10 Eylül 2008, Çarşamba 10:33:48

SAUDIA HAVAYOLLARI İFTAR VERDİ

Suudi Arabistan Havayolları’nın geleneksel iftar yemeği Conrad Otel’de yapıldı. Saudia Havayolları Türkiye Genel Müdürü Al-Shaibani’nin evsahipliği yaptığı yemeğe çok sayıda davetli katıldı.
  • Bu çağda bu zihniyet, üzüm yemek yerin bağcı dövmeni en güzel örneği olsa gerek Tahsin kardeş. Konu iftar, yorum harem selam :)herkesin derdi kndine göre işte. bu suudiler ne yapsa yaranamayacak sizlere . kafalarını değiştiremeyeceğimize göre, en iyisi amerikaya söyleyelim onları da özgürleştirsin, harem selam derdimiz kalmaz.Bir geyik de benden :) nasıl ama?
  • Mübarek ramazan ayında verilen iftar yemeğini kendine malzeme yapma sayın TAHSİN rumuzlu arkadaş ve bu konuda eleştiri yapmanı hoş bulmuyorum.
  • Tahsin rumuzlu arkadaş ayıptır. Adamlar Allah rızası için iftar yemeği verip karın doyurmuşlar sen haremlik selamlığa takılmış makara yapıyorsun. O iftar yemeğine eskaza 1.derecede bayan bir akraban gitseydi aynı espriyi yaparmıydın onu merak ediyorum.
  • Bunlar Light saudia lı baksana haremlik selamlık oturmamışlar günah yaaaaa..:)
  • Cok guzel...Fakat anlayamadim; çalisanlarin çogunlugu Turk mu?Suudi Arabistanli mi? (!)

Suudi Arabistan Havayolları tarafından düzenlenen iftar yemeği, havacılık ve turizm sektörünü bir araya getirdi.

Conrad Otel’deki yemeğe Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Abdulwahap Al- Sheikh, , Suudi Arabistan Havayolları Genel Müdürü Fahad Al- Shebani,  Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 220 davetli katıldı.

Yemeğe katılan konuklara zemzem suyu ikram edilirken birer de Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Saudia iftar

Saudia iftar

iftar

iftar

iftar

SAUDIA HAVAYOLLARI İFTAR VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Bu çağda bu zihniyet, üzüm yemek yerin bağcı dövmeni en güzel örneği olsa gerek Tahsin kardeş. Konu iftar, yorum harem selam :)herkesin derdi kndine göre işte. bu suudiler ne yapsa yaranamayacak sizlere . kafalarını değiştiremeyeceğimize göre, en iyisi amerikaya söyleyelim onları da özgürleştirsin, harem selam derdimiz kalmaz.Bir geyik de benden :) nasıl ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Mübarek ramazan ayında verilen iftar yemeğini kendine malzeme yapma sayın TAHSİN rumuzlu arkadaş ve bu konuda eleştiri yapmanı hoş bulmuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload55 ~ 16 yıl önce
Tahsin rumuzlu arkadaş ayıptır. Adamlar Allah rızası için iftar yemeği verip karın doyurmuşlar sen haremlik selamlığa takılmış makara yapıyorsun. O iftar yemeğine eskaza 1.derecede bayan bir akraban gitseydi aynı espriyi yaparmıydın onu merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 16 yıl önce
Bunlar Light saudia lı baksana haremlik selamlık oturmamışlar günah yaaaaa..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check ~ 16 yıl önce
Cok guzel...Fakat anlayamadim; çalisanlarin çogunlugu Turk mu?Suudi Arabistanli mi? (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000