ta Antalya’da miting düzenleyecek olan Başbakan Erdoğan’ın kente gelişi öncesinde DHMİ güvenlik görevlilerinin silahlarına el konulduğu ortaya çıktı.

Saat 12.30’da bütün DHMİ güvenlik görevlilerinin silahları toplanırken, silahlar akşam saat 18.30’da güvenlik memurlarına teslim edildi.

Bazı DHMİ güvenlik memurları silahların toplanmasını kendilerine yapılan hakaret olarak nitelendirirken silahların toplanmasına ilişkin talimatın valilik tarafından verildiği kaydedildi.

Kendilerine silahların 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’a dayanarak valinin yetkisini kullandığını ve silahları toplattığı söylenen güvenlik görevlileri, bu kanunun silahların tamamen toplama yetkisi vermediğini ancak daha pasif görev yerlerine kaydırılma yetkisi verdiğini vurgulayarak silahlarının toplanmasına tepki gösterdiler.

©AirportHaber Özel

SİLAHLAR TOPLATILDI DHMİ GÜVENLİĞİ TEPKİ GÖSTERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

3. Dünya ~ 10 yıl önce
Türkiyenin en büyük uluslararası havalimanlarından birinde güvenlik açığı yaratılmıştır. Bir saldırı olsaydı "silahları toplanan güvenlik güçlerinin olaya müdahalede etkisiz kalması ölü sayısının artmasında rol oynadı" gibi bir haberle karşılaşsaydık ne olacaktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
polislerden yorum almak gerekir neden polislerin ki toplatılmış ona bakmakta fayda var istanbul vip polisine güvenmiyorlar mı şube müdürleri her konuda yanlış yapıyor cemaatçi leri degil de olmayanları gönderirse daha çok silah toplarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
KORKU DAĞLARI BEKLİYORRRR !!!! YAZIK ADAMA BE , BU ADAM GECELERI DE UYUYAMIYORDUR KORKUDAN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
DHMİ güvenliği arkadaşlar bukadar yoruma istinaden akla gelen birşeyi atlamayalım ( hal ve tutumlarınızdan dolayı sevilmiyorsunuz) en büyük SİLAH efendiliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konya Güv. ~ 10 yıl önce
bizi sevsinler diye özel bir çabamız yok, dedektör kapıdan geçerken suratsız personellere güler yüzü eşleri göstersin ;)
:) ~ 10 yıl önce
Başbakan korumalarının silahları alınmalı bence,çok tehlikeliler...kula kulluk eden insanlar sizi anlamıyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Silahların toplanması gayet normal..herşey olabilir.bir ihmal olur biri ele geçirir ve herşeyi yapabilir..tamamiyle tedbir..bunu büyütecek bir durum yok bence..ayrıca oradaki personelde silahın ne işi var anlamış değilim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İKİZLER ~ 10 yıl önce
17 YIL Bİ FİİL SİLAHLI KORUMA GÜVENLİK OLARAK GÖREV YAPACAM VEDAĞDAN GELİP BAĞDAKİNİ KOVMAKTIR VE 40 YAŞINI GEÇMİÇ İNSANLARIZ.BU HAVA LİMANI KORUMA GÜVENLİĞE YAPILMIŞ EN BÜYÜK HAKARETTİR.DİĞER HAVALİMANLARINDADA AYNI UYGULAMA OLMUŞTUR.BU HADİSENİN BİDAHA OLMAMASI DİLEKLERİYLE .BİZ BU SİLAHLARI SİVİL HAVACILIK KURALLARINA GÖRE TAŞIYORUZ SÜS OLSUN DİYE DEYİL.HERKEZ Bİ DÜŞÜNSÜN VE KENDİ İŞİNE BAKSIN LÜTFEN.
güvenlik ~ 10 yıl önce
bak kardeşim ben de aynı senin gibi 20 yıllık devlet memuruyum.apronla ilişkisi olmayan bi ofiste çalışıyorum ve her sabah kapı dedektöründen geçmek istemiyorum.küçücük de bir risk olsa 35 sene çalışacağım bi erde hergün radyasyon almak istemiyorum.bu tarz aramalar kurum dışı misafirlere olmalı.ben de senin gibi uzun yıllardır bu kurumda çalışıyorum ve x ray den geçmek istemiyorum.
İrfan aldan ~ 7 yıl önce
Ne demek oradaki personelin silahla ne işi var bu kadar bu işlerle alakasız ki sadece yandaş yalayıcı olduğun bariz bir şekilde belli Bu kadar da saçmalamayın
kamil ~ 10 yıl önce
devlet devletin güvenlik elemanına güvenmiyor vay beeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 10 yıl önce
What is our priority ? Safe aerodrome or safe president ? If it happened any safety risk ? What we could say ? As I understand, it means " if the president is live, the other is details ! Have a safe trip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ya ~ 10 yıl önce
Koçum sen bir önce Türkçe öğren, ondan sonra Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışırsın. Şu kullandığın dilin yaşandığı ülkelerdeki güvenlik paranoyasını bilmezmişsin gibi... Bak bu girişin üzerine "tövbe... tövbe" deyişi gelir.
:) ~ 10 yıl önce
Herkeste ingilizce bilir ya... Öncelik ne? Meydanın güvenliği mi başbakanın güvenliği mi? Herhangi bir güvenlik açığı olsa , o zaman bizler ne yorum yaparız? Bence bu durum şu anlama geliyor: Başbakan sağsa gerisi teferruattır. Emniyetli seyahatlar dilerim...
kurşat ümmet ~ 10 yıl önce
herkesin herşeyi bildiği güzel ülkemin bilmis insanları.guv.gor. nin hangi yasayla çalıştığı,memur mu özel demi olduğu yetkisi ve çalışma şartları hakkında ne biliyorsun da .yok ıd kart yok avrupa konuşuyosu mübarek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ Güvenlik ~ 10 yıl önce
Ülkemizin Başbakanı'nın güvenliği kim olursa olsun Şerefimizdir. Polislerinde, Güvenliğinde gerektiğinde silahları toplanır, eğer gerçekten tepki gösteren arkadaşlar varsa kınıyor, aklı selim olmaya davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000