25 Ekim 2016, Salı 10:45:17

Samsung Türkiye'deki havalimanlarına destek noktası kurdu

Samsung'un sorunlu telefonu Note 7'lerin uçaklara alınmaması kararının ardından şirket havaalanlarına destek noktaları kurdu.
  • Patalması dışında iyi telefon. Ben değiştirmeyeceğim. Zaten hergün büyük küçük patlamalar oluyor. Telefon piliylemi kotkutacaksınız. Yine patlasın yine alırım.
  • Biri iphone pismanliktir yazmis, biri samsung pismanliktir. Ulan bi lg kullaninda gorun telefonla konusurken kulaginiz sicaktan nasil yaniyor.
  • Boşuna mi iphone 7 plusa 1050 usd verdik. Forever iphone
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • bir kaç gün önce tgs bordingçisi bir arkadaş bir şey soruyordu. okumuş mu bu haberi? gösterin kendisine de yolcu geldiğinde nereye yönlendirmesi gerektiğini öğrenmiş olsun. bu arada öğreneceği bir başka nokta da yolcu ya farklı kelimeler ile hitap etmemesi gerektiği.
  • Vestel yerli telefon üretiyor tamam belki yabancı markalardan kapasite ve teknik olarak biraz geri olabilir ama bizler yerli marka olarak alır ve güvenirsek daha iyi modeller üretecektir uzun vadede onlarca insan okuyup iş sahibibi olamama riskinide eleman istihdam ederek bertaraf edecektir diye düşünüyorum...
  • Apple en büyük pişmanlıktır.
  • Samsung pismanliktir

Samsung Electronics Türkiye, havayolu ile seyahat etmeyi planlayan Galaxy Note7 kullanıcılarına destek noktaları oluşturduğunu duyurdu. Destek noktaları ilk olarak İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes Havaalanları Dış Hatlar Terminallerinde faaliyete geçti.

Havayolu şirketleri tarafından alınan Galaxy Note7 cihazlarının kapalı olsa dahi uçaklara alınmaması kuralının ardından kullanıcı mağduriyetini gidermek için destek noktaları kuruldu. Samsung, bu destek noktalarını, Türkiye ile eş zamanlı olarak Güney Kore, Avustralya, ABD gibi uluslararası hava trafiği yoğun olan 15 ülkede açtı.

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı dahilinde önceden duyurulan tüm haklara sahip olacaklar. Ayrıca, Samsung yetkilileri, kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya bir hafıza kartına aktarma konusunda yardımcı olacak.

Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Değişim Programı'na katılmalarını önemle talep ediyor.

Samsung Türkiye'deki havalimanlarına destek noktası kurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Severim deliyi ~ 7 yıl önce
Patalması dışında iyi telefon. Ben değiştirmeyeceğim. Zaten hergün büyük küçük patlamalar oluyor. Telefon piliylemi kotkutacaksınız. Yine patlasın yine alırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 7 yıl önce
Biri iphone pismanliktir yazmis, biri samsung pismanliktir. Ulan bi lg kullaninda gorun telefonla konusurken kulaginiz sicaktan nasil yaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Boşuna mi iphone 7 plusa 1050 usd verdik. Forever iphone

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NERDE O ~ 7 yıl önce
bir kaç gün önce tgs bordingçisi bir arkadaş bir şey soruyordu. okumuş mu bu haberi? gösterin kendisine de yolcu geldiğinde nereye yönlendirmesi gerektiğini öğrenmiş olsun. bu arada öğreneceği bir başka nokta da yolcu ya farklı kelimeler ile hitap etmemesi gerektiği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eşrefpaşalı ~ 7 yıl önce
Vestel yerli telefon üretiyor tamam belki yabancı markalardan kapasite ve teknik olarak biraz geri olabilir ama bizler yerli marka olarak alır ve güvenirsek daha iyi modeller üretecektir uzun vadede onlarca insan okuyup iş sahibibi olamama riskinide eleman istihdam ederek bertaraf edecektir diye düşünüyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli mi? ~ 7 yıl önce
içerisinde kullanılan parçalar nereden geliyor? türkiye de işlemci ya da farklı parçaları üreten bir kurum henüz yok. tamamiyle yerli bir cihaz değil. içerisindeki parçaların neredeyse hepsi çinde imal edilip türkiye'ye geliyor. ne zaman türkiyede tüm parçaları üretirsiniz işletim sistemini apple'ın ios gibi üretirsiniz o zaman işte apple gibi california'da tasarlandı çinde üretildi yazısını yazıp tüm dünyaya satarsınız. yerli milli böyle olur.
Yorum ~ 7 yıl önce
Sen şaka mısın? Vestel dediğin firmanın müşteri hizmeti yerlerde sürünüyor. Ürünlerinde sayısız teknik arızalar meydana geliyor garanti için bi ton iş çıkıyorlar tüketicinin başına. Bu markayı almayın aldırmayın. Telefonların özellikleri 1 lira etmez.
~ 7 yıl önce
Vestel öncelikle bir telefon için çok da çekici bir marka değil. Ayrıca telefonun özellikleri de öyle çok ahım şahım değil. Ucuza da satmıyorlar telefonu. Kim alsın ki onu?
Zxx ~ 7 yıl önce
Al da gör...
Yerli mi? cevap ~ 7 yıl önce
Çok bilmiş arkadaşım; bi araştır bakalım uğruna böbreğini satmaya hazır olduğun o I-phone'lar veya Samsung'lar hangi ülkede üretiliyor, tüm dünya yarı iletken komponentlerini hangi ülkeden tedarik ediyor? Ondan sonra gel ukalalık et. Vestel yerli tasarım bir üründür ve de I-phone üreten Çin'li Foxcon gibi personelini kölelik koşullarında (-ki günde 18 saat ve ayda 15us$ maaşla) çalıştırmıyor. Evet; matah bir telefon yapmamış olabilir ama destek gördükçe geliştirileceğine eminim.
Çin ~ 7 yıl önce
Dünyada hemen hemen hiç bir marka üretimini kendi yapmıyor. Burada önemli olan satışta karın hangi ülkede kaldığıdır.
Atma Sakir! ~ 7 yıl önce
Çin'de ayda 15 dolara kimseyi calistiramazsin!
big engineer ~ 7 yıl önce
Apple en büyük pişmanlıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 7 yıl önce
Samsung pismanliktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Note 5 ~ 7 yıl önce
Note 5'im var, gayet memnunum.
hacı ~ 7 yıl önce
samsung pişmanlıktır demişsin general mobile kullan pişmanlık neymiş gör

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000